bodziu67 31.01.06, 22:06 Z tego co wiem w czasie budowy intermarche na piaskach były kłopoty z konstrukcją dacu w świetle tragedii na śląsku może należałoby przyglądnąć się tej konstrukcji??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
login_tymczasowy Re: dach intermarche 01.02.06, 17:31 bodziu67 napisał: > Z tego co wiem w czasie budowy intermarche na piaskach były kłopoty z > konstrukcją dacu w świetle tragedii na śląsku może należałoby przyglądnąć się > tej konstrukcji??? Lepiej nie wchodzic do srodka podczas przygladania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeo Re: dach intermarche IP: *.gorzow.mm.pl 01.02.06, 18:54 Ale głupoty ględzicie. Nadzur budowlany by tego nie odebrał nie mówiąc o inwestorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Re: dach intermarche IP: *.gorzow.mm.pl 01.02.06, 19:39 TYMCZASOWY -czy uważasz, że swoją durną wypowiedzią udzieliłeś komuś rady? Chyba, że takiemu samemu jak ty.pora zmądrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: dach intermarche 01.02.06, 19:45 "...udzieliłeś komuś rady..." a forum to nie jest "Biuro porad"... tu piszesz swoje komentarze - niekiedy - tak jak moje bardzo głupawe i niepowazne... Odpowiedz Link Zgłoś