danny_boy 27.11.05, 18:17 Jeszcze w piątek w sklepiku ser zółty był po 11.50. Nazajutrz, w dzień wizyty premiera w Gorzowie cena sera wzrosła... do 11.60 zł. Przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pklark Re: Premier był w domu 27.11.05, 20:48 Jeszcze w piatek panie z rubryki towarzyskie w Gazecie Lubuskiej "towarzyszyły "przez godzine za 80 zlotych ,w dzień wizyty za 100 złotych ......Przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Premier był w domu IP: *.chello.pl 27.11.05, 21:00 A kury nie przestały znosić jaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxy danny_boy dobre hehehe i ten styl artukułu IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 28.11.05, 10:23 zaczerpnięty prosto z tego programu na TVN " Nie do wiary " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re:A DLACZEGO MIAŁ NIE BYĆ głupie pytanie. IP: *.gorzow.mm.pl 27.11.05, 21:41 Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re:A DLACZEGO MIAŁ NIE BYĆ głupie pytanie. 27.11.05, 21:44 "...A DLACZEGO MIAŁ NIE BYĆ ..." dopiero twoje zdanie jest pytaniem (choć bez pytajnika) - poprzednio to były stwierdzania faktu... No i dlatego dopiero ono jest głupie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re:A DLACZEGO MIAŁ NIE BYĆ głupie pytanie. IP: *.gorzow.mm.pl 27.11.05, 21:49 werty z ciebie to jest prawdziwy P A C A N Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re:A DLACZEGO MIAŁ NIE BYĆ głupie pytanie. 27.11.05, 21:56 "...prawdziwy P A C A N " milo mi a tobie jak dano na chrzcie? Może PACYNKA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re:A DLACZEGO MIAŁ NIE BYĆ głupie pytanie. IP: *.gorzow.mm.pl 27.11.05, 22:11 Tak,skąd wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
epi40 a jednak można rządzić i być normalnym człowiekiem 27.11.05, 21:53 żadnych wydumanych i pseudouczonych wywodów,normalność i przywiązanie do Gorzowa. Zadziwiający Premier! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: a jednak można rządzić i być normalnym człowi 27.11.05, 21:58 Dziwią mnie ludzie nienormalni (np. ja) ale twoje zdziwienie "normalnościa Premiera" jest zdumiewające!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re:Dobrze werty określiłeś siebie na szóstkę. IP: *.gorzow.mm.pl 27.11.05, 22:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard I bzy w listopadzie zakwitly...he he he IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 28.11.05, 03:16 Hey danny_boy, Swietne, Wyszukiwanie na sile "nadprzyrodzonych" efektow wizyty premiera pachnie mi leninizmem... Samo pojawienie "szefa" cuda czynilo... he he he ale jaja Co za pacany pisza w tej Gazecie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Premier był w domu 28.11.05, 07:12 Może komuś marzą się wizyty gospodarcze w stylu Gierka... Premier ma zawołać przed swoje oblicze kierownika stacji pomachać palcem i powiedzieć: niu,niu - za drogo tu u was:))) hehe. Czyżby redaktorom skończyła się wena twórcza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Premier był w domu IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 28.11.05, 08:31 Hey budrys, Powtarza sie sytuacja z Tesco... Ktos sobie ubzdural co ma tesko z cenami paliwa zrobic, a gdy marzenia sie nie spelily...Tesko bylo winne... Podobnie bedzie z Premierem... Facet rzucilby te fuche gdyby wiedzial co sie od niego w Gorzowie oczekuje... he he he Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P(L)iS Re: Premier był w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 08:06 W Gorzowie już jest nawet ulica Marcinkiewicza czemu chyba nikt nie zaprzeczy :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant_za_chwile Re: Premier był w domu IP: 80.51.113.* 28.11.05, 09:03 Polska to taki biedny kraj któremu na 120 lat odcięto korzenie , one szybko odrastają , ale ci , którzy o tym nie pamiętają , nie wiedząc skąd się wzieli , depcząc się na promocjach zachodnich koncertów , nie mając wspólnych tematów , nie przywiązują wagi do tego kim są. Zamiast budując siłę historią własnego kraju , własnym postępowaniem walczą ze sobą , ksenofobi , fanatycy , nacjonaliści itd. Zamiast uczyć własne dzieci "...kto ty jestes..." i tak by można jeszcze długo. Ciekawe ile jeszcze czasu potrzeba aby był to wspaniały kraj , bo przecież mieszkaj tu wspaniali ludzi , mimo wszystko. Zdaje się , że mi też zaczyna powoli zależeć , żeby to złotówka kosztowała 4 dolary a nie odwrotnie , zabawne nie ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Święta... 28.11.05, 11:05 "Premier był w domu" bo trzeba okna pomyć i dywany wytrzepać. Bliżej świąt nie ędzie tyle czasu... A i w domu innych obowiązków nie brakuje....:) Odpowiedz Link Zgłoś
epi40 Re: Premier był w domu 28.11.05, 11:54 Premier z Gorzowa jest dobry i mądry. Nie odcina się od Gorzowa. Tak powinno być, inaczej jak chłopa z Żyrardowa który skończy przed sądem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogórzanin Re: Premier był w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:25 i tak będzie afera z tym premierę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Premier był w domu 28.11.05, 17:49 Zamiast rzucać bezsensowne hasła typu "Żydzi do Syjonu", podałbyś powody tych "afer". Chyba, że marudzisz jak przystoi statystycznemu Polakowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Premier był w domu IP: *.ztpnet.pl 28.11.05, 17:51 Marudzi i bredzi:) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Premier dusi akcyzę 28.11.05, 17:57 www.gazetalubuska.pl/ ciekawe ktora to jest Akcyza? No i chyba nie do końca ja udusił... była sliska jak olej... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Akcyza się "wymkła" spod kontroli 29.11.05, 10:06 A teraz Kazia udusza górnicy jak będzie nimi łatał niedobór w budzecie... www.bbc.co.uk/polish/domestic/story/2005/11/051129_governement.shtml z czegoś te becikowe musi sie wziąć. Górnicy bedą poniekąd ojcami naszych potomków??? Co na to Kaczory? Podejrzane ojcostwo! Czy można to podłączyć pod dewiacje? Czy może coś w rodzaju "świeckich ojców chrzestnych" powstaje... Ja stawiam na to że Premier zawetuje te przywileje górnicze... przeciez w Gorzowie tylko górnictwo naftowe - a i to w stanie szczątkowym... Tak więc rodzina zostanie w spokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris w ZG paliwo po 3,60 IP: *.ztpnet.pl 29.11.05, 07:40 Ale sie Wyborcza podnieca w Zielonej Górze paliwo jest po 3,60 i co glupio Wam?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard To kompensata za stresy ...he he he IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 29.11.05, 08:27 Hey kris, Tee pare groszy to wam na otarcie lez podarowano... kaziu wpada do Gorzowa na odwiedziny (Premier ma sie rozumiec... Rzeczypospolitej, tez... i oczywiscie...) a was bezrzeczne i beztramwajowe trampki szlag trafia... A wiec...cieszcie sie.. Cale kilka groszy.. Z czegos musicie przeciez... Pozdrawiam oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: To kompensata za stresy ...he he he IP: *.ztpnet.pl 29.11.05, 08:35 > a was bezrzeczne i beztramwajowe trampki szlag trafia... Co takiego??? Mnie to g... obchodzi. Zaraz jade w trase, musze zatankowac i liczy sie moja kieszen hhehe a Premiera ogladam w TV tak jak 95% gorzowian. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś