03.08.06, 22:37
Czy mozna uznac za mobing ogladznie fizjonomi Przezydenta RP? Wzbudza moja
agresję. Ja protestuje!!! - ja nie chce go ogladac w jakiejkolwiek postaci -
czy to Jarka (jak szparka) czy Lecha (jak krecha)
Obserwuj wątek
    • andrzejusa Re: mobing 03.08.06, 22:40
      to mobing panstwowy werty,
      nic nie poradzisz!
      chyba ze wezmiesz dupe w troki,
      i nastepny raz pojdziesz glosowac!

chocby na mniejsze zlo!!!

pozdrowienia
    • login_tymczasowy Re: mobing 03.08.06, 23:25
      Nie mobuj, nie patrz na nich!!!
      • e_werty Re: mobing 03.08.06, 23:38
        "...Nie mobuj, nie patrz na nich!!!"

Hej login... może mniej Guinessa? Na niego.... To on na mnie sie gapi... nie
        ja na niego..

P.S.

... a nawet jak widzi moje (pełne dezaprobaty) spojrzenie - to nic nie mowi!!!!
        • Gość: olka Re: mobing werty coś ci się poje...w głowie IP: *.gorzow.mm.pl 04.08.06, 07:34
          • Gość: xyz Re: Werty moging uprawia na swojej osobie he he IP: *.gorzow.mm.pl 04.08.06, 11:45
    • Gość: Dziki Re: mobing - e-werty cierpi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:01
      Skoro ktoś lubi cierpieć, niech sobie patrzy :)
      Ludziska mają różne upodobania, masochizm nie czymś szczególnym...
      • Gość: olka Re: mobing - e-werty cierpi...on to uwielbia IP: *.gorzow.mm.pl 04.08.06, 12:18
        • Gość: Dziki Re: mobing - e_werty cierpi...on to uwielbia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:36
          I w ten to sposób, dowiadujemy się, raz po raz, ciekawych rzeczy o niektórych
          forumowiczach.
          Zasłona tajemniczości powoli opada...:)
          A tak na marginesie, to przecież nie ma narazie przymusu oglądania w TV naszych
          przywódców.
          Chyba , że nie umie się obsługiwać pilota.
          • Gość: olka Re: mobing - e_werty cierpi...on to uwielbia Dziki IP: *.gorzow.mm.pl 04.08.06, 12:49
            Spójrz jak werty się ostrzega przed swoimi postami dobre przysłowie dla siebie
            znalazł pozdrawiam
          • Gość: Dziki Re: mobing - e_werty cierpi...on to uwielbia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:52
            Pozdrawiam :)
            i spadam, jestem w pracy
          • e_werty Re: mobing - e_werty cierpi...on to uwielbia 04.08.06, 13:01
            "...A tak na marginesie, to przecież nie ma narazie przymusu oglądania w TV ..."

... od 8 lat nie ogladam telewizora - po prostu go sprzedałem... więc tu sie
            zgadzamy - nie obsługuje pilota :)
            • Gość: olka Re: mobing - e_werty cierpi...on to uwielbia IP: *.gorzow.mm.pl 04.08.06, 13:05
              i dlategoż taki tępy jesteś jak zużyta żyleta he he he
              • e_werty Re: mobing - e_werty cierpi...on to uwielbia 04.08.06, 13:18
                "...dlategoż taki tępy jesteś..."

... nie wszyscy są tak błyskotliwi jak ty... :(

... zyleta z ciebie!!!
                • Gość: olka Re: mobing - e_werty cierpi...on to uwielbia IP: *.gorzow.mm.pl 04.08.06, 14:21
                  Sory jak bóg kubie tak kuba bogu ale pozdrawiam
                  • Gość: olka Re: mobing - e_werty cierpi...on to uwielbia IP: *.gorzow.mm.pl 04.08.06, 14:27
                    Ponadto miałeś mi pomóc w zagadnieniu a Ty sobie kabaret urządzasz no to masz
                    kabaret
                    • e_werty Re: mobing - e_werty cierpi...on to uwielbia 05.08.06, 00:17
                      "Ponadto miałeś mi pomóc..."

... no to ktoś cie w buca zrobił....
                      • Gość: werty1 Podobno miasto cos kombinuje ! IP: *.gorzow.mm.pl 05.08.06, 13:19
                        Słuszałem ze miasto czytaj ludzie z magistratu cos kombinuje w tej sprawie !
                        ma być ponoć jakas konfera i dalej program zakonczony jakąś konferą ? Poczekam
                        na szcegóły . jezeli ktoś wie ćoś blizej prosze o kontakt !
                        PS. Czuję sie tez moobingowany.... stary powiedział ze jak nie beda wracać z
                        pubów przed połnoca to odetnie mnie od karty kredytowej i komóry. W..k..ił
                        mnie strasznie. Jestem dorosły mam 18 lat wię znam swoje prawa. Myslę czy go
                        nie pozwać do sądu o moobing i maltretowanie psychiczne. Zyje w wolnym kraju i
                        jako dorosły moge robic co chcę. Prawda ????
                        • Gość: zyczliwy Jezeli tak to chyba musi w tym byc knec ! IP: *.gorzow.mm.pl 05.08.06, 13:42
                          Facet jest nadpobudliwy po wyposażeniu strazy w rowery dalej cos kombinuje !
                          Jego porzednicy pracowali spokojnie, brali kase i nie wprowadzali jakis durnych
                          nowości , wszystko bylo po staemu - było OK ! Kneciu daj spokuj ! Jedz na
                          urop ! Pomysl o swojej d..pie jak przegracie wybory a nie i sprwawch miasta.
                        • e_werty Re: Podobno miasto cos kombinuje ! 05.08.06, 13:57
                          "...Zyje w wolnym kraju i jako dorosły moge robic co chcę."

... no pewnie!!!

P.S.

... jednak dzialania twojego starego nazwałbym "ochroną dzieciaka" a nie
                          mobbingiem - to dwie różne sprawy...

:)
                          • Gość: Dziki Re: Podobno miasto cos kombinuje ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 14:31
                            Obdarowanie wolnościa może być przyczyną konfuzji i frustracji, nie tylko u
                            młodych...:)
                      • Gość: olka Re: mobing - e_werty cierpi...on to uwielbia IP: *.gorzow.mm.pl 05.08.06, 17:03
                        Witam Ty mnie zrobiłeś w buca bo nie odpowiedziałeś na moje pytanie całe
                        szczęście że to tylko Ty
                        • e_werty Re: mobing - e_werty cierpi...on to uwielbia 05.08.06, 18:01
                          "...nie odpowiedziałeś na moje pytanie..."

... jakie pytanie?
                          • Gość: olka Re: mobing - e_werty cierpi...on to uwielbia IP: *.gorzow.mm.pl 05.08.06, 23:19
                            Nie graj głupa ok.
                            • Gość: olka Re:Werty amnezja Cię opentała tak nagle?? IP: *.gorzow.mm.pl 05.08.06, 23:34
                              • e_werty Re:Werty amnezja Cię opentała tak nagle?? 06.08.06, 00:06
                                Nie pamietam bym cie dupczył!!!
                                A jeżeli tak było to zapomnialem - albo wrazenie mnie przeroslo albo twoja rola
                                byla minimalna... więc oswic mnie - kiedy i gdzie...?
                                • Gość: olka Re:Werty amnezja Cię opentała tak nagle?? IP: *.gorzow.mm.pl 06.08.06, 16:30
                                  Oj werty co z ciebie za pala..t jak nie potrafisz odpowiedzieć Europa w dobie
                                  uniwersalyzmu to należy napisać że nie wiesz a nie takie bzdury wypisywać pa pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka