Dodaj do ulubionych

Premier był w domu

27.11.05, 18:17
Jeszcze w piątek w sklepiku ser zółty był po 11.50. Nazajutrz, w dzień wizyty
premiera w Gorzowie cena sera wzrosła... do 11.60 zł. Przypadek?
Obserwuj wątek
    • pklark Re: Premier był w domu 27.11.05, 20:48
      Jeszcze w piatek panie z rubryki towarzyskie w Gazecie
      Lubuskiej "towarzyszyły "przez godzine za 80 zlotych ,w dzień wizyty za 100
      złotych ......Przypadek?
      • Gość: ferment Re: Premier był w domu IP: *.chello.pl 27.11.05, 21:00
        A kury nie przestały znosić jaj?
        • Gość: zxy danny_boy dobre hehehe i ten styl artukułu IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 28.11.05, 10:23
          zaczerpnięty prosto z tego programu na TVN " Nie do wiary "
    • Gość: zzz Re:A DLACZEGO MIAŁ NIE BYĆ głupie pytanie. IP: *.gorzow.mm.pl 27.11.05, 21:41
      • e_werty Re:A DLACZEGO MIAŁ NIE BYĆ głupie pytanie. 27.11.05, 21:44
        "...A DLACZEGO MIAŁ NIE BYĆ ..."

dopiero twoje zdanie jest pytaniem (choć bez pytajnika) - poprzednio to były
        stwierdzania faktu...
        No i dlatego dopiero ono jest głupie...
        • Gość: zzz Re:A DLACZEGO MIAŁ NIE BYĆ głupie pytanie. IP: *.gorzow.mm.pl 27.11.05, 21:49
          werty z ciebie to jest prawdziwy P A C A N
          • e_werty Re:A DLACZEGO MIAŁ NIE BYĆ głupie pytanie. 27.11.05, 21:56
            "...prawdziwy P A C A N "

milo mi a tobie jak dano na chrzcie? Może PACYNKA?
            • Gość: zzz Re:A DLACZEGO MIAŁ NIE BYĆ głupie pytanie. IP: *.gorzow.mm.pl 27.11.05, 22:11
              Tak,skąd wiesz.
    • epi40 a jednak można rządzić i być normalnym człowiekiem 27.11.05, 21:53
      żadnych wydumanych i pseudouczonych wywodów,normalność i przywiązanie do
      Gorzowa.
      Zadziwiający Premier!
      • e_werty Re: a jednak można rządzić i być normalnym człowi 27.11.05, 21:58
        Dziwią mnie ludzie nienormalni (np. ja) ale twoje zdziwienie "normalnościa
        Premiera" jest zdumiewające!!!
        • Gość: zzz Re:Dobrze werty określiłeś siebie na szóstkę. IP: *.gorzow.mm.pl 27.11.05, 22:03
    • Gość: Bernard I bzy w listopadzie zakwitly...he he he IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 28.11.05, 03:16
      Hey danny_boy,
      Swietne,
      Wyszukiwanie na sile "nadprzyrodzonych" efektow wizyty premiera pachnie mi
      leninizmem...
      Samo pojawienie "szefa" cuda czynilo...
      he he he
      ale jaja
      Co za pacany pisza w tej Gazecie
      Pozdrawiam
    • budrys77 Re: Premier był w domu 28.11.05, 07:12
      Może komuś marzą się wizyty gospodarcze w stylu Gierka... Premier ma zawołać
      przed swoje oblicze kierownika stacji pomachać palcem i powiedzieć: niu,niu -
      za drogo tu u was:))) hehe. Czyżby redaktorom skończyła się wena twórcza?
      • Gość: Bernard Re: Premier był w domu IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 28.11.05, 08:31
        Hey budrys,
        Powtarza sie sytuacja z Tesco...
        Ktos sobie ubzdural co ma tesko z cenami paliwa zrobic, a gdy marzenia sie nie
        spelily...Tesko bylo winne...
        Podobnie bedzie z Premierem...
        Facet rzucilby te fuche gdyby wiedzial co sie od niego w Gorzowie oczekuje...
        he he he
        Pozdrawiam

• Gość: P(L)iS Re: Premier był w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 08:06
      W Gorzowie już jest nawet ulica Marcinkiewicza czemu chyba nikt nie zaprzeczy :-
      )
      • Gość: emigrant_za_chwile Re: Premier był w domu IP: 80.51.113.* 28.11.05, 09:03
        Polska to taki biedny kraj któremu na 120 lat odcięto korzenie , one szybko
        odrastają , ale ci , którzy o tym nie pamiętają , nie wiedząc skąd się wzieli ,
        depcząc się na promocjach zachodnich koncertów , nie mając wspólnych tematów ,
        nie przywiązują wagi do tego kim są. Zamiast budując siłę historią własnego
        kraju , własnym postępowaniem walczą ze sobą , ksenofobi , fanatycy ,
        nacjonaliści itd. Zamiast uczyć własne dzieci "...kto ty jestes..." i tak by
        można jeszcze długo.
        Ciekawe ile jeszcze czasu potrzeba aby był to wspaniały kraj , bo przecież
        mieszkaj tu wspaniali ludzi , mimo wszystko. Zdaje się , że mi też zaczyna
        powoli zależeć , żeby to złotówka kosztowała 4 dolary a nie odwrotnie , zabawne
        nie ? :))
    • e_werty Święta... 28.11.05, 11:05
      "Premier był w domu"

bo trzeba okna pomyć i dywany wytrzepać. Bliżej świąt nie ędzie tyle czasu... A
      i w domu innych obowiązków nie brakuje....:)
    • epi40 Re: Premier był w domu 28.11.05, 11:54
      Premier z Gorzowa jest dobry i mądry.
      Nie odcina się od Gorzowa.
      Tak powinno być, inaczej jak chłopa z Żyrardowa który skończy przed sądem.
      • Gość: zielonogórzanin Re: Premier był w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:25
        i tak będzie afera z tym premierę !!!
        • budrys77 Re: Premier był w domu 28.11.05, 17:49
          Zamiast rzucać bezsensowne hasła typu "Żydzi do Syjonu", podałbyś powody
          tych "afer". Chyba, że marudzisz jak przystoi statystycznemu Polakowi:)
          • Gość: zg Re: Premier był w domu IP: *.ztpnet.pl 28.11.05, 17:51
            Marudzi i bredzi:)

PZDR
    • e_werty Premier dusi akcyzę 28.11.05, 17:57
      www.gazetalubuska.pl/
      ciekawe ktora to jest Akcyza? No i chyba nie do końca ja udusił... była sliska
      jak olej...
      • e_werty Akcyza się "wymkła" spod kontroli 29.11.05, 10:06
        A teraz Kazia udusza górnicy jak będzie nimi łatał niedobór w budzecie...
        www.bbc.co.uk/polish/domestic/story/2005/11/051129_governement.shtml
        z czegoś te becikowe musi sie wziąć. Górnicy bedą poniekąd ojcami naszych
        potomków??? Co na to Kaczory? Podejrzane ojcostwo! Czy można to podłączyć pod
        dewiacje? Czy może coś w rodzaju "świeckich ojców chrzestnych" powstaje...

Ja stawiam na to że Premier zawetuje te przywileje górnicze... przeciez w
        Gorzowie tylko górnictwo naftowe - a i to w stanie szczątkowym... Tak więc
        rodzina zostanie w spokoju...
    • Gość: kris w ZG paliwo po 3,60 IP: *.ztpnet.pl 29.11.05, 07:40
      Ale sie Wyborcza podnieca w Zielonej Górze paliwo jest po 3,60 i co glupio Wam??
      • Gość: Bernard To kompensata za stresy ...he he he IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 29.11.05, 08:27
        Hey kris,
        Tee pare groszy to wam na otarcie lez podarowano... kaziu wpada do Gorzowa na
        odwiedziny (Premier ma sie rozumiec... Rzeczypospolitej, tez... i oczywiscie...)
        a was bezrzeczne i beztramwajowe trampki szlag trafia...
        A wiec...cieszcie sie..
        Cale kilka groszy..
        Z czegos musicie przeciez...
        Pozdrawiam oczywiscie
        • Gość: zg Re: To kompensata za stresy ...he he he IP: *.ztpnet.pl 29.11.05, 08:35
          > a was bezrzeczne i beztramwajowe trampki szlag trafia...
          Co takiego???

Mnie to g... obchodzi.

Zaraz jade w trase, musze zatankowac i liczy sie moja kieszen hhehe a Premiera
          ogladam w TV tak jak 95% gorzowian.

PZDR
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka