e_werty 03.08.06, 22:37 Czy mozna uznac za mobing ogladznie fizjonomi Przezydenta RP? Wzbudza moja agresję. Ja protestuje!!! - ja nie chce go ogladac w jakiejkolwiek postaci - czy to Jarka (jak szparka) czy Lecha (jak krecha) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejusa Re: mobing 03.08.06, 22:40 to mobing panstwowy werty, nic nie poradzisz! chyba ze wezmiesz dupe w troki, i nastepny raz pojdziesz glosowac! chocby na mniejsze zlo!!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: mobing 03.08.06, 23:38 "...Nie mobuj, nie patrz na nich!!!" Hej login... może mniej Guinessa? Na niego.... To on na mnie sie gapi... nie ja na niego.. P.S. ... a nawet jak widzi moje (pełne dezaprobaty) spojrzenie - to nic nie mowi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: mobing werty coś ci się poje...w głowie IP: *.gorzow.mm.pl 04.08.06, 07:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Werty moging uprawia na swojej osobie he he IP: *.gorzow.mm.pl 04.08.06, 11:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: mobing - e-werty cierpi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:01 Skoro ktoś lubi cierpieć, niech sobie patrzy :) Ludziska mają różne upodobania, masochizm nie czymś szczególnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: mobing - e-werty cierpi...on to uwielbia IP: *.gorzow.mm.pl 04.08.06, 12:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: mobing - e_werty cierpi...on to uwielbia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:36 I w ten to sposób, dowiadujemy się, raz po raz, ciekawych rzeczy o niektórych forumowiczach. Zasłona tajemniczości powoli opada...:) A tak na marginesie, to przecież nie ma narazie przymusu oglądania w TV naszych przywódców. Chyba , że nie umie się obsługiwać pilota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: mobing - e_werty cierpi...on to uwielbia Dziki IP: *.gorzow.mm.pl 04.08.06, 12:49 Spójrz jak werty się ostrzega przed swoimi postami dobre przysłowie dla siebie znalazł pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: mobing - e_werty cierpi...on to uwielbia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:52 Pozdrawiam :) i spadam, jestem w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: mobing - e_werty cierpi...on to uwielbia 04.08.06, 13:01 "...A tak na marginesie, to przecież nie ma narazie przymusu oglądania w TV ..." ... od 8 lat nie ogladam telewizora - po prostu go sprzedałem... więc tu sie zgadzamy - nie obsługuje pilota :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: mobing - e_werty cierpi...on to uwielbia IP: *.gorzow.mm.pl 04.08.06, 13:05 i dlategoż taki tępy jesteś jak zużyta żyleta he he he Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: mobing - e_werty cierpi...on to uwielbia 04.08.06, 13:18 "...dlategoż taki tępy jesteś..." ... nie wszyscy są tak błyskotliwi jak ty... :( ... zyleta z ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: mobing - e_werty cierpi...on to uwielbia IP: *.gorzow.mm.pl 04.08.06, 14:21 Sory jak bóg kubie tak kuba bogu ale pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: mobing - e_werty cierpi...on to uwielbia IP: *.gorzow.mm.pl 04.08.06, 14:27 Ponadto miałeś mi pomóc w zagadnieniu a Ty sobie kabaret urządzasz no to masz kabaret Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: mobing - e_werty cierpi...on to uwielbia 05.08.06, 00:17 "Ponadto miałeś mi pomóc..." ... no to ktoś cie w buca zrobił.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty1 Podobno miasto cos kombinuje ! IP: *.gorzow.mm.pl 05.08.06, 13:19 Słuszałem ze miasto czytaj ludzie z magistratu cos kombinuje w tej sprawie ! ma być ponoć jakas konfera i dalej program zakonczony jakąś konferą ? Poczekam na szcegóły . jezeli ktoś wie ćoś blizej prosze o kontakt ! PS. Czuję sie tez moobingowany.... stary powiedział ze jak nie beda wracać z pubów przed połnoca to odetnie mnie od karty kredytowej i komóry. W..k..ił mnie strasznie. Jestem dorosły mam 18 lat wię znam swoje prawa. Myslę czy go nie pozwać do sądu o moobing i maltretowanie psychiczne. Zyje w wolnym kraju i jako dorosły moge robic co chcę. Prawda ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Jezeli tak to chyba musi w tym byc knec ! IP: *.gorzow.mm.pl 05.08.06, 13:42 Facet jest nadpobudliwy po wyposażeniu strazy w rowery dalej cos kombinuje ! Jego porzednicy pracowali spokojnie, brali kase i nie wprowadzali jakis durnych nowości , wszystko bylo po staemu - było OK ! Kneciu daj spokuj ! Jedz na urop ! Pomysl o swojej d..pie jak przegracie wybory a nie i sprwawch miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Podobno miasto cos kombinuje ! 05.08.06, 13:57 "...Zyje w wolnym kraju i jako dorosły moge robic co chcę." ... no pewnie!!! P.S. ... jednak dzialania twojego starego nazwałbym "ochroną dzieciaka" a nie mobbingiem - to dwie różne sprawy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: Podobno miasto cos kombinuje ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 14:31 Obdarowanie wolnościa może być przyczyną konfuzji i frustracji, nie tylko u młodych...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: mobing - e_werty cierpi...on to uwielbia IP: *.gorzow.mm.pl 05.08.06, 17:03 Witam Ty mnie zrobiłeś w buca bo nie odpowiedziałeś na moje pytanie całe szczęście że to tylko Ty Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: mobing - e_werty cierpi...on to uwielbia 05.08.06, 18:01 "...nie odpowiedziałeś na moje pytanie..." ... jakie pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: mobing - e_werty cierpi...on to uwielbia IP: *.gorzow.mm.pl 05.08.06, 23:19 Nie graj głupa ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re:Werty amnezja Cię opentała tak nagle?? IP: *.gorzow.mm.pl 05.08.06, 23:34 Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re:Werty amnezja Cię opentała tak nagle?? 06.08.06, 00:06 Nie pamietam bym cie dupczył!!! A jeżeli tak było to zapomnialem - albo wrazenie mnie przeroslo albo twoja rola byla minimalna... więc oswic mnie - kiedy i gdzie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re:Werty amnezja Cię opentała tak nagle?? IP: *.gorzow.mm.pl 06.08.06, 16:30 Oj werty co z ciebie za pala..t jak nie potrafisz odpowiedzieć Europa w dobie uniwersalyzmu to należy napisać że nie wiesz a nie takie bzdury wypisywać pa pa Odpowiedz Link Zgłoś