aborys 05.01.03, 21:14 ...forumowania. Szykujecie jakieś niespodzianki? Wierszyki, laurki dla Seniorów? Darmowe blety do sauny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Filip Re: Z Klinem w lutym mamy drugą rocznicę... IP: proxy / *.teleton.pl 05.01.03, 21:42 Dobrze, że przypomniałeś. Ja dla Ciebie już szykuję niespodziankę. Na pewno Ci się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Z Klinem w lutym mamy drugą rocznicę... 06.01.03, 08:35 Gość portalu: Filip napisał(a): > Na pewno Ci się przyda. Łopatka dla kota? Gdzies mi zginęła... Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_ Re: Z Klinem w lutym mamy drugą rocznicę... 06.01.03, 11:15 Moglibyście z tej okazji wreszcie wytaplać się w tym kisielu! A wtedy to będą laurki, że ho!ho! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Z Klinem w lutym mamy drugą rocznicę... 07.01.03, 09:47 pretty_ napisała: > Moglibyście z tej okazji wreszcie wytaplać się w tym kisielu! A wtedy to będą > laurki, że ho!ho! :))) Kisiel z liściem laurowym? Fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? :) IP: *.teleton.pl 06.01.03, 20:38 Te wasze forumowanie to tylko o kant dupy rozbić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: :) 07.01.03, 10:57 to dupa ma kanty? Gość portalu: ? napisał(a): > Te wasze forumowanie to tylko o kant dupy rozbić :))) > Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Z Klinem w lutym mamy drugą rocznicę... 07.01.03, 00:33 aborys napisał: > ...forumowania. Skąd wiesz? Wyszukiwarka parówa. Nie mów, że pamiętasz. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Z Klinem w lutym mamy drugą rocznicę... 07.01.03, 09:46 bart.q napisał: > Nie mów, że pamiętasz. :)) Pamiętam. Wszedłem, gdy jeszcze nie było 50 postów... A Klin był wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Z Klinem w lutym mamy drugą rocznicę... 07.01.03, 11:37 W marcu. W pobliżu pierwszego dnia wiosny. Pierwszego kwietnia zaproponowałem przyłączenie Kostrzyna do Gorzowa. Do dzisiaj nie zrobione. O kant dupy... Odpowiedz Link Zgłoś
ffwd Re: Z Klinem w lutym mamy drugą rocznicę... 07.01.03, 15:45 no w marcu, na tej barce bedziemy obchodzic to, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Z Klinem w lutym mamy drugą rocznicę... 08.01.03, 11:07 ffwd napisał: > no w marcu, na tej barce bedziemy obchodzic to, tak? Rejs na powitanie wiosny. Będziemy potrzebowali Marzanny. Bardzo ważna funkcja, powiedziałbym, kluczowa. I kto tu mówi o dyskryminacji kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_ Re: Z Klinem w lutym mamy drugą rocznicę... 08.01.03, 14:12 No tak, znowu kobieta jako narzędzie w ręku mężczyzn! :)) Tym razem do odprawienia pogańskich obrzędów, żeby nie powiedzieć wprost- materia do utopienia! :)) Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Z Klinem w lutym mamy drugą rocznicę... 07.01.03, 18:12 Zwyrodnialcy, wycięli wszystkie wpisy sprzed czerwca 2002. Zasypie wszystko, zawieje... Niedługo nie będzie śladu po Gnomku i Kajzerce... Odpowiedz Link Zgłoś
gnomek Re: Z Klinem w lutym mamy drugą rocznicę... 12.01.03, 21:14 Jeszcze żyję, tylko co to za życie..., ale od czasu do czasu tu zajrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Z Klinem w lutym mamy drugą rocznicę... 19.03.03, 17:41 piekny watek. f5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 66 Re: Z Klinem w lutym mamy drugą rocznicę... IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 21:02 aborys napisał: > ...forumowania. > > Szykujecie jakieś niespodzianki? > Wierszyki, laurki dla Seniorów? Darmowe blety do sauny? O tak! mam taaką specjalą taśmę, która zabiezpiecza niewielki szmaciany korek. Zgadnij do czego to służy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tusia Re: Z Klinem w lutym mamy drugą rocznicę... IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 19:05 Aborys i Klin Fajne z was chopaki wszystkiego dobrego z tej okazji Wam życze Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Z Klinem w lutym mamy drugą rocznicę... 08.01.03, 22:36 gratulacje i zyczenia rocznicowe najlepsze. oby wena palcow waszych nie opuszczala a dobry humor w domach zawsze goscil niewielu rzeczy mozna byc pewnym w rownym stopniu jak faktu ze czas plynie choc co do zwrotu mozna sie spierac podobno i obyscie uplyw czasu na swoja korzysc obrocic umieli Odpowiedz Link Zgłoś
bes-t Re: Z Klinem w lutym mamy drugą rocznicę... 09.01.03, 17:53 aborys napisał: >Zwyrodnialcy, wycięli wszystkie wpisy sprzed czerwca 2002. >Zasypie wszystko, zawieje... W związku z powyższym ogłaszam się samozwańczym prezesem rady starszych. Śmiało spójrzmy prawdzie w oczy - liczą się tylko dowody. Gołosłowne wciskanie nam kitu w okno przez garstkę warchołów z oddziału geriatrycznego niczego tutaj nie zmieni. Potrafię oficjalnie udowodnić swój wpis w dniu 20.06.2001 r. A nie jakieś tam ble ble luty-marzec. O! Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Z Klinem w lutym mamy drugą rocznicę... 09.01.03, 18:40 bes-t napisał: > Potrafię oficjalnie udowodnić swój wpis w dniu 20.06.2001 r. A nie jakieś tam > ble ble luty-marzec. > O! Popieram. O! x2 Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Z Klinem w lutym mamy drugą rocznicę... 09.01.03, 20:21 Starcy się nie dadzą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena susanna.... 09.01.03, 21:41 zuzanna w opalach? tfu, w kapieli ma sie rozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: susanna.... 10.01.03, 13:30 arwena napisała: > zuzanna w opalach? > tfu, w kapieli ma sie rozumiec? Zuzanna nad rzeką, czyli na swoim miejscu. Cała w piórach i łachmanach. Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Z Klinem w lutym mamy drugą rocznicę... 10.01.03, 09:33 bes-t napisał: > Potrafię oficjalnie udowodnić swój wpis w dniu 20.06.2001 r. Toś kot. Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Z Klinem w lutym mamy drugą rocznicę... 10.01.03, 14:10 klin! napisał: > > Potrafię oficjalnie udowodnić swój wpis w dniu 20.06.2001 r. > > Toś kot. Nomenklaturę chyba rodem z wojska carskiego stosujesz. Już Ci wicki zrobią dmuchanie za takie pomówienia. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jeszcze_jeden Re: Z Klinem w lutym mamy drugą rocznicę... 25.03.03, 18:00 Hurra, hurra, niech nam żyją Dostojni Jubilaci!!! Szczególnie aBorys, któremu życzymy, żeby już było po Komunii. Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Re: Z Klinem w lutym mamy drugą rocznicę... 26.03.03, 21:40 To może jeszcze przyznacie sie w końcu że kompa 1 raz dotkneliście 3 lata temu :)) Kto dotykał i uzywał najstarszego kompa ? Na zx-spectrum się nie zdążyłem załapać ale widziałem i dotykałem sprawnego. Mój nie pecet to Schneider chyba 646 albo 464 taki z zielonym monitorkiem. Napisałem na nim programik dzięki któremu otwierało się 5-cio punktowe podmenu które otwierało inne 5-cio punktowe podmenu :) Pecet to xt z powalającym 20 mb twardzielem. Jak to działało i gdzie się mieściły dane ? Miałem ich chyba aż ze 2 mega :) Odpowiedz Link Zgłoś
klin Re: Z Klinem w lutym mamy drugą rocznicę... 27.03.03, 11:39 jeszcze_jeden napisał: > Hurra, hurra, niech nam żyją Dostojni Jubilaci!!! > Szczególnie aBorys, któremu życzymy, żeby już było po Komunii. A, dziękuję, dziękuję. Szczególnie w imieniu Aborysa. Odpowiedz Link Zgłoś