Dodaj do ulubionych

jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!!

04.09.06, 22:51
dajmy spokoj bachalskim i
im podobnym!
ten gosciu nie wiedzial nawet
ilu mieszkancow ma gorzow!!

wszyscy , poza jedrzejczakiem,
beda robic wielka polityke!

a tu chodzi o wielkie inwestycje w gorzowie!!!
politykowac mozna sobie tylko przy ich okazji.

jedrzejczak nie jest idealny,
ale kto jest???

ale , jezeli jedrzejczakowi, do idealu daleko,
to inni kandydaci , do idealu,
maja , jak stad , do drogi mlecznej!
Obserwuj wątek
    • e_werty Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! 04.09.06, 23:19
      OLEJ WYBORY!!!
      • Gość: Bernard Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.ed.shawcable.net 04.09.06, 23:38
        Opozycja wie, ze Jedrzejczak nie moze przegrac..
        Po peosatyu niemozliwe...
        Jdrzejczak to nie tylko dobry Prezydent..Jedrzejczak to dobry czloqwiek..
        Proby nawolywania do bojkotu wyborow to desperackie proby pisu przewazania
        szali...
        Co za pacsany zalosne...
        Werty,
        Ty nie dbasz o Gorzow...
        Rozwoj miasta jest tak dla cienbie jak i PiSu...nieistotny..
        Wazne dlaciebie i pisu jest jedynie to by zniszczyc Tadeusza za jego poglady..
        A ja mowie: Wolnoisc w polsce daje prawo kazdemu bycia tym kim chce....
        Jesli Jedrzejczak ma lewicowe poglady...to jego sprawa..
        Wolnosc przekonan nie moze byc uzyta przeciwko czlowiekowi w wolnym i
        demokratycznym panstwie...
        Nie dbam tez o to jakiego koloru krawaty nosi..
        Jedrzejczak to mady czlowiek...
        Jedrzejcxzak to dobry Prezydent..
        Wszyscu karierowicze spod znaku komunistycznego pisu moga juz dzic pocalowac
        Gorzow na pozegnanie...
        Jdrzejczak wygra poniewaz zawsze byl i bedzie z miastem...
        Gorzoiwiacy kochaja go za...bycie Gorzowiakiem..
        Nie jak pisowski Marcinkiewicz ktory zaufanie gorzowskich wyborcow sprzedal za
        pozycje ciecia w Warszawie...
        Wszelkie akce szkalowania Jedrzejczaka nie odniosa sukcesu...bowiem
        Gorzowianie sa madrzy wi wiedxza co sie dzieje...
        Moja rada:
        Chce ktos "rozliczen""Lustracji" i niszcenia dobrych ludzi...niech glosuje na
        PiS...
        Jesli chce ktos rozwoju miasta... Nowych ulic i drog.. Nowych nmiejsc pracy...-
        Nech glosuje na najgodniejszego zaufania czlowieka : Jedrzejczaka...
        :)
        PS. Jedrzejczak to dobry Prezytdent
        • e_werty Wszyscy do urn pogrzebowych.. 05.09.06, 00:06
          ..
        • e_werty Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! 05.09.06, 00:07
          "...Ty nie dbasz o Gorzow...'

... jak dbasz o Gorzów to przyjedź mieszkaj i pracuj w nim...

fiut głupi...
          • Gość: Bernard Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.ed.shawcable.net 05.09.06, 06:49
            Hey werty,
            Ja dbam o Gorzow bardziej bedac daleko nic ty pisowski pacanie bedac na
            miejscu!!!
            Uchlej sie ta swoja nienawiscia...
            Pluj jadem ile chcesz zmijo pisowska...
            Czy to pomoze miastu i jego mieszkancom??
            Nie sadze...
            Gorzow potrzebujespokoju i roizwagi...
            To moze jedynie Jedrzejczak zapewnic..
            'PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent
    • Gość: asdf Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.gorzow.mm.pl 05.09.06, 02:33
      cos wam się w głowach poprzestawiało z lansowaniem tego czerwonego populisty
      • Gość: Bernard Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.ed.shawcable.net 05.09.06, 06:50
        Jedrzekczak to dobry Prezydent!!
        • Gość: wyborca Re: jędrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.gorzow.mm.pl 05.09.06, 07:46
          Też tak uważam.
          > Jędrzejczak to dobry Prezydent!!
          • Gość: Gorzowianin A propos ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 08:16
            A propos ...
            Osobiście do momentu rozpoczęcia prezydentury Tadusza J., miałem o nim
            niepochlebne i negatywne zdanie. Uważam, że miałem wtedy słuszność. Uważam
            jednak, że mam słuszność również teraz kiedy, uważam, że Tadeusz J. w trakcie
            prezydentury bardzo wiele uczynił i dokonał, szczególnie dla miasta i jego
            mieszkańców, a na dziś dzień jego zasługi dla miasta Gorzowa są przeogromne i
            niepodważalne. Największym jego osiągnięciem jest oczywiście zapoczątkowanie
            inwestycji budowy Obwodnicy Zachodniej. Uważam, że Tadeusz J. w przyszłości
            zostanie uznany najlepszym Prezydentem w dziejach Gorzowa Wlkp., i tylko i
            wyłącznie jego widzę, jako osobę, która winna dalej pełnić ten urząd w naszym
            mieście. Ludzie, którzy przyczynią się do tego, że będzie inaczej uczynią
            krzywdę naszemu pięknemu, przyjaznemu, nowoczesnemu miastu i jej mieszkańcom.
            My duchem i ciałem „Solidarnościowcy”, jak ja i Sz. P. Bernard, jesteśmy
            ludźmi, którzy potrafią wznieść się ponad wyżyny, ponad urazy, ponad poniesione
            cierpienia, potrafią wybaczyć, a ponad wszystko nie chcą być głupcami
            fanatycznie zaślepieni polityką i w każdej chwili potrafią ocenić, co jest dla
            nas, dla miasta, dla kraju dobre, a co nie. To szlachetna zaleta i wielka
            mądrość być wspaniałomyślnym, uczciwym i sprawiedliwie oceniającym dokonania
            ludzi bez względu na ich przynależności polityczne. Mało jest takich osób,
            szczególnie brakuje ich w Radzie Miasta. Proszę zaobserwować, jak torpeduje się
            tam mądre propozycje, wyłącznie z tego powodu, że zgłosiła je przeciwna strona
            sceny politycznej. Czas najwyższy skończyć z polityczną obłudą i hipokryzją,
            która tak niszczy w ludziach zdrowy rozsądek i już w zalążku niweczy dążenia
            budowania w młodych ludziach patriotyzmu do własnego miasta i kraju.
            • milypolak Re: A propos ... 11.09.06, 18:34
              Gość portalu: Gorzowianin napisał(a):

> A propos ...
              >
              Masz rację tylko p.Jędrzejczak musi się oczyścic z zarzutów, postawionych przez Szczecińską Prokuraturę i heja do startu wyborach na prezydenta Gorzowa!
              • Gość: Gorzowianin. Re: A propos ... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.06, 21:54
                Cytuję : "Masz rację tylko p. Jędrzejczak musi się oczyścić z zarzutów,
                postawionych przez Szczecińską Prokuraturę i heja do startu wyborach na
                prezydenta Gorzowa!"Prezydent Jędrzejczak nie musi się z niczego oczyszczać. To
                prokuratura musi mu postawić konkretne zarzutych, a nie wydumane, a konkretnych
                nie ma ! Gierki prokuratury mogą polegać tylko na przeszkadzaniu w kampani.
    • Gość: mieszkaniec Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 10:54
      • Gość: Gorzowianin Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 11:56
        Jak to miło, że tak mnie chętnie i często przedrukowują !
        • Gość: asdf Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.gorzow.mm.pl 05.09.06, 13:55
          Całą swoją rodzinę T. Jędrzejczak skrzyknął na te fotum ?????
          • Gość: e_delegat Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.gorzow.mm.pl 05.09.06, 19:11
            Asdf zaslepiony jestes nienawiscia do czlowieka, ktory jak nikt w
            dotychczasowej historii miasta zasluzyl sie dla jego mieszkancow.
            Wystarczy przejechac sie po Gorzowie aby zobaczyc w jak konsekwentny sposob
            miasto nadrabia wieloletnie zaniedbania poprzednich ekip.
            Ten , ktory nie widzi obiektywnych zmian na lepsze jest conajmniej
            niesprawiedliwy. Gorzow zasluguje na Jedrzejczaka a Jedrzejczak na Gorzow.
            Jedrzejczak to dalszy rozwoj, to kolejne inwestycje,to zmiany komunikacyjne, to
            dazenie do nowoczesnego miasta przyjaznego dla jego mieszkancow.
            Teraz zaslepiony pisiorze powiedz, ze to nieprawda. Pokaz mi swojego kandydata
            i jego program dla miasta.
            Wiesz dobrze, ze takiego nikt nie ma. A ci chlopcy z PO czy jakies tam odglosy
            z PiSu to jak baki z mojego tylka przy Jedrzejczakowym huraganie propozycji.
            Panie Jedrzejczak, dla dobra naszego miasta niech Pan stanie do wyborow.
            • e_werty Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! 05.09.06, 19:18
              "...Pokaz mi swojego kandydata ..."

... nie bedę cipokazywal mojego kandydata... bo PiSowska cenzura mnie
              zdejmie!!!!

Olewam tym kandydatem wybory!!!!
              • Gość: Dziki Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 19:22
                Zachowuj się!!!
                Świntuszek...
              • Gość: e_delegat Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.gorzow.mm.pl 05.09.06, 19:25
                Nie mow do mnie cipo a w Krakowie zawsze mozesz glosowac na jakiegos smoka.
          • Gość: Gorzowianin Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.echostar.pl 30.09.06, 20:54
            Sz. P. asdf
            Cytuję : "Całą swoją rodzinę T. Jędrzejczak skrzyknął na te fotum ?????"
            A Sz. P. asdf to z której strony jest kuzynem, po mieczu, czy po kądzieli ?
            Jako, że ja jestem spoza rodziny i popieram prezydenturę Jędrzejczaka na
            następną kadencję mimo, ze raczej osobiście jestem jego przeciwnikiem
            politycznym. Za tą prezydenturą jednak przemawia mój zdrowy rozsądek i nie
            pozwolę sobie na to, żeby górę wzięły w moim przypdku jakieś niskie pobudki.
            Jego dokonania, jego doświadczenie, przetarte szlaki procedur unijnych, jego
            miłość do Gorzowa Wlkp., jego rutyna polityczna, jego nieprzejednanie w boju o
            lepsze jutro Gorzowa, jego olbrzymie poparcie Gorzowian. To jest to !
    • e_werty Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! 05.09.06, 19:31
      "...jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!!"

... tylko co mnie to kurna obchodzi? Olewam wszystkich kandydatów - na ile mi
      tylko wystarczy mo...
      • Gość: e_delegat Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.gorzow.mm.pl 05.09.06, 19:41
        Tutaj ciebie rozumiem. Gorzow to nie Krakow. W Krakowie to nie ma wiekszego
        znaczenia bo i tak to bedzie pewnie ktos z PO. W Gorzowie natomiast to tak jak
        w malym miescie "soltys" musi byc znany i z dorobkiem.
        A ty sobie lej jak nadalej potrafisz i tak dla Gorzowa nic nie wniesiesz.
        Ja stawiam na Tadka, nie Kosciuszke.
        Jedrzejczak to ten kandydat.
        • e_werty Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! 05.09.06, 20:08
          "...W Krakowie to nie ma wiekszego znaczenia ..."

... podobnie jak i w Gorzowie! To tylko soltys ci wmawia że twój głos sie
          liczy... nie daj sie nabrać... Żaden z nich nie dołoży ci "miesa do zupy"...
          jak sam nie zrobisz na nie...
          • Gość: e_delegat Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.gorzow.mm.pl 05.09.06, 20:20
            Ale ja chce czegos wiecej.
            Chce chodzic po czystych a nie smierdzacych ulicach, chce zaprosic rodzine i
            pokazac , ze mieszkam w ladnym miescie, chce szybko przejechac z jednego konca
            miasta na drugi, chce miec duzo zieleni w miescie, chce miec dobre szkoly w
            Gorzowie, chce miec miasto bezpieczne, chyba wystarczy.
            Tego ja sam sobie nie jestem w stanie zrobic. Po to wlasnie powinnismy wybierac
            swoich radnych i przyslowiowego "soltysa".
            A na "miche" to kazdy musi pracowac sam dla siebie.
            Przy tej ordynacji rzadzacym sie troche po....lo w glowkach. Nigdy nie
            zaglosuje na partie.
            To juz jest wolny kraj i mozesz lac ile wlezie.
            A Jedrzejczak to jest gosc.
            • e_werty Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! 05.09.06, 20:28
              Ty za dużo chcesz!
              Dopoki to wszystko nie będzie prywatne i nie będzie przynosić wlascielowi
              zyskow... to mozesz sobie glosowac... najlepiej na czarodzieja lub Pana Boga...

P.S.

"... Jedrzejczak to jest gosc."

... czyj?
              Juz troche za dlugo "gości" w gorzowie... niektorzy chca go wyprosic! Mnie to
              wisi...
            • Gość: Dziki Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 21:09
              Gość portalu: e_delegat napisał(a):

> Ale ja chce czegos wiecej.

Czego ci synku potrzeba?
              Jakiś taki w`qrwiony jesteś...
              • Gość: e_delegat Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.gorzow.mm.pl 05.09.06, 21:18
                Ty dziki to do buszu. Jesli sadzisz, ze filozofia wertego jest ci bliska to
                nie stekaj i nie wolaj policji jesli ktos ci na ulicy porzadnie wp.....li.
                No, musi to byc prywatne, mowi werty.
                To co, kazdy bedzie chodzil z ochroniarzem, kazdy bedzie mial moze swoja
                prywatna ulice. Oczywiscie, ze to bzdury.
                Ale daruje ci. Moze jestem szczeniakiem a moze nie ale ty naprawde jestes dziki.
                Tylko Jedrzejczak.
                • Gość: e_delegat Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.gorzow.mm.pl 05.09.06, 21:20
                  Zapomnialem dodac, ze zachowujesz sie jak krakowski dupowlaz ale to twoj
                  wybor.
                  • Gość: Dziki Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 21:29
                    Jak być chociaż raz w swoim życiu był w Krakowie, to byś może inaczej myślał.
                    A poza tym żal mi ciebie...
                    Gdzieś ty był jak Bozia rozum dawała?
                    • Gość: e_delegat Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.gorzow.mm.pl 05.09.06, 21:42
                      Ja chodzilem do szkoly a ty chyba gesi i jajka do szkoly nosiles? Bos dziki.
                      > A poza tym żal mi ciebie...
                      Czym zasluzylem na twoja troske?
                      • Gość: Dziki Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 22:01

>jajka do szkoly nosiles<

Fakt, zawsze je miałem przy sobie

Z tego jak Ty piszesz można by domniemywać, że jednego nie możesz sie
                        doliczyć :)
                        • Gość: e-delegat Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.gorzow.mm.pl 05.09.06, 22:09
                          Dziki, teraz to ciebie chyba polubie. Powiedz mi tylko skad wiesz o tej mojej
                          ulomnosci. Przeciez mnie nie znasz.
                          Ale jaja. Tobie natomiast gratuluje meskosci chociaz swoja meskosc najczesciej
                          wychwalaja impotenci.
                • e_werty Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! 05.09.06, 21:28
                  "...dziki. Tylko Jedrzejczak."

... nie przesadzaj... chodzi w garniturze!
              • andrzejusa Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! 05.09.06, 21:29
                tak werty,
                sprywatyzoj biblioteki!
                swietlice na wsiach,
                kluby mlodziezowe,
                swietlice, szkolne czy nie szkolne.

zobaczymy jak ci kapitalisci dokladaja do interesu,
                zeby tylko ci biedniejsi mieli dostep,
                do wiedzy!!!!!

juz to widze OGROMNE!
                • e_werty Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! 05.09.06, 21:36
                  "... swietlice na wsiach, kluby mlodziezowe, swietlice, szkolne czy nie
                  szkolne..."

... ty to wszystko widziałeś na wsiach? Pewnie po pijaku...
                  • andrzejusa Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! 05.09.06, 21:55
                    gdzie niedzie takie swietlice sa!
                    coraz to trudniej o nie,
                    ale bez nich ,
                    polskie spoleczenstwo , bedzie bardzo ubogie!
                    ubogie intelektualnie.

ubodzy ludzie moga byc lekarzami!!!
                    trzeba im to umozliwic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: e_delegat Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.gorzow.mm.pl 05.09.06, 22:04
                      Andrzejusa rozstrzyganie sporu, gdzie dyskutujacy zatracil argumenty nie ma
                      sensu.
                      Tematem tego watku jest kandydat na prezydenta naszego miasta.
                      Tutaj zgoda. Tylko Jedrzejczak.
                      Pozdrawiam.
                      • andrzejusa Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! 06.09.06, 21:27
                        no e_delegat,
                        racja !
                        tylko jedrzejczak!!

bo cala reszta to jakies leszcze, czy plotki!

lepiej z jedrzejczakiem zgubic,
                        niz z leszczem bachalskim znalezc!

pozdrowienia

ps. co ten bachalski (senator ku...))
                        dla gorzowa robi????
                        moze ktos wie???
                        moze wie senator???

to niech nam opowie!!!!!
                        • Gość: mk Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:52
                          Chłopie, czy tak trudno ci zrozumieć, że Jędrzejczak jest skończony? Skąd ma rzadzic miastem, z pierdla? Czym to miasto zasłużyło na takie poniżenie? Rozejrzyj się, nieszczęsny...
                          • Gość: open Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.gorzow.mm.pl 06.09.06, 22:57
                            za pomówienia przez jakiegoś żuczka nie trafia sie do pierdla . Nooo
                            jeszcze .Moze się to zmienić i tu mozesz mieć rację
                          • Gość: Bernard Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.ed.shawcable.net 07.09.06, 06:48
                            Hey mk,
                            Bardzo bys chcial, ja to rozumiem..
                            Zamordyzm pisowski w Gorzowie ci sie sni...
                            Masz do tego prawo..
                            W demokratycznym Gorzowie mozesz pisac takie rzeczy. Prezydent Gorzowa nie wyda
                            nakazu aresztowania za krytyje jego osoby.. Twoj Kaczybnski nawet prawo
                            stworzyl by swoja osobe przed krytyka uchronic...
                            he he he
                            Ale jaja...
                            Pierwsze co prawdopodobnie Surmacz by zrobil to "zakaz krytyki jedynie
                            sludsznego pisowskiego prezydenta " oglosil...
                            I do prokuratora kazdego kto sie wychyli...
                            he he he
                            ale jaja...
                            Jedyne co sie konczy to obecna kadencja Jedrzejczaka..
                            Dobra dla miasta Kkadencja..choc bardzo buzliwa...
                            Po wyborach zacznie sie nastepna.
                            To pewme jak to ze Warta plynie...
                            I bardzo dobrze dla Gorzowa..
                            PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent
                            • Gość: aga Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.gorzow.mm.pl 07.09.06, 08:13
                              Ja wam piszę że Jędrzejczak zostanie Prezydentem.no bo kto??
                              • Gość: e_delegat Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.gorzow.mm.pl 07.09.06, 08:43
                                To jest ten gosc, ktory nastepna kadencje bedzie kierowal naszym miastem.
                                Nie musze chyba dodawac, ze z korzyscia dla wszystkich mieszkancow.
                                • Gość: Dziki Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 20:54

> To jest ten gosc, ktory nastepna kadencje bedzie kierowal naszym miastem.
                                  > Nie musze chyba dodawac, ze z korzyscia dla wszystkich mieszkancow.

Czy Ty kurna nie przesadzasz?
                                  Gość jest naznaczony, nie tylko że czerwony to jeszszcze po przejściach i z
                                  przeszłością...
                                  • Gość: marecki Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.gorzow.mm.pl 08.09.06, 17:41
                                    Za to Ty pacanie nie masz przeszłości ??? Puknij sie w łeb !!!

• Gość: Gorzowianin Czy Jędrzejczak to najlepszy kandydat ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 14:49
                            Sz.P. mk
                            Cytuję słowa Sz. P. : „ ... czy tak trudno ci zrozumieć, że Jędrzejczak jest
                            skończony? Skąd ma rządzić miastem, z pierdla ?”
                            Czy Sz. P. nie zauważa, że to dodatkowy atut w stosunku do urzędu Prezydenta
                            Miasta ? Takiej kontroli tego urzędu tylko można pozazdrościć. Prezydent będzie
                            teraz robił tylko same dobre rzeczy dla miasta i mieszkańców, skoro stale na
                            oku jego osobę, świtę, i cały Urząd Miejski będzie miał prokurator. Każdy nowy
                            Prezydent nie będzie pod taką kontrolą, więc zamiast od razu dobrze rządzić dla
                            miasta, najpierw będzie chciał dorobić się swojego pierwszego miliona. Wiadomo,
                            pierwszy milion trzeba ukraść. To już taka ogólnopolska urzędnicza tradycja.
                            Przy nim obłowić się też będzie chciała, oczywiście, cała nowo dobrana świta.
                            Czy nie oszczędniej wybrać powtórnie, ustawionego już finansowo, Prezydenta ?
                            • Gość: opat Re: Czy Jędrzejczak to najlepszy kandydat ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 15:57
                              Jest druga urzednicza prawda - w miare jedzenia apetyty rosną....
                              • Gość: Gorzowianin Urzędnicza prawda. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 14:24
                                Sz. P. opat
                                Cytuję : „Jest druga urzędnicza prawda - w miarę jedzenia apetyty rosną.... „
                                Pod okiem prokuratora za dużo to Prezydent Jędrzejczak już sobie nie poje, a
                                przejadać się i podkradać żarcie za nasze pieniądze to już na pewno nie będzie.
                                Bardziej apetyty będą rosły w miarę jedzenia tym, którzy się dopiero zamierzają
                                dorwać do koryta pierwszy raz.
    • Gość: ktos Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:48
      Myślę że Jendrzejczak nie ma szans - PiS nie dopuści aby w mieście byłego
      Premiera i aktualnego ministra MSWiA, rzadził komunista! Staną na głowie a nie
      dopuszczą!
      • Gość: garbary Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:44
        Wyboru dokonują ludzie a nie pisuary!
        Oczywiście, że uruchomią prokuratora Kaczmarka, żeby pogonił tych w Szczecinie.
        Taka już ich pisia mać.

Ale i tak Jędrzejczak bije na głowę elektrycznego ministra i marionetkiewicza.
        • Gość: ktos Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:50
          A zgadnij kto z pisuarów korzysta?
          • Gość: garbary Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:54
            Ten komu mocz na mózg naciska
            • Gość: ktos Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 13:51
              Dziwnie jestes zbudowany - czyzbyś powstal na wzór Giertycha?
              • Gość: garbary Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 20:26
                Precz z łapami, nie molestuj mnie. Budowy mojej mu się zachciało!
    • e_werty Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! 07.09.06, 21:12
      I tutaj najbardziej widać efekty pomyłki Andrzejusa - dupy z głowa...
      • Gość: Dziki Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:43
        e_werty napisał:

> I tutaj najbardziej widać efekty pomyłki Andrzejusa - dupy z głowa...

Nie wysilaj się...
        • Gość: e_delegat Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.gorzow.mm.pl 08.09.06, 18:13
          Dupowlaz.
          • e_werty Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! 08.09.06, 18:24
            ?
            • Gość: e_delegat Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.gorzow.mm.pl 08.09.06, 18:30
              A wlasnie ze nie.
              • Gość: sak Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 14:38
                Jędrzejczak to najlepszy kandydat. Jesli na naczelnego więziennej gazetki ściennej albo celowego to zgadzam się.
    • Gość: szkoda_kasy Jaką funkcję sprawowal tow.Jedzrzejczak w PZPR? IP: *.jmdi.pl 09.09.06, 14:52
      Ewentualnie w ZSMP?
      Nie wnikam w zalety i wady tow. Jedrzejczaka tylko stwierdzam fakty. Do Sejmu
      właśnie wpłynął projekt ustawy dekomunizacyjnej, co do której istnieje
      porozumienie wewnatrz koalicji i mozliwe jest poparcie PO. Najprawdopodobniej
      zostanie przyjeta jeszcze w tym roku. W takim razie wystawianie tow.
      Jędrzejczaka bedzie pozbawione sensu, jesli spełnia on kryteria nowej ustawy, bo
      i tak bedzie musial ustapic. Z cala pewnoscia natomiast zostanie mocno
      przetrzebione jego bezposrednie zaplecze polityczne w miescie.
      • Gość: e_delegat Re: Jaką funkcję sprawowal tow.Jedzrzejczak w PZP IP: *.gorzow.mm.pl 09.09.06, 15:19
        Oj pisiory, boicie sie popularnosci Jedrzejczaka. Widac , ze dobrze kieruje
        miastem, ze ciagle cos buduje, widac, ze miasto sie rozwija.
        Zastanowcie sie dekomunizatorzy, moze to jest ta dobra szkola , ktora przeszedl
        Jedrzejczak. Ja widze golym okiem, ze szkola ze styropianem staje sie coraz
        bardziej bolszewicka i to mnie przeraza.
        Mi wisi gdzie sie edukowal Jedrzejczak czy inny kandydat, tak samo jak ich te
        partie ale widze w nim jedynego sprawnego menadzera, ktory prawidlowo rozwija
        nasze miasto.
        • Gość: Dziki Re: Jaką funkcję sprawowal tow.Jedzrzejczak w PZP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 19:21

>boicie sie popularnosci Jedrzejczaka<
          Fantasta z Ciebie. O jakiej popularności Ty mówisz?

>i to mnie przeraza<
          Co Cie tak przeraża?
          To, że nadchodzi kres dla takich figur jak T. Jędrzejczak?

• Gość: e_delegat Re: Jaką funkcję sprawowal tow.Jedzrzejczak w PZP IP: *.gorzow.mm.pl 09.09.06, 21:50
            Sluchaj dziki, doswiadczony starcze. Rzeczywistosc to ty mozesz sobie oceniac
            jak chcesz, widze ze i tak krecisz w prawo. Obiektywizm jest u ciebie
            zjawiskiem obcym albo niezrozumialym.
            Napisz wreszcie czego chcesz miernoto abym wiedzial wreszcie o co ci chodzi.
            Dotychczas tylko wlazisz w dupe krakowiakom.
            • Gość: mk Re: Jaką funkcję sprawowal tow.Jedzrzejczak w PZP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 01:03
              Nieszczęsny delegacie, tow. Jędrzejczak mając takich fanów jak ty musi przegrać. Otrzyj usta z piany nienawiści, biedny "delegacie".
            • Gość: Dziki Re: Jaką funkcję sprawowal tow.Jedzrzejczak w PZP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 14:35
              Pogratulować Jędrzejczakowi obrońców!!!
              Wyglądasz mi cwierćinteligenta wykarmionego tekstami GW.
              Zapewne Michnik to twój idol?
              Zapamietaj sobie, że świat ma kolor nie tylko >czerwony<.
              I to jest fakt.
              • Gość: szkoda_kasy Jedrzejczak i dekomunizacja IP: *.jmdi.pl 10.09.06, 14:44
                NIe chodzi o czyjkolwiek stosunek do Jedrzejczaka, jego zaslug czy przewinien.
                Zrzumcie, ze jezeli Jedrzejczak byl etatowym pracownikiem aparatu partyjnego, to
                NIE MOZE byc prezydentem, nawet jesli jest dobrym kandydatem. Ustawa wyklucza
                aparatczykow od sekretarza komitetu zakladowego wzwyz.
                Ponawiam wiec pytanie, jesli ktos wie, prosze o odpowiedz:
                JAKA FUNKCJE TADEUSZ JEDRZEJCZAK SPRAWOWAL W PZPR?
                • Gość: Dziki Re: Jedrzejczak i dekomunizacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 14:50
                  Nikt z "tych" forumowiczów nie pisze na temat.
                  Nie chcą dostrzec, że lewactwo i lewizna wylądowała na smietniku historii...
                  Trzyma się jeszcze tylko w Brukseli.
                  Ale i na nich przyjdzie pora.
                  Pozamyka się to gó.. w obozach...
                  • Gość: biało-czerwony Re: Jedrzejczak i dekomunizacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 15:20
                    Rozumiem, ze to będa obozy reedukacyjne?
                    Pytanie podstawowe, czy będzie w celach klimatyzacja?
                    Bez klimatyzacji to byłoby nieludzkie...
                    I powinni mieć dopłaty.
                    No i nie musieli by oglądac tego wstrętnego społeczeństwa, które sprawia im
                    tyle kłopotów.
                  • Gość: e-delegat Re: Jedrzejczak i dekomunizacja IP: *.gorzow.mm.pl 10.09.06, 16:39
                    Teraz blysnales bolszewiku intelektem.
                    • Gość: e_delegat Re: Jedrzejczak i dekomunizacja IP: *.gorzow.mm.pl 10.09.06, 16:41
                      To bylo oczywiscie do dzikusa.
            • Gość: Dziki Re: Jaką funkcję sprawowal tow.Jedzrzejczak w PZP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 15:04

> Sluchaj dziki, doswiadczony starcze.<
              Rozumiem, ze piszesz to jako gó..arz?

>widze ze i tak krecisz w prawo<
              A co, powinienem w lewo?

> Napisz wreszcie czego chcesz miernoto abym wiedzial wreszcie o co ci chodzi.
              Sugerujesz, że zrozumiesz? Watpię.
              I to by był na tyle. Pa, pa słodki misiaczku :)))

• Gość: e-delegat Re: Jaką funkcję sprawowal tow.Jedzrzejczak w PZP IP: *.gorzow.mm.pl 10.09.06, 16:36
                I to by był na tyle. Pa, pa słodki misiaczku :)))
                Juz teraz wiem, ze jestes dziki pedal. Moze jestem mlodszy od ciebie ale mam
                swoj punkt widzenia i tacy naprawiacze jak ty wogole mi nie imponuja.
                Malo tego , po tym " misiaczku " przekonales mnie zes dupowlaz - nawet
                gorzowski.
                Popatrz dziki , kto oprocz mnie zauwazyl , ze istniejesz.
                To ostatni dzien twojej popularnosci.
                • Gość: Dziki Re: Jaką funkcję sprawowal tow.Jedzrzejczak w PZP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 10:42
                  Miśku, czy to już mój koniec...
                  Nie bądź taki okrutny.
                  Pozdrawiam Cię i całuję...
                  • Gość: e_delegat Re: Jaką funkcję sprawowal tow.Jedzrzejczak w PZP IP: *.gorzow.mm.pl 11.09.06, 18:33
                    Ja rowniez pozdrawiam , tylko nie oslin mnie.
      • e_werty Re: Jaką funkcję sprawowal tow.Jedzrzejczak w PZP 10.09.06, 16:52
        Zagladałem na oficjana stonę UM... tam Tadeusz politycznie zaistnial w roku 1990

"...W 1990 roku założyciel Socjaldemokracji Rzeczpospolitej Polskiej i pierwszy
        przewodniczący Rady Wojewódzkiej SdRP województwa gorzowskiego."

przed ta datą politycznie nie istniał?
    • Gość: Bernard Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.ed.shawcable.net 10.09.06, 07:30
      Hey andrzejusa,
      Pisalismy wieloktotnie o ty, ze Jedrzejczaj bedac czlowiekiem...nie moze
      byc "perfect"
      To oczywiste...Mokt nie jest....
      Biorac jednak pod uwage isteniejace warunki polityczni-ekonomiczne... nie ma
      watpliwosci, ze w obecnej sytuacji Jesdrzejczak jest JRDYNTM kandydatem
      gwarantujacym dalszy roozwoj miasta...
      Jdrzejczak ma doswiadczenia dzialania w kryzysie nie tylko ekonomicznym,,,Nie
      tylko politycznym, ale co najwazniejsze we wlasnym kryzysie osobistym...
      Ten czlowiek moze spokojnie dzialac pod 100 tonowa prasa....
      tego sie nie widzi u wielu!!!!
      Tadeusz potrafil realizowac rozwoj miasta w tym samym czasie gdy musial
      zwalczacm obelgi opozycjiii
      Sila charakteru i woli wydaje sie niewatpliwa...
      To wlasnie takiego madrego czlowieka z jajami Gorzow Potrzebue..
      Potrzeba inwestycji,
      Ptrzeba miejsc pracy Gorzowian...
      Nie bedzie latwo...beda potkniecia...
      jednak...
      Jedtnie Jedrzejczak ze swa stalowa wola moze to dostarczyc.
      Comoze opozycja???
      Mowie wam....Czekajmy na personalne ataki... Na plucie...Na oskarzanie...Na
      zniewazanie i gnojenie luszi...
      Nie spodziewajcie sie zadnego madrego programu od opozycji..
      Po prostu go nie maja..
      Nie potrafia nic, poza niszczeniem....
      PS. Jedrzczak to dobry ZPrezydent
      • e_werty Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! 10.09.06, 16:47
        Ustawa o dekomunizacji wyklucza Tadeusza. Wiedziałem że PiS znajdzie sposób...
        • Gość: sak Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:51
          A ja jestem przekonany, że Gorzów potrzebuje prezydenta fachowego i uczciwego, a nie takiego który rządzi miastem zza krat i naraża je na poniżenie i śmieszność.
          Bernard, beton przy tobie to plastelina. Przestań już się osmieszać i nie męcz ludzi swoja obecnością.
          • Gość: Bernard Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.ed.shawcable.net 11.09.06, 14:34
            Hey sak,
            Jedrzejczak to dobry
            Prezydent
            • Gość: sak Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 16:35
              Zaklinaj rzeczywistość, zaklinaj bernard. Niczego to nie zmieni, choćbyś nie wiem ile razy powtórzył swoją mantrę. Ciekawe co powiesz, gdy zapadnie na twego idola wyrok skazujący. Że PIS?...
              • Gość: Bernard Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.ed.shawcable.net 12.09.06, 14:43
                Hey sak,
                Wieezwe w polskie sadownictwo...
                Polityczne zagrywki "oskarzeniami" to jedna sprawa.. Calkowicie inna i o wiele
                powazniejsza to sadownictwo...
                Zawse pisalem (i ierze w to) ze kazdy, lacznie z Jedrzejczakiem jest niewinnym
                do czasu az sad podejmie decyzje...
                Decyzje sadu podobnie jak wyniki demokratycznych wyborow zawsze akceptuje...
                • Gość: Gorzowianin Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 09:20
                  Sz. P. Bernard
                  Czy chodzi tu o "sadownictwo", czy "sądownictwo" ?
        • Gość: Gorzowianin Dekomunizacja ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 07:54
          Cytuję trafioną na innym forum wypowiedź : Stare komunistyczne betony PRL
          śmieją się w kułak. To dopiero będzie dla nich wielkie śmiechowisko.
          Dekomunizacja to czysta fantazja i fantasmagoria. Komunizm skończył się w roku
          1989, jak publicznie ogłoszono to wtedy w telewizji. Okrągły stół grubą kreską
          Wałęsy zamknął erę komunizmu w Polsce. Teraz niemal 17 lat po tym fakcie, kiedy
          życie samo już zweryfikowało scenę polityczną w Polsce, to co będzie urządzane
          polowanie na muchy, czy czarownice ? Byli członkowie dawnego PZPR siedzą i
          rządzą dzisiaj we wszystkich polskich partiach, jako, że i wtedy z komunizmem
          prawdopodobnie nie mieli nic wspólnego, a tylko usiłowali mieć większy wpływ na
          własne lepsze życie. Dziś już wiemy, że niektórzy najwięksi polscy
          opozycjoniści i działacze Solidarności okazali się po latach dawnymi członkami
          PZPR, działaczami ZMS, współpracownikami i negocjatorami SB, a wielu księży
          agentami i informatorami MO. To może zaczniemy dekomunizację od księży i
          kościoła ? 20 lat po tym, jak komuniści przeszli hurmem na kapitalizm – „czyli
          ukradli swój pierwszy milion” – kogo będziemy dekomunizować ? Kapitalistów ?
          Czy tych szaraków i biedaków z mieszkań komunalnych, pasażerów autobusów sieci
          komunalnych, klientów komunalnego zakładu oczyszczania miasta, czy
          nieboszczyków na cmentarzu komunalnym ? Największe sępy i kruki się obłowiły,
          zabezpieczyły, majątek z kraju wyprowadziły, albo tak w gęstwinie kapitalizmu
          zaszyły i przepoczwarzyły, że szukaj wiatru w polu. Znowu złapiemy kilka płotek
          i kozłów ofiarnych, i tyle będzie z wielkiej dekomunizacji. A dlaczego ? Rzecz
          święta – kruk krukowi oka nie wydziobie. Wszyscy ci, co byli i są przy władzy,
          zawsze kiedyś, wcześniej lub później, jak słynna szpieg – madam Beata, się
          sprzedali : cynk dawali, d... umoczyli, dali plamę, farbę puściły, lub poszli w
          układy. Biedaków i nędzarzy będziecie dawać pod sąd ? Znowu będzie wielkie
          pośmiewisko, jak z tą lustracją ?
          • Gość: Bernard Re: Dekomunizacja ??? IP: *.ed.shawcable.net 15.09.06, 15:43
            Hey Gorzowianin,
            A ja mowie: Zostawic to w cholere..
            Nic i nikomu (poza chora satysfakcja kilku fanatykow) to nie daje...
            Nie o zadna "historyczna sprawiedliwosc" a o prywatne zemsty i fanatyczne
            ideologie chodzi...
            Cala uwaga powinna byc skoncentrowana na dzisiejszych problemach Gorzowa i
            jutrze tego miasta ...
            Jak niezgoda polityczna moze wplywac negatywnie na ekonomie miasta i regionu
            wskazuje "ucieczka" inwestorow (multikino i tereny ursusa)...
            MOzna sie politycznie (i trzeba) popychac...
            Kiedy jednak ktos z walizka pelna pieniedzy wjezdza do miasta to wasnie na bok
            i wspolnie czerwone dywany rozkladac...
            Sa rzeczy wazne...i te wazniejsze...
            Mozna sie klucic bedac biednymi lub bedac bogatymi..
            Jak dotychczes polityka opozycji w Gorzowie raczej zniszczy Gotrzow niz pozwoli
            zostac mu w rekach Jedrzejkczaka....
            Mam wiadomosc dla szanownej opozycji:
            Jedrzejczak wygra wybory.
            Wygra je nie tylko poniewaz jest swietnym Prtezydentem.. Wygra je takze dlatego
            iz wy udowadniacie kazdego dnia ze wam zaufac nie mozna...
            Gorzow traktujecie jak piaskownice w ktorej depczecie czyjes budowle...
            Gownazeria rozbrykana (czy ja uzylem slowa bryk......?)a nie politycy...
            • Gość: Gorzowianin Zgoda buduje. IP: *.echostar.pl 30.09.06, 11:13
              Sz. P. Bernard.
              Cytuję : "Jak dotychczes polityka opozycji w Gorzowie raczej zniszczy Gorzów
              niż pozwoli zostać mu w rękach Jedrzejkczaka...." Sz. P. ma rację. Przypominam,
              że to tylko my starzy Solidarnościowcy, zdolni jesteśmy być tak wspaniołomyślni
              i szlachetni, ze potrafimy przedkładać dobro miasta nad dawne urazy i animozje.
              Nie każdemu jest to dane, a zwałszcza tym młodocianym politykom opozycyjnym,
              którzy z etosem Solidarności roku 1980 nie mają nic wspólnego. To tylko młode
              sępy, które nauczyły się wyłącznie rozdziobywać komunistyczne ścierwo. A kiedy
              padliny braknie, to rzucają się na zdrowe dorodne sztuki. A czemu, bo kieruje
              nimi wyłącznie instynkt pazerności, czyli nawyku pazurów do grzebania w g...
              • login_tymczasowy Re: Zgoda buduje. 01.10.06, 16:54

> młode
                > sępy, które nauczyły się wyłącznie rozdziobywać komunistyczne ścierwo. A
                kiedy
                > padliny braknie, to rzucają się na zdrowe dorodne sztuki. A czemu, bo kieruje
                > nimi wyłącznie instynkt pazerności, czyli nawyku pazurów do grzebania w g...
                Bardzo to wszystko etosowe, co piszesz.
                Starzy Solidarnosciowcy tak traktuja przeciwnikow politycznych?
                Sepy, padlina, scierwo, pazernosc?
                Etos.
                • Gość: Gorzowianin Re: Zgoda buduje. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 11:37
                  Sz. P. Login_tymczasowy
                  Cyt. „Bardzo to wszystko etosowe, co piszesz. Starzy Solidarnościowcy, tak
                  traktują przeciwników politycznych? Sępy, padlina, ścierwo, pazerność?” To
                  wszystko jest właśnie bardzo , ale to bardzo etosowe !!! Trzeba to tylko umieć
                  zrozumieć. Młodzi ludzie prawicy, nie przeżywali walki Solidarności w 1980 z
                  PRL-em. A to właśnie dzięki tej walce i dzięki tym starym Solidarnościowcom,
                  nic nie mogą i nie musza już wiedzieć o komunie, która kiedyś w PRL-u rządziła,
                  a dziś już po niej śladu nie ma. A mimo to chcą jakiejś tam „dekomunizacji” ?
                  Chcą mimo wszystko grzebać w tym g... ? W imię czego ? W imię owej pazerności
                  politycznej i tylko dlatego, że do takiego grzebania przez starszych partyjnych
                  zacietrzewionych fanatycznie kolegów zostali powołani, przyuczeni i zagnani ?
                  Wszyscy komuniści PRL-u dzisiaj się sprywatyzowali, uwłaszczyli, obłowili, są
                  już dawno wielkim mafiosami, kapitalistami i milionerami i nie należą do SLD.
                  Porozrzucani sa po wszystkich partiach, nawet PIS, PO, PSL, Samoobrana i LPR !
                  Ich ta dekomunizacja na pewno nie dosięgnie ! Więc po co nadal robić młodym
                  politykom prawicy wodę z mózgu i szukać dla nich rzekomego wroga ? Jak w PRL-u ?
    • e_werty Macie takie same zdanie!!! 11.09.06, 18:27
      "jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! "

... prokuratura także to podejrzewa!!!!
    • edward-edy Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! 12.09.06, 14:30
      Oczywiście,że tylko JĘDRZEJCZAK!!!Zarówno ja jak imoi wszyscy znajomi będą na
      ńiego głosować.W Gorzowie nie ma alternatywy,są tylko nieudacznicy polityczni
      chcący spijać miód po Jędrzejczaku!!!Gorzów nigdy w swojej historii powojennej
      nie miał i nie będzie miał przez długie lata tak dobrego Prezydenta.Zrobił On
      dla Gorzowa więcej jak wszyscy poprzednicy do kupy wzięci.Myślę,że mieszkańcy
      naszego miasta będą mieli na tyle rozumu aby pozostawić Jędrzejczaka na
      następną kadencję,bo tylko to zapewni dynamiczny rozwuj Gorzowa!!!Pozdrawiam
      wszystkich czytelników tej rubryki.
      • Gość: Bernard Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.ed.shawcable.net 12.09.06, 14:45
        Hey edward-edy
        Amen...
      • e_werty Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! 12.09.06, 15:36
        "...wszyscy poprzednicy do kupy wzięci..."

... gdzie ta kupa? Prezydent Zielonej chociaż dokumentowała takie wydarzenia.
        • Gość: Gorzowianin. Krzycki to człowiek honoru. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 14:53
          Sz. P. e_werty
          Bardzo mnie zaskoczyła postawa Jakuba Derech-Krzyckiego. Mógłby osiągnąć niezły
          wynik w wyborach na Prezydenta, na pewno lepszy od Pana Sejwy, a może też
          wszystkich nieznanych nikomu jeszcze kandydatów na Prezydenta z PIS-u i PO.
          Jednak jego lewicowa lojalność i mądrość polityczna zwyciężyły. Ma chłop
          charakter i honor. Trzeba mu to przyznać. Nie jeden na jego miejscu w sytuacji,
          gdy SLD odrzuciło kandydaturę Jędrzejczaka, pokusiłby się o własną kampanię, i
          dla sławy i kariery oraz z czystej chciwości i pazerności, zrobiłby
          koledze „kuku”. A on nie. To się ceni Szanowny Panie J.D.K. Kiedyś na pewno to
          zaprocentuje. Ludzie lubią takie godne postawy i wspanialomyślne uczynki, i na
          pewno Panu tego nigdy nie zapomną.
    • Gość: Gorzowianin Kampania już rozpoczęta ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:01
      Czy kampania na Prezydenta Gorzowa już się rozpoczęła ?
      • andrzejusa Re: Kampania już rozpoczęta ? 30.09.06, 21:00
        ja wlasciwie gorzowianin nie wiem,
        niby sie komitety wyboecze zawiazaly,
        niby adresy tychze sa znane,

ale jakos kampanii nie widze i nie slysze.

pozdrowienia gorzowianin.
        • Gość: Gorzowianin Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.06, 16:45
          Jestem bardzo ciekaw, kto w tej kampanii zwycięży, która opcja, w najbardziej
          kulturalnym stosunku do swoich przeciwników politycznych wygra wybory. To co
          było idzie w zapomnienie. Politycy, kandydaci, sympatycy, wyborcy, komitety
          wyborcze, dziennikarze prasowi, radiowi i telewizyjni, START !!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Co było się nie liczy. Od tej pory, na tym forum będziemy oceniać tylko kulturę
          polityczną rozmaitych osób uczestniczących w wyborach i będziemy dawali różnym
          osobom czerwone kartki. Najbardziej kulturalny polityk zwycięży, mam taką
          nadzieję, a wtedy nie bedzie mi nawet żal Prezydenta Jędrzejczaka o ile miałby
          zachować się "apolitycznie". (niegrzecznie). Prezydencie ! Trzymam kciuki.
          • login_tymczasowy Re: Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! 01.10.06, 17:04

> na tym forum będziemy oceniać tylko kulturę polityczną rozmaitych osób
            uczestniczących w wyborach i będziemy dawali różnym
            > osobom czerwone kartki.

Na przyklad za takie ethosowe grepsy?
            Gość: Gorzowianin 30.09.06, 11:13
            (...)"To tylko młode sępy, które nauczyły się wyłącznie rozdziobywać
            komunistyczne ścierwo. (...) A czemu, bo kieruje nimi wyłącznie instynkt
            pazerności, czyli nawyku pazurów do grzebania w g..."
            • Gość: Gorzowianin Re: Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.06, 17:41
            • Gość: Gorzowianin. Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.06, 17:47
              Sz.P. Login _ tymczasowy
              Przecież napisałem, że odcinam się od wszystkiego, co napisałem wcześniej.
              BBBBBBRRRRR Taśma wymazana ! Startujemy !!!!!!!!!!!!!
              • login_tymczasowy Re: Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! 01.10.06, 17:48
                Czyli to, ze sepy i scierwojady grzebiace w kale, to nieprawda?
                • Gość: Gorzowianin. Re: Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.06, 17:58
                  Sz. P. login _ tymczasowy
                  To również i ja mam córkę w USA i nie da rady jej sprowadzić do tego
                  bezsensownego kraju. Jej mama tęskni, ja ojciec tęsknię po kryjomu ???!!!
                  • login_tymczasowy Re: Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! 01.10.06, 18:07
                    Czas cos zmienic. By bylo sensowniej.
                    Ja sie poddalem, tylko tak sobie tu klepie...
                    • Gość: aga Re: Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 01.10.06, 18:10
                      Jędrzejczak wygra z pewnością,no bo którz inny.
                      • login_tymczasowy Re: Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! 01.10.06, 18:14
                        Gość portalu: aga napisał(a):

> Jędrzejczak wygra z pewnością,no bo którz inny.
                        Na przyklad Jerzy Któż.
                        Magister polonistyki po WSP Zielona G.
                        • Gość: aga Re: Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 01.10.06, 18:19
                          Sory,za szybko pisałam
                          • Gość: Gorzowianin Re: Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.06, 18:41
                            • andrzejusa Re: Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! 01.10.06, 20:27
                              patrzcie jak sobie jade na temacie!

kto osiagnal ostatnio 100 wpisow? no kto??

ale i tak i tak ,
                              na tadeo glosuje!!!

jedrzejczak , to dobry kandydat!

pozdrowienia
                              • Gość: emsiziomal Re: Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 08:36
                                Ilość nie równa jest jakości
                          • kiland Re: Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! 02.10.06, 08:16
                            Sz. P. ago ( napewno jest to fałszywe logo innej osoby, nie córki prezydenta )
                            Proszę nie robić wody z mózgu forumowiczom. Skoro pada na tym forum zarzut, że
                            to tylko rodzina popiera Tadeusza Jędrzejczaka, to jego córka napewno nie jest
                            tak niemądra, żeby potwierdzać zarzuty. Prowokacje prawicy nie znają granic,
                            ani umiaru. To, że jego córka popiera kandydaturę ojca to jest oczywiste, a
                            ponieważ "jabłko nie daleko pada od jabłoni" śmiem twierdzić, tak jak ojciec,
                            jest na tyle mądra i roztropna, że nie nabrałaby się na bylejaką prowokację.
                            Prezydent bierze udział nie w pierwszej kampanii i jego rodzina jest dobrze
                            poinstruowana, kiedy tylko, gdzie i w jaki sposób ma okazywać poparcie ojcu.
                            • login_tymczasowy Re: Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! 02.10.06, 08:47
                              kiland napisał:

> Sz. P. ago ( napewno jest to fałszywe logo innej osoby, nie córki prezydenta )
                              Misiu, ona sie nie podaje za corke Tadeo, podaje sie za corke Bernarda.
                              Moze przypadkowa zbieznosc imion, bywa.

A Ty wez zimny prysznic i pomysl, ze nie wszystko na tym swiecie to prowokacja
                              podlych Kaczynskich.
                              • login_tymczasowy Re: Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! 02.10.06, 08:48
                                Bernard ubostwil Tadeo tak, ze swojej corce dal takie samo imie.
                                Ma dziewczyna szczescie, ze nie ma na imie Dobry Prezydent...
                                • Gość: Bernard Jedrzejczak to dobry Prezydent IP: *.ed.shawcable.net 03.10.06, 07:18
                            • Gość: aga Re: Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 02.10.06, 09:07
                              Przecież ja jestem córką Bernarda.
                              • Gość: emsiziomal Re: Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 09:11
                                No to z tego powodu gratulacje!!!
                                Wielu chciałoby moec takiego tatę....z kilku powodów:
                                przerosnac go intelektualnie w wieku 7 lat,
                                mieć go daleko od siebie,
                                znać jego stałosc w uczuciach,
                                wiedzieć, że i tak nie zrozumie.
                                • Gość: aga Re: Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 02.10.06, 10:57
                                  Witam,i muszę tak żyć daleko od taty,ale jest wszystko ok,kasę przysyła i to
                                  nie złą,odwiedza mnie raz w roku i jest też wszystko ok pozdrawiam
                                  • Gość: Gorzowianin Re: Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 11:17
                                    Czy Sz.P. aga nie zna adresu E-mail do taty, żeby mu to wszystko powiedzieć
                                    prywatnie, a nie tak publicznie ? A co na to Sz. P. Bernard ?
                                    • Gość: aga Re: Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 02.10.06, 11:31
                                      Znam dokładnie,ale odpowiadam na pytania formuowiczów.Pozdrawiam
                                      • Gość: emsiziomal Re: Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 13:47
                                        Widzisz benek..jak sie posiało na ugorze...to i tak zniwo trzeba zebrać...nawet
                                        takie jak aga.....
                                        swoją droga ago trzeba być desperatka, zeby akurad benka sobie przysposobic na
                                        tatuska
                                        • Gość: Bernard Re: Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ed.shawcable.net 03.10.06, 07:21
                                          Hey emsiziomal,
                                          Zazdrosc cie za daleko nie zaprowadzi...internetowa sieroto!!!
                                        • Gość: aga Re: Kampania już rozpoczęta !!emsiziomal IP: *.gorzow.mm.pl 05.10.06, 11:38
                                          Widzę że masz problem ze sobą ,bo ja nie.
                                          • Gość: emsiziomal Re: Kampania już rozpoczęta !!emsiziomal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 11:41
                                            nie rozumiem.....
                                            Ale nie rozumiem wielu rzczy wiec sie nie dziwię temu.
                                            Widzę, ze do chóru piewców realnego socjalizmu dołączyła i płeć piekna.....
                                            Ale Walentyna Tiereszkowa i Jarmiła Krotochwilowa tez należały do płci pieknej
                                            realnego socjalizmu.
                                            Kto je pamieta ten wie : ) !!!
                                            • Gość: Bernard Re: Kampania już rozpoczęta !!emsiziomal IP: *.ed.shawcable.net 06.10.06, 06:03
                                              Hey emsiziomal,
                                              Tiereszkowa to znowu nie taka bohaterka (jak ja przedstawiali) bowiem po
                                              kiepskim treningu i wyslaniui w kosmos po "partyjnel linii" a nie
                                              profesjonalnej nasza Valentyna spanikowala juz podczas startu i Ruskie musieli
                                              lot szybko zakonczyc bo przez okno chciala wylazic....
                                              Podobno zdemolowala kabine i bezpieczne ladowanie graniczylo wlasciwie z
                                              cudem...
                                              Chcieli na sile miec pierwsza kobiete w kosmosie i do tego komunistke...
                                              To mieli i maja...
                                              A swiat sie smieje...
                                              A piosenki i tak spiewali (Filipinki...)
                                              Ta druga to nastepny sowiecki "Stachanowiec"...Czyli bujda i lipa...
                                              Po jaka cholere te Lajki przypominasz...?
                                    • Gość: Bernard Re: Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ed.shawcable.net 03.10.06, 07:20
                                      Hey Gorzowianin,
                                      Kazdy (ktoremu pozwole) moze do mnie pisac...
                                      bernard@shaw.ca
                                      PS. Jedrzejczak to dobry Prezytdent
                              • Gość: Bernard Brawo coreczko internetowa! IP: *.ed.shawcable.net 03.10.06, 07:19
                                Jedrzejczak to dobry Prezydent!
                                • Gość: e_delegat Re: Brawo coreczko internetowa! IP: *.gorzow.mm.pl 03.10.06, 18:42
                                  Andrzejusa, listy do rady z Komitetu Jedrzejczaka gotowe.
                                  We wszystkich okregach komplety.
                                  Inne komitety zajely sie lapanka.
                                  Na listach Jedrzejczaka wszyscy nowi, nie obciazeni politycznym bagazem.Gotowi
                                  do pracy na rzecz miasta.
                                  Bardzo duzo znanych nazwisk.
                                  Czuje, ze wykosza rowniez wybory do rady.
                                  Pozdrawiam
                                  • login_tymczasowy Re: Brawo coreczko internetowa! 04.10.06, 19:32

> Na listach Jedrzejczaka wszyscy nowi, nie obciazeni politycznym bagazem.
                                    To Jedrzejczaka na liscie nie bedzie???
                                    • Gość: emsiziomal Re: Brawo coreczko internetowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 20:45
                                      e_delegat..jeśli to są nowi ludzie , nieobciążeni (imiesłów ..juz można razem
                                      pisać) To jestem Elvis i co gorsza Żyję!!!!!!
                                      Młodyś...to sarej gwardii nie znasz...
                                      My znamy i nie tęsknimi za tymi personami!!!
                                • Gość: aga Re: Brawo coreczko internetowa! IP: *.gorzow.mm.pl 05.10.06, 08:36
                                  Witam tatko,bo tak naprawdę to nie wiem dlaczego zazdroszczą mi że mam
                                  ojca,przecież każdy z nas ma pozdrawiam
                                  • login_tymczasowy Re: Brawo coreczko internetowa! 05.10.06, 08:47
                                    Gość portalu: aga napisał(a):

> Witam tatko,bo tak naprawdę to nie wiem dlaczego zazdroszczą mi że mam
                                    > ojca,przecież każdy z nas ma
                                    Wszyscy troche sie dziwia, bo Tatus Twoj strasznie sie kiedys strzepil na
                                    facetow, ktorzy nie sa przy swoich dzieciach, nie asystuja przy ich wychowaniu:

> Gość: Bernard 10.03.06, 17:02 + odpowiedz

> Hey kontekt,
                                    > Zalosna kreatura jestes...
                                    > Na wakacje dziecko wezmie..."wspanialomyslny" padalec jeden...
                                    > A co z pozostalymi dniami i nocami??? Gdzie wtydy jestes gdy dziecko co rano
                                    > obudzic trzeba, ubrac, nakarmic, do szkoly poslac...
                                    > Gdzie jestes pacanie gdy ziecko ze szkoly wraca i ma wiecej pytan niz mialo
                                    > rano???
                                    > Gdzie jestes gdy ma problemy, lub chcialby "pochwalic" sie czyms???
                                    > Gdzie jestes gdy dzieckop trzeba nagrodzic lub...zganic
                                    > Gdzie jestes zasrancu gdy jest chore i potrzebuje opieki???
                                    > Dyche dasz raz na pol roku i dobrego ojca zgrywasz...???
                                    > Zalosna kreatura jestes ."

Byc mze mamy dwa Bernardy na forum: zasadniczego Ojca Rodzine, ktory ustawia i
                                    opieprza alimenciarzy i Bernarda Zalosna Kreatura, ktory czasem posle kase...
                                    • Gość: aga Re: Brawo coreczko internetowa! IP: *.gorzow.mm.pl 05.10.06, 11:35
                                      ok,zgadza się,my bardzo często mamy kontakt ze sobą i jest nam tak
                                      dobrze,jeżeli ja jako córka nie mam żalu do tego jak jest to tatko nic z tym
                                      nie zrobi,a o innych z pewnością myśli inaczej,nie jednokrotnie miałam
                                      propozycję wyjazdu na stałe do Kanady do ojca ale poprostu jest mi tu dobrze w
                                      Polsce i niech tak zostanie także bez żadnych aluzji do mojego ojca ja tak
                                      zadecydowałam i nie ma odwrotu jest ok pozdrawiam rozżalonych
                                    • Gość: Bernard Re: Brawo coreczko internetowa! IP: *.ed.shawcable.net 06.10.06, 06:07
                                      Hey login_tymczasowy ,
                                      He he he he,
                                      Ale jaja,
                                      AGA, CZY TY TO CZYTASZ???
                                      he he he
                                      ps. Jedrzejczak to dobry Prezydent
                                      • Gość: aga Re: Brawo coreczko internetowa! IP: *.gorzow.mm.pl 06.10.06, 09:16
                                        Witam tato,tak oczywiście czytam intensywnie,kabaret nie do podrobienia
                                        pozdrowienia dla żony,czekam na wasz przyjazd w tym roku z pewnością się
                                        spotkamy.
                                        • Gość: Bernard Re: Brawo coreczko internetowa! IP: *.ed.shawcable.net 07.10.06, 05:57
                                          Hey aga,
                                          Tez na to licze...
                                  • Gość: Bernard Re: Brawo coreczko internetowa! IP: *.ed.shawcable.net 06.10.06, 06:05
                                    Hey aga,
                                    Oni rodza sie z uczuciem zazdroisci...
                                    Tacy juz sa...
                                    Genetyczny blad...
                                    Ty sie cieplo trzymaj i pisz czesto:) :) :)
                                    • Gość: aga Re: Brawo coreczko internetowa! IP: *.gorzow.mm.pl 06.10.06, 09:17
                                      Toto nie zapomnij o prezentach,dziękuję za paczkę pa pa
                                      • Gość: Bernard Re: Brawo coreczko internetowa! IP: *.ed.shawcable.net 07.10.06, 05:59
                                        Hey aga,
                                        Zycie jest pelne niespodzianek....Nawet dla mnie...
                                        Jak ty dziekujesz...to ja mowie...Nie ma za co...
                                        he he he
                • kiland Re: Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! 04.10.06, 12:01
                  To miała być tylko krytyka tematu "dekomunizacji", której wiecznie domaga się
                  prawica. Istota "dekomunizacji" jest w tym wypadku ujęta prześwietnie. Bowiem
                  dzisiaj dekomunizacja nie byłaby już niczym więcej, tylko grzebaniem w g... !
                  • andrzejusa Re: Kampania już rozpoczęta !!!!!!!!!!!!!!!! 04.10.06, 23:11
                    nie trzeba byc intelektualista kiland,
                    ale bardzo trafne okreslenie!!

to tylko grzebanie w gownie!
                    nic innego!

ale w gownie gdzie tapla sie wiele kasy!

tyjko pytanie?
                    bedziemy sie za ta kase taplac czy nie?

mysle , ze wiekszosc
                    ze spokojem sie utapla!

pozdrowienia kiland
                    • Gość: nicelus kampania przeciw kaczyzmowi? IP: *.dip.t-dialin.net 06.10.06, 07:09
                      > bedziemy sie za ta kase taplac czy nie?

nie tylko o kasę chodzi, ale o wyjaśnienie pochodzenia tej kasy i wielu innych
                      rzeczy. jeżeli jeszcze nie teraz to kiedy?

www.wprost.pl/ar/?O=95331
                  • Gość: Bernard Dekomunizacje tozpoczac od PiS-u!!!! IP: *.ed.shawcable.net 06.10.06, 06:12
                    Hey kiland,
                    Przejzec, przelustrowac, sprawdzic, przegladnac, przesluchac, podsluchac
                    i...oskarzyc.....
                    Od wspolpracy z SB po pedofilie...
                    Wszystko na poietrze!!!
                    Tak prawde mowiac przy nich SB niezle wcale wytglada...
                    Przynajmniej nie ukrywali swoich intencji...
                    Nie lubie klamcow a PiS ...klamie!
                    • Gość: emsiziomal Re: Dekomunizacje tozpoczac od PiS-u!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 06:42
                      bernard..PAŁA
                      Krotochwilowa to czechosłowacki babochłop lekkoatletyczny!!!!
                      • Gość: Bernard Re: Dekomunizacje tozpoczac od PiS-u!!!! IP: *.ed.shawcable.net 06.10.06, 06:56
                        Hey emsiziomal ,
                        Ciebie nienawisc do wszystkieh=go co inne niz PiS do slepoty doprowadzilo...
                        Oczywiscie tej politycznej...
                        Powtarzasz pisowskie slogany komunistow z PiS typu "komuchy" i inne...
                        W ten sposob aktywisci z pis staraja sie odwrocic od siebie uwage...
                        Wiesz za co Jedrzejczaka najbardziej cenie???
                        Za wiernosc pogladom...
                        Wlasnie tak..
                        Szczerosc i wiernosc wlasnym pogladom...
                        Nie zadne zmiany kapeuszy...
                        Takim ludziom mozna ufac...
                        Nigdy nie byl, nie jest i nie bedzie nikim innym niz lewicowcem...
                        I nie ma w tym nic zlego...
                        Trzesie mna natomiast gdy wczorajsze aparatczyki PZPR-u...komunisci broniacy
                        interesow sowietow w Polsce...dzisiaj poubierali sie w antykomunistyczne komze
                        i udaja ze oni "od urodzenia przeciwko byli"!!!
                        Zygac sie chce..
                        Znam wielu z tych ludzi w Gorzowie!!!
                        Aparatczyki wczoraj i aparatczyki dzisiaj..
                        Wczoraj komunistycznu a dzisiaj pisowscy - jednaa cholera!!!
                        Tyle ze teraz z blogoslawienstwem Radia Maryja...
                        Kopac Zydow, oskarzac Polakow... byle o nich nie mowic....
                        Buduje PiS nastepna rzesze!!!
                        • emsiziomal Re: Dekomunizacje tozpoczac od PiS-u!!!! 06.10.06, 07:03
                          bernard...
                          Jak zwykle bzdura na bzdurze.
                          pis nie jest, nie było i nie bedzie moja partią! Moja partia to ludzie
                          myslący...tak wiec ani z pis, ani z sld,ani lpr, ani z tobą mi nie po drodze!
                          Zrozum to w końcu.
                          Co do wierności lewicowym poglądom....to niech je sobie ma i kultywuje
                          tradycje...ale w domu !!!
                          Jego sztab to w wiekszości skompromitowani (pasują do niego jak ulał) ludzi z
                          fatalna przeszłoscią!!
                          Nie zmienisz tego nawet ty zaślepiony miłoscią tudzież wazeliną ......
                          • Gość: nicelus Re: Dekomunizacje tozpoczac od PiS-u!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 06.10.06, 07:25
                            > Jak zwykle bzdura na bzdurze.

wmawianie ludziom, że kaczyńscy to byli komuniści, a jaruzelski z kiszczakiem
                            to oswobodziciele narodu od wpływów sowieckich to teraz popularne. gdy czytałem
                            artykuł semki we wprost, to miejscami miałem wrażenie jakbym o bernardzie czytał

www.wprost.pl/ar/?O=95331

• Gość: Bernard Re: Dekomunizacje tozpoczac od PiS-u!!!! IP: *.ed.shawcable.net 06.10.06, 07:38
                              Hej klamczuch nicelus...
                              nigdy nie poisalem o Jaruzelskim czy Kiszczaku jako oswobodzicielach
                              czegokolwiek..
                              jestes smierdzacy pisowski klamca!!!
                              PS. Jedrzejczajk toi dobry Prezydent
                          • Gość: Bernard Re: Dekomunizacje tozpoczac od PiS-u!!!! IP: *.ed.shawcable.net 06.10.06, 07:35
                            Hey emsiziomal,
                            Jesli lazi jak kaczka i kwacze jak kaczka to musi byc.........kaczka!!!
                            \Nie udawaj....
                            Mnmie polityczne poglady ludzi nie obchodza...
                            Masz ciagotki lewicowe, prawicowe czy nawet pisowskie... twoja sprawa....
                            Ty masz takie...a jedrzejczak mnoze miec inne...
                            To sioe wlasnie demokracja nazywa...
                            Wolnosc przekonan, wyznan i takich tam wolnosci slow i mysli....
                            Ale to moje myslenie:
                            Twoje, pisowskie, to....: kazdy moze myslec jak chce ....byle myslal tak jak
                            my!!!
                            Za dlugo po tym ogrodzie laze by chwastow nie rozpoznac..
                            • login_tymczasowy Bernard - zakala Kanady!!! 06.10.06, 08:36
                              Na innych forach strasznie sie skarza, ze kanadyjska Polonia chce glosowac na
                              PiS.
                              Podobnie jak na tym forum Ziomal - na tych forach (Warszawa, Wrocek, Krakow)
                              chca zabierac emigrantom prawo glosu. Tyle, ze uwazaja, ze Kanadyjczycy to
                              jelopy i nie widza krzywd wyrzadzonych przez PiS.

Gorzow jak zwykle wyjatkowy - mamy Kanadyjczyka, ktory najchetniej zaglosowalby
                              na KPZR.
                              • Gość: emsiziomal Re: Bernard - zakala Kanady!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 08:45
                                Login_tymczasowy
                                Tak w zasadzie to post o zabraniu praw wyborczych emigrantom dotyczył
                                SAMWIESZKOGO!!!
                                I to o czym piszesz jest zastanawiajace.
                                Przecież wieksza część emigracji chce głosować za tzw. prawicą.
                                Bo zdecydowana wiekszośc emigrantów wyjechało dzieki pzpr i i temu co po
                                nieboszczce zostało i trwa.
                                Skąd wiec bernard sie wziął..jak nie sroce spod ogona?
                                A miałem o kanadzie dobre mniemanie (Fiedler- Kanada pachnaca żywicą)
                                Czyżby po pojawieniu sie tam bernarda i postów andrzejusa...zapaszek nieco sie
                                zmienił??
                                • login_tymczasowy Re: Bernard - zakala Kanady!!! 06.10.06, 09:30
                                  To nie Kanada.
                                  To Gorzow i jego magia. ;)

Benio siedzi z dala od Polonii, ktorej glowne skupiska w Montrealu i Ottawie.
                                  To ze ma wlasne poglady to fajnie, a to ze pieprzy glupoty i nie dopuszcza do
                                  dyskusji to cecha charakteru.
                                  W KAnadzie z Gorzowa wyladaowal tez Anatol Konsik. Kilka lat temu natknalem sie
                                  na jego wypowiedz w internecie i byla prawidlowa, tzn. odbiegala od Beniowej.
                              • Gość: Bernard Re: Bernard - fajny chlopak...:) IP: *.ed.shawcable.net 07.10.06, 02:39
                                Hey login_tymczasowy ,
                                Ale wymysliles...
                                Czy ty rozumiesz, ze polowa ludzi na tym forum nie pamieta PZPR...a ty ciagle
                                tym tworem straszysz..
                                Idz do przodu...
                                Swiat sie zmienil w ostatnich latach a ty nie zauwazyles..
                                Ciagle ta sama beznadziejna propaganda...
                                Nikt zadnych badan nie robil jak "kanadyjscy" Polacy czy Gorzowianie beda
                                glosowac - jesli w ogole beda...
                                Powiem ci ze z moich obserwacji....Wiekszosc kandyjskich Polakow po prostu to
                                juz olewa...
                                Za duzo glupoty, za duzo szarpoania...za duzo wstydu...
                                Nie wymyslaj glupot.. Niz na ten temat nie wiesz...
                                Zyjemy w normalnym kraju wies mamy skale porownawcza..
                                Pisowska Polska normalna nie jest...
                                Niestety...
                                • login_tymczasowy Re: Bernard - fajny chlopak...:) 07.10.06, 07:32
                                  Gość portalu: Bernard napisał(a):

> Czy ty rozumiesz, ze polowa ludzi na tym forum nie pamieta PZPR...a ty ciagle
                                  > tym tworem straszysz..
                                  PZPR pojawia sie tylko w Twoich postach, bez przerwy porownujesz PiS do PZPR i
                                  tym PZPRem straszysz.
                                  Strasz czym innym, ciagle ta sama propaganda. Swiat idzie do przodu.
                                  • Gość: emsiziomal Re: Bernard - fajny chlopak...:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 08:53
                                    Człowiek wstaje rano, słońce świeci, włącza komputer, czyta posty na forum, i
                                    wie, że mamy dwóch fajnych chłopaków.
                                    benio i TJ...duet ....
                                    A mógł być taki piekny poranek....
                                    swoją droga moze to lepiej , ze połowa tutaj nie wie co to pzpr......zgadzaja
                                    sie z twoim beniu pogladem na świat...NIE SMIEJą SIE GŁOSNO jak ja!!
                                    • Gość: Bernard Re: Bernard - fajny chlopak...:) IP: *.ed.shawcable.net 14.10.06, 06:44
                                  • Gość: Gorzowianin Re: Bernard - fajny chlopak...:) IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.06, 17:02
                                    A czy ty wiesz, że mnie nobilotowano na członka PZPR za to, że byłem uczciwy i
                                    wyróżniony, że jestem jeden z najzdolnieszych studentów na mojej lubuskiej
                                    uczelni i wtedy w roku 1977 uważałem to za wielkie wyróżnienie i nagrodę ?
                                    • login_tymczasowy Re: Bernard - fajny chlopak...:) 07.10.06, 21:16

> A czy ty wiesz, że mnie nobilotowano na członka PZPR
                                      Nie wiem.
                                      W mojej, bardzo rozleglej, rodzinie przynaleznosc do PZPR byla traktowana jak
                                      odmiana prostytucji.
                                      Moze przez to nie mielismy zbyt wielu kierownikow i mieszkan sluzbowych.
                                      • Gość: Gorzowianin. Gorzowianin - fajny chlopak. IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.06, 18:50
                                        Sz. P.
                                        Mnie nominowano na członka PZPR za wybitne zdolności ! Byłem zdolny sportowo,
                                        artystycznie i dziennikarsko. Co ja wtedy z tego rozumiałem ? NIC !!!!!!!!!!!
                                    • Gość: Bernard Re: Bernard - fajny chlopak...:) IP: *.ed.shawcable.net 14.10.06, 06:50
                                      Hey Gorzowianin,
                                      No prosze...
                                      Inne czasy inne satysfakcje....
                                      Dzisiaj twoja owczesna madrosc i zdolnosci, z powodu uznania przez politycznie
                                      niepoprawne obecnie organizacje...jest godna potepienia...
                                      Jestes pacan bos byl madry... (Zly czas i miejsce na madrosc nie moze byc
                                      wytlumaczeniem i usprawiedliwieniem...)
                                      Gdybys byl wowczas idiota nawet przez komuchow niechcianym...kto wie....mMoze
                                      obecnie i kariera politczna w ramach pisu...bylaby mozliwa...
                                      Urodzony w zlym roku????
                                      he he he
                                      • Gość: _tymczasowy Re: Bernard - fajny chlopak...:) IP: *.server.ntli.net 17.10.06, 00:30
                                        Gość portalu: Bernard napisał(a):

> Dzisiaj twoja owczesna madrosc i zdolnosci, z powodu uznania przez
                                        politycznie
                                        > niepoprawne obecnie organizacje...jest godna potepienia...
                                        Gorzowianin byl uzdolniony sportowo i artystycznie, ale, jak sam
                                        stwierdza, "nic z tego nie rozumial".
                                        Moja rodzina akurat rozumiala.
                                        Madrosc i zdolnosci czlonkow mojej rodziny nie szukaly uznania w PZPRze.
                                        Akurat moze nie byli "uzdolnieni sportowo i artystycznie", ale w dziedzinie
                                        ekonomii, medycyny i budownictwa radzili sobie bardzo dobrze.
                                        Tak dobrze, jak pozwalal na to brak legitymacji PZPR.
                                        • Gość: Gorzowianin Tymczasowy - fajny chłopak ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 10:38
                                          Sz. P. tymczasowy
                                          Skoro Sz. P. i jego rodzina byliście tak genialnie uzdolnieni politycznie i
                                          ideologicznie, to dlaczego nie stanęliście do walki z PZPR, jak ja to robiłem.
                                          Już w 1979 roku zostałem naczelnym warchołem, w 1980 roku tworzyłem Komitet
                                          Załozycielski Solidarności, 13 grudnia jechały na nas czołgi, a w stanie
                                          wojennym skrytykowałem PZPR za walkę przeciwko własnemu narodowi, potem już
                                          miałem tylko wilczy bilet, który zachowywał swą ważność aż do roku 2000.
                                          • login_tymczasowy Re: Tymczasowy - fajny chłopak ? 17.10.06, 18:58

> Skoro Sz. P. i jego rodzina byliście tak genialnie uzdolnieni politycznie i
                                            > ideologicznie, to dlaczego nie stanęliście do walki z PZPR,
                                            Stanelismy, stanelismy. Nie boj zaby.
                                            Liste zaslug mam dluzsza niz Ty, badz pewien.
                                            • Gość: Gorzowianin Re: Tymczasowy - fajny chłopak ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 07:59
                                              Proszę wymienić chociaż jedno najbardziej doniosłe ?
                      • Gość: aga Re: Dekomunizacje tozpoczac od PiS-u!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 06.10.06, 09:26
                        A ty wiesz jak wygląda pała,popatrz na siebie
    • Gość: Madzia Re: jedrzejczak!! to najlepszy kandydat!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 08:23
      Ja również uważam, że nie mamy żadnego dobrego kandydata na prezydenta i
      szczerze powiem, że nie zagłosuje na nikogo.
      Ale jak można wybrać i popierać człowieka, który ośmieszył nasze miasto na
      arenie ogólnopolskiej kierując miastem z aresztu?
      Jak można popierać kandydata, ktory może pochwalić sie oskarżeniem o przekręty
      przy przetargach i majstrowaniu bądź zawłaszczaniu sobie naszych pieniędzy???
      (bo z budżetu miasta te pieniądze są nasze)
      Jedyne co niby dobrego zrobił to tak rozwinął nasze miasto...ale on sie tylko
      podpisał pod cudzą pracą.
      Jedyne co zrobił to akurat był prezydentem w tym okresie kiedy unia europejska
      zaczeła dawać nam pieniądze na rozwój i to ile od niej dostaliśmy kompletnie
      nie było zależne od tego kto akurat pełnił funkcje prezydenta. A nikt nawet nie
      wie ile inwestycji przez niego straciliśmy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka