andrzejusa 20.08.06, 14:54 ide ! chodzilem na IV lige , tym bardziej pojde na III-cia! ciekawe , ciekawe, moze kibice z falubazu przyjada? moze byc ciekawie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alek Re: za tydzien:gkp gorzow- lechia falubaz! derby! IP: *.ztpnet.pl 20.08.06, 15:22 Juz sie nie moge doczekac meczu w Zielonce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: andrzejusa IP: *.gorzow.mm.pl 20.08.06, 15:49 Witam był przecinek w tym pytaniu,ale odpowiedz już znalazłam,dzięki za zainteresowanie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: andrzejusa 20.08.06, 17:09 olka, a juz myslalem ze sie na meczu spotkamy!! fajnie ze znalazlas odpowiedz, to znaczy ze zdasz z usmiechem na ustach!!! alek, na mecz lechia-gkp pojade do zielonej jak oba zespoly beda w II-iej lidze. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: andrzejusa IP: *.gorzow.mm.pl 20.08.06, 17:41 Witam,nie przepadam za meczami pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: andrzejusa 20.08.06, 18:58 olka! ja tak pomyslale , bo na poscie pilkarskim sie pojawilas! myslalem ze jak juz sie z zorro poznacie, to sie spotkamy na piwku czy kawce, atu cisza i nic wiecej o kawce nie slychyc! pozdrowienia olka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: andrzejusa IP: *.gorzow.mm.pl 21.08.06, 15:15 Propozycja nie do odrzucenia ,cisza przed burzą,kawka lub piwko również mi pasuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś