Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer poszukiwany!!!

04.05.11, 12:09
Witam,

Proszę o informację o dobrym fryzjerze w Ząbkach.
Wiem, że już pojawiały się pytania na ten temat na forum, ale te ostatnie nie są najnowsze i często nieaktualne.
Chodziłam na Powstańców -salon Trendy do p.Kasi, ale już nie pracuje :(
A ja pilnie poszukuje dobrej fryzjerki.
Z góry dziękuję

Lawik
Obserwuj wątek
    • drugidundy Re: Dobry fryzjer poszukiwany!!! 04.05.11, 13:44
      Pani Kasia teraz pracuje w salonie Prestige na ul. Kopernika i jest świetna.
      • lawik1 Re: Dobry fryzjer poszukiwany!!! 05.05.11, 21:36
        Nie jestem pewna czy to ta sama pani.
        Ta mówiła,że zaczyna po świętach w centrum Warszawy...
      • mania03061981 Re: Dobry fryzjer poszukiwany!!! 11.05.11, 22:28
        Pani Kasia nadal pracuje w salonie na Powstańców;))))))
    • elic1 Re: Dobry fryzjer poszukiwany!!! 07.05.11, 23:54
      polecam p Gosie z Rembertowskiej
      • tusia2601 Re: Dobry fryzjer poszukiwany!!! 08.05.11, 10:28
        Polecam Panią Elę, ze Słonecznej.
        • lawik1 Re: Dobry fryzjer poszukiwany!!! 10.05.11, 21:37
          Dziękuję bardzo za namiary, może macie jeszcze jakieś?
          • ulala1983 Re: Dobry fryzjer poszukiwany!!! 11.05.11, 12:10
            Polecam p. Anię ze Studia Lejdis :)
    • najlepszy_deszcz Re: Dobry fryzjer poszukiwany!!! 11.05.11, 18:20
      Pani Ewelina na Szwoleżerów 128 :-) w lokalach użytkowych na dole w bloku. Super obsługa, parging i lokal. Aha nie jest to spam. Poprostu własne wyrobione zdanie. A podobno jestem wymagający.
      • lawik1 Re: Dobry fryzjer poszukiwany!!! 16.05.11, 23:59
        A czy to w Lejdis pracują właśnie p.Ania i p.Edyta?
        • lawik1 Re: Dobry fryzjer poszukiwany!!! 25.05.11, 08:17
          Witam,

Może jeszcze jakieś namiary?
        • malutka.k Re: Dobry fryzjer poszukiwany!!! 25.05.11, 08:39
          p. Ania na pewno pracuje w Lejdiss, co do p. Edyty to możliwe, że tak się nazywa druga fryzjerka ale nie mam pewności. A p. Anię mogę polecić.
          • lawik1 Re: Dobry fryzjer poszukiwany!!! 26.05.11, 12:11
            no to idę do p.Ani.
            Dziękuję :)
    • klientka1212 Re: Dobry fryzjer poszukiwany!!! 27.05.11, 19:58
      Ostatnio zwątpiłam czy w Ząbkach jest wogóle jakiś dobry fryzjer. Byłam w kilku salonach i chyba tylko raz wyszłam w miarę zadowolona, ale to i tak nie było to o co mi chodziło do końca. Niedawno w Ząbkach otworzyli nowy salon - bodajże Efect na Stefczyka w blokach zaraz przy Sikorskiego. Zrezygnowana postanowiłam zaryzykować i... wyszłam dosłownie zachwycona, wreszcie miałam na głowie to co chciałam mieć. Przemiła atmosfera, super dziewczyny, które wreszcie nie robią łaski, że tam pracują. Włoski mi robiła Pani Ola - widać, że dziewczyna wie co robi, do tego jest przesympatyczna. Muszę przyznać, że "Efect" był niesamowity. Z czystym sumieniem mogę ją polecić każdemu. Dziewczyna przede wszystkim słucha co się do niej mówi. Zresztą dwie moje koleżanki też już u niej były i również wyszły zachwycone. Na pewno będę korzystała dalej z usług tej Pani. Widać, że czasami opłaca się zaryzykować :)
      • malutka.k Re: Dobry fryzjer poszukiwany!!! 27.05.11, 23:53
        Jeżeli jednorazowy nick coś poleca - to zwykła reklama. Mnie to zraziło, nie lubię takiego podszywania się i udawania zadowolonej klientki.
        • klientka1212 Re: Dobry fryzjer poszukiwany!!! 28.05.11, 11:32
          Każdy ma prawo do swojego zdania... Szkoda, że zawsze jesteś taka podejrzliwa... Zresztą akurat w tym wypadku bezzasadnie. Pozdrawiam
          • malutka.k Re: Dobry fryzjer poszukiwany!!! 28.05.11, 16:25
            Oj, coś mi się zdaje, że jednak zasadnie. Ja się jednak o tym nie przekonam bo im więcej takich oszukańczych nicków coś poleca tym bardziej się do tego zrażam. I z pewnością nie skorzystam z tego salonu.
            • klientka1212 Re: Dobry fryzjer poszukiwany!!! 28.05.11, 17:55
              Tak jak napisałam każdy ma prawo do swojego zdania... Przecież nikt Cię nie zmusza do tego czy tamtego... Przykre, że mierzysz wszystkich jedną miarką... Poza tym idąc nawet Twoim tokiem rozumowania, gdzie po części na pewno masz rację, że dużo wpisów to reklama, nie można z góry zakładać, że w salonie, który się reklamuje ktoś partaczy robotę...Zresztą uważam, że nie ma się o co sprzeczać i życzę miłego weekendu :)
      • mgielka184 Re: Dobry fryzjer poszukiwany!!! 28.05.11, 19:44
        ktoś napisał że salon Efekt daje efekt że wszystkie salony w ząbkach się nie nadają tylko on jest super,więc ja się z tym nie zgadzam
        poprosiłam o zwykłe podcięcie końcówek i wymodelowanie a skutek końcowy był opłakany
        nie dość że ścięto mi prawie połowę to modelowanie było wręcz w opłakanym stanie
        każdy włos w inną stronę
        zdecydowanie NIE POLECAM
        ktoś zalogował się tu niby jako klientka i napisał stek bzdur...................
    • nadia98765 [...] 27.05.11, 20:32
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • nadia98765 Re: Dobry fryzjer poszukiwany!!! 27.05.11, 20:38
      Salon Efect poleciła mi moja siostra i poszłyśmy tam razem z mamą. Obie wyszłyśmy zadowolone :)
    • mgielka184 Re: Dobry fryzjer poszukiwany!!! 28.05.11, 19:46
      klientka1212 dopiero co utworzyła swój nick na tym portalu i wypisuje bzdury
      sądzę że to reklama jej salonu,a że klientek wogóle tam nie ma to w ten sposób zachęca
      ja głupia się na EFEKT nacięłam i odrazu poszłam do innego salonu na poprawkę
      • lawik1 Re: Dobry fryzjer poszukiwany!!! 30.05.11, 16:57
        A co z salonem ŻIŻI?
        • lalunia0912 Re: Dobry fryzjer poszukiwany!!! 05.06.11, 22:55
          Ja polecam salon ŻiŻI, pracującą tam panią Kasie,chodze juz do niej od ponad roku,(wcześniej pracowała na Piłsudskiego)zawsze miła obsługa i ja nie mogę narzekać na efekty.Jak proszę żeby mi podcięła centymetr,to tak jest a nie jak niejednokrotnie juz bywało 5 lub 10 cm. I jeszcze dodam że robią pyszną kawkę,można sie poczuć jak w kawiarni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka