ryba24 20.12.05, 09:34 Dla dwóch osób nie będziemy włączać ogrzewania. Dobre, co. Czy nie można tam zrobić czegoś innego i dać w inne ręce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard I tak przychodza... IP: *.ed.shawcable.net 20.12.05, 09:39 Hey ryba. Nie chodzic tam. Niech zamkna biznes. Moze nowy wlasciciel (jesli sie znajdzie) cos poradzi. Obecny ma oczywiscie prosta filozofie: I tak przyjda pacany. I co? Ma recje? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty nie grzeje 21.12.05, 14:29 Ryba - nie narzekaj - gdyby grzali to bys sie popsuł... grzanie jest niezdrowe (zwłaszcza dla ryb) no i nielegalne... mozna posiedzieć - niekoniecznie w kinie.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ryba24 Re: nie grzeje 23.12.05, 16:50 Ja tam nie chodzę, wiem to z relacji oburzonych młodzieńców. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: nie grzeje 23.12.05, 17:15 "Ja tam nie chodzę...' pewnie - trudno podejrzewac o to ryby.... "...wiem to z relacji oburzonych młodzieńców" a to pewnie wkur/wieni rybacy? Złota Rybko? Odpowiedz Link Zgłoś
kajmakan I kogo chcesz epatować,synuBERTY, tym słownictwem? 25.12.05, 03:10 Samoobronę? Oni są w tym lepsi od Ciebie,zapewniam... Odpowiedz Link Zgłoś