e_meryt 15.05.06, 00:52 Dobrze że juz jest wiosna. Wróciła moja ulubiona mucha. Zawsze to miło gdy ktoś w domu jest. I czasami pogłaszcze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: wiosna IP: *.ed.shawcable.net 15.05.06, 14:05 Hey emeryt, Masz racje... Moja "wierzba placzaca" przed domem (nazywam ja "Mariolka" cala w listkach takich ze...jesc je sie chce... he he he Tulipany rosna ale jeszcze nie kwitna... W ogrodku zaczynam "prace ziemne"... Po jaka cholere te wszystkie inne pory roku??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: wiosna 15.05.06, 14:11 "...Tulipany rosna ale jeszcze nie kwitna..." ... znowu je posadziłeś do "góry nogami"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: wiosna IP: *.ed.shawcable.net 16.05.06, 15:41 Hey werty, To te same... he he he Mam nadzieje ze nauczyly sie pacany "gdzie gora a gdzie dol"...he he he :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: wiosna 16.05.06, 15:52 "...To te same... " ... to sądzisz że same sie obróciły? ...nie wymagaj od nich czegos czego sam nie potrafisz robić - stań na nogach a nie siedź na kolanach Tadeusza.... Odpowiedz Link Zgłoś