maxder 11.09.06, 10:25 Czy powinno być tak ze lekarz inaczej bada-leczy w przychodni a inaczej prywatnie ? Nie stać mnie na leczenie się prywatnie a w przychodni lekarz nie chce nawet mnie zbadać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ipn Re: Lekarze ......oj lekarze !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 19:35 Słuchaj dawniej lekarze, księża, prawnicy- to była elita dziś się zbiesili no i mamy cielęta które chcą tylko ssać-oczywiście nawet ostatni grosz z biednego rodaka.Doczekaliśmy się krwiopijców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Lekarze ......oj lekarze !!!! IP: *.gorzow.mm.pl 13.09.06, 11:57 Dawniej to wogóle było lepiej. Jak szedłem do sklepu to znajoma sklepowa dawała mi zachomikowany towar. A teraz ... Podła szmata z tesko każe płacić za zakupy ! SKANDAL !!!! Za komuny jak budowałem altankę to za dwie flaszki robotnik wykonał pracę ( z własnym materiałem wyniesionym z pobliskiej budowy ).A teraz ? Podły śmieć każe sobie płacić !!! Gdzie etos robotnika i sklepowej ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipn Re: Lekarze ......oj lekarze !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:04 Tak tak idąc tym tokiem Twojego rozumowania dodam jeszcze że dawniej to na piąte piętro wchodziłem bez zadyszki,nasze dziewczyny były młodsze itd itp Odpowiedz Link Zgłoś