Dodaj do ulubionych

TeleTop ma roczek

05.09.05, 09:15
Wygląda jak... Rywin... nawet widać te cudze piórka na głową...
Obserwuj wątek
    • Gość: zdzichu Re: TeleTop ma roczek IP: *.gorzow.mm.pl 05.09.05, 13:16
      Piękna, okrągła rocznica. szkoda tylko, że z kasą jest naprawdę kiepsko! ps.
      zacznijcie płacić w końcu pracownikom.
      • Gość: xyz Re: TeleTop ma roczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 17:10
        ciekawe - w gorzowskim oddziale TVP tez pracuja dwie, zcasem trzy ekipy i maja
        super informacje, nawet, jesli nie emitowac tych z zielonej gory.a przeciez
        ekipy te musza wyjezdzac czesto w teren! i daja rade...no,nic, i tak wsjego
        naj...takze pan prezenterek,bo tu az bola zeby przy ogladaniu
        • Gość: Szymon Re: TeleTop ma roczek IP: 81.219.236.* 05.09.05, 18:11
          Ciekawe, czy Teletop pociągnie następny roczek, gdy TV Odra zawita do Gorzowa.
          Dorotko, robota dla Ciebie. Odra będzie potrzebować dobrej, reporterskiej
          ekipy.
          • Gość: xxx Re: TeleTop ma roczek IP: *.gorzow.mm.pl 18.09.05, 21:26
            Dorotka obawiam się, że sie nie nadaje... chyba że do samych off-ów, albo do
            radia. Stylista może by cos pomógł... innego wyjścia nie widzę. Nie chce
            oczerniać Sz.P. Dorotki, ale fryzurka i ciuszki to jakies nowe by sie
            zdały....szwedzki Potop, Grunwald, IIWojna, Gierek, upadek komuny już za
            nami....a m nadal ubrani jak na bazarze u ruskich.
            • Gość: miau Re: TeleTop ma roczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 18:17
              Ha! W końcu ktoś się ośmielił prawdę i samą prawdę napisać. Dorotka może i
              fajnie czyta, choć przypomina mi w tym świetną dziennikarkę z TVP w ZG, która
              na wizję się znakomicie nadaje. W przeciwieństwie do Dorotki.Przyznaję jednak,
              że Dorota pracuje tam od roku i odwala ciężką robotę, niezależnie od tego, z
              jakim skutkiem.Wiecie,jak to jest, jak szefostwo Telewtopy nie ma kasy, to ani
              dziennikarzy, ani prezenterów ciekawych nie znajdzie. Amatorzy, spragnieni
              chwały przy kamerze o zdobycia zaszczytnego miana "dziennikarza" owszem, ale
              nic ponad to.
              • Gość: xxx Re: TeleTop ma roczek IP: *.gorzow.mm.pl 19.09.05, 20:37
                Czy ja wiem czy znowu aż tak ciężką???polemizowałbym....naprawdę. a zkasą
                zgadza się jest zapewne ciężko, choć oglądając rocznicowy program teletopu od
                kuchni okazało się ze w teletopie jest dwóch "profesjonalnych" dziennikarzy
                (p.Kurmin, p.Wiśniewska)i co ????????? i nic.......amatorka
                • Gość: miau "profesjonalni"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 21:00
                  I tu bym także polemizowała. Bo jest subtelna różnica pomiędzy dziennikarzem,
                  który przygotowuje naprawdę dobre materiały, a osobą, która stara się łatać
                  jedno z drugim (chyba?); zresztą, nawet to nie zawsze jej wychodzi. Ale trzyma,
                  się przecież:) Pisząc "ciężka" miałam na myśli to, że wspomniana tu Dorotka
                  raczej nie ma w innych mediach szansy, więc stara się, jak może, żeby z
                  Telewtopy nie wylecieć. A jej szefowi pewnie to bardzo na rękę. A o pani
                  Wiśniewskiej można powiedzieć tylko jedno - że z profesjonalizmem
                  dziennikarskim ta pani nie ma nic wspólnego.
                  Co do dziennikarzy z prawdziwego zdarzenia - to wiem tyle, że wielu z nich raz
                  na jakiś czas zdarza się okres bez pracy. Ale żaden z nich w Telewtopie się nie
                  pojawił. I co?????????? i nic......amatorka;)
    • Gość: matros Re: TeleTop ma roczek IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.05, 23:36
      co to za TV?? to zwykla amatorszczyzna..wstyd pokazac komus kto zawita do
      gorzowa ten kanał a w dodatku super wlasciciel nie placi pracownikom na czas a
      jak placi to marne grosze bez zadnych umów ,papierów po prostu do łapy 20, 40
      zł za news...
      i to sie nazywa TELEWIZJA??
      • Gość: xyz Re: TeleTop ma roczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 13:23
        super reporterskiej roboty,powiadacie...hm, to racja, ale kto z telewtopy moze
        taka swiadczyc?jedynie ,ale tez nie zawsze,"dorotka". a co do placenia pensji -
        slyszalem, slyszalem,niezle sobie szef radzi
        • Gość: zielonogórzanin Re: TeleTop ma roczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 13:29
          nie krytykujcie szefa
          to bardzo porządny facet
          u niego pracuję i zawsze mam
          wypłatę na czas
          Liszka to porządny facet !!!
          • e_werty Re: TeleTop ma roczek 07.09.05, 00:46
            "...u niego pracuję i zawsze mam wypłatę na czas..."

U niego czy w Teletopie? Przeciez Liszka nie z Teletopu zyje...
            Pracownikom swojej firmy płaci w terminie i uczciwie...
            A Teletop... to zbawka ambicjonalna - absolwenta łódzkiej filmówki...
            czyms sie trzeba dowartościować...

(a kontakty i zlecenia dla swojej firmy mozna znaleźć...)

tak to sie kreci...
            • Gość: jacek Re: TeleTop ma roczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 16:58
              Liszka nie matrw się będzie dobrze!!!
          • Gość: pawel Re: TeleTop ma roczek IP: *.gorzow.mm.pl 18.09.05, 21:32
            może to jakiś inny Liszka hahahaahhaah
          • Gość: zbulwersowany Re: TeleTop ma roczek IP: *.gorzow.mm.pl 19.09.05, 20:48
            masz wypłate na czas powiadasz ????????? to może czasy sie zmieniły w
            tele-topie .... ???? miałem okazje pracowac tam dosłowanie pare dni....
            przyszedłem popatrzałem i odpuściłem nie biorąc grosza bo nie było za co ale
            na porządku dziennym było narzekanie wśród pracowników (oczywiście
            zatrudnionych w wiekszości na zasadzie tzw. umów ustnych) czy to Pan Liszka
            zapłaci zapłaci te tygodniówkę czy nie.... najbardziej kuriozalna sytuacja jaka
            widziałem to prośba naczelnej by dac jej chociaż 30złotych...
            paranoja amatorszczyzna DNO!!!!!!!!!
            mysle że wkońcu ktos sie przełamie i przedstawi przed inspektorem pracy
            cała prawdę o Tele-topie i ktos się zajmie tą sprawą.... wiem że sprawa
            telewizji była juz kierowana do inspekcji pracy jednak cichła gdy Sz.P. Liszka
            rzucał kilkaset złotych na stół w zamian za wycofanie skargi.... ludzie nie
            mając za co kupic chleba dla rodziny zgadzaja sie na takie coś, i tak kręci sie
            błędne koło....miejmy nadzieje że kiedys ktos sie przełamie
      • Gość: byly pracownik Re: TeleTop ma roczek IP: *.gorzow.mm.pl 18.09.05, 21:30
        dokładnie to 20złotych :):):) do tego ciągłe żebranie o własne pieniądze....może
        kiedys ktos sie przełamie i poda szanownego "pana szefa" do inspekcji i
        zaprowadzą tam porządek....o ile mi wiadomo to nawet sam "kierownik produkcji"
        <hahaha> był zatrudniony tam na czarno....
    • Gość: telewidz Re: TeleTop ma roczek IP: *.gorzow.mm.pl 10.09.05, 19:58
      Ciekawe, skąd Gazeta wzięła informację, że największym sukcesem Teletopu jest
      nakręcenie dwóch filmów. W żadnym przypadku filmy te nie są firmowane przez
      Teletop, a ich producentem nie jest pan Liszka.
      • Gość: filmowiec Re: TeleTop ma roczek IP: 213.199.220.* 13.09.05, 15:52
        To może Gazeta się wytłumaczy skąd wzięła taką informację, bo rzeczywiście na
        stronie filmu "Gombro..."i na stronie Planete o filmie "Wspomnienia..." podają
        coś innego
        coś innego.
        coś innego
        coś innego
        • Gość: telewidz Re: TeleTop ma roczek IP: *.gorzow.mm.pl 18.09.05, 12:59
          Nie rozumiem dlaczego Gazeta się nie wytłumaczy z tego błędu.
          Aga co o tym sądzisz?
    • Gość: tak Re: TeleTop ma roczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 15:51
      O rety ;(O !!!
      • Gość: kota Re: TeleTop ma roczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 10:32
        odsylam do forum pt. lokalne media...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka