Dodaj do ulubionych

Poród w gorzowskim szpitalu

22.01.06, 15:52
No właśnie. Jak to jest. za 2 tygodnie powinnam rodzić swoje drugie dziecko. Poprzednie rodziłam w starym szpitalu na Warszawskiej. Była zachwycona obsługą. moze warunki lokalowe były okropne , ale trafiłam na wspaniały zespół płożnych.Ale teraz nie ukrywam ,że boje się. Chcialabym się dowiedzieć jak tam jest . Wiem ,że część położnych przeszła na Dekerta. Mam koleżanka która rodziła NA dEKERTA 3 LATA TEMU I TEZ BYŁA ZADOWOLONA . ALE TYLE SIĘ TERAZ SŁYSZY ZŁEGO. zE DUŻO PORODÓW ,ŻE NIE MAJĄ CZASU SIĘ POŁOŻNE ZAJĄĆ. pROSZE DZIEWCZYNY napiszcie jak to jest , na kogo trzeba uważać, co zabrać do szpitala.Pozdrawiam
Anka
Obserwuj wątek
    • hirroo Re: Poród w gorzowskim szpitalu 22.01.06, 17:39
      mamysma napisała:

> No właśnie. Jak to jest. za 2 tygodnie powinnam rodzić swoje drugie dziecko.
      Po
      > przednie rodziłam w starym szpitalu na Warszawskiej. Była zachwycona obsługą.
      m
      > oze warunki lokalowe były okropne , ale trafiłam na wspaniały zespół
      płożnych.A
      > le teraz nie ukrywam ,że boje się. Chcialabym się dowiedzieć jak tam jest .
      Wi
      > em ,że część położnych przeszła na Dekerta. Mam koleżanka która rodziła NA
      dEKE
      > RTA 3 LATA TEMU I TEZ BYŁA ZADOWOLONA . ALE TYLE SIĘ TERAZ SŁYSZY ZŁEGO. zE
      DUŻ
      > O PORODÓW ,ŻE NIE MAJĄ CZASU SIĘ POŁOŻNE ZAJĄĆ. pROSZE DZIEWCZYNY napiszcie
      jak
      > to jest , na kogo trzeba uważać, co zabrać do szpitala.Pozdrawiam
      > Anka
      uważaj tylko na dziecko-ono jest najważniejsze!mniej w dupie uwagi reszty-Ty
      płacisz na ich utrzymanie a nie one<oni> na Twoje!sraj na nich -zrób swoje i to
      dobrze!:-)pozdrawiam bardzo bardzo gorąco!
    • Gość: Bernard Jak duzy szpital potrzebny? IP: *.ed.shawcable.net 22.01.06, 23:17
      Hey
      w 2005 urodzilo sie w Gorzowie 1672 maluchow...
      Statystycznie 4.58 malucha na dzien...
      Jaki rozmiar kliniki bylby niezbedny by ten nawal "immigrantow" obsluzyc???
      Pozdrawiam
      • hirroo lkeżeć 23.01.06, 19:46
        Gość portalu: Bernard napisał(a):
        nie pisz ku.. nie mów nie słuchaj nie żyj nie czytaj nie odpisuj nie traw nie
        sraj gdzie masz chęć ale nie tutaj pie..wszędzie ale nie w Stolicy posiej te
        swoje pie..ne nasionka ale najlepiej w cenzorka ogrodzie...........
        > Hey
        > w 2005 urodzilo sie w Gorzowie 1672 maluchow...
        > Statystycznie 4.58 malucha na dzien...
        > Jaki rozmiar kliniki bylby niezbedny by ten nawal "immigrantow" obsluzyc???
        > Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka