kawulec 13.02.06, 10:17 jak na Gorzow to calkiem niezle ,ale jednak co warszawa to warszawa kluby Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawulec Kluby i puby 13.02.06, 10:18 jak na gorzow to niezle ale jednak co warszawa to warszawa kluby Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Kluby i puby 13.02.06, 10:57 no jasne, a Warszawa w porównaniu do klubów Berlina to pikuś, chlew i prostactwo:) Porównywać Gorzów do Warszawy, hehehe, też mi punkt odniesienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Kluby i puby IP: *.ed.shawcable.net 13.02.06, 11:01 Hey budrys, Wlasnie. W stosunku do Wojcieszyc, Gorzow to New York... Wszystko zalezy od punktu widzenia... :) Odpowiedz Link Zgłoś
patriota77 Re: Kluby i puby 13.02.06, 19:00 www.wypoczynek.gorzow.pl/ informator m.in o pubach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 888 Re: Kluby i puby IP: *.ztpnet.pl 22.05.06, 15:51 KOTŁOWNIA RULEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEA :p !!!!!!!!!!!!! KOTŁOWNIA FOREVER !!!!!!!!!!!!!!!!1 :*:*:*:*:*:*:*:*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASKA Kluby i puby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 22:16 ZBROJOWNIA TO NAJGORSZY PAB JAKI WIDZIALAM SAMI NARKOMANI I BRUDASY I DO TEGO BEZ KLIMY WIEC NIE IDZIE TAM WYSIEDZIEC MINUTY -NIE POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Kluby i puby 07.01.07, 09:43 > jak na Gorzow to calkiem niezle ,ale jednak co warszawa to warszawa Jak na Gorzow, to Zielonka ma calkiem niezle puby ;) Nie wiem jak wam, mi sie otwiera informator ZIelonej, jak daje "przeczytaj komentowany artykul". I te numery z kierunkowym (068), i ta wspomniana Kotlownia z Zielonej... Ale jak na Gorzow, to Zielonka ma calkiem niezle puby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erni Re: Kluby i puby IP: *.kam.pl 07.01.07, 14:08 To widze, ze zielony jestes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Kluby i puby IP: *.icm.edu.pl 07.01.07, 11:05 <jak na Gorzow > - to nieźle sie napiłeś!!!! Odpowiedz Link Zgłoś