IP: 217.97.234.* 25.11.01, 13:17
:)
Obserwuj wątek
    • ula_ Re: . 25.11.01, 13:18
      ..
      • Gość: koko Re: . IP: 217.97.234.* 25.11.01, 13:21
        2+2=5
        • ula_ Re: . 25.11.01, 13:22
          Jesteś Geniuszem! Bravo, bravo!
          :))
          U.
          • ula_ Re: . 25.11.01, 13:25
            Jeszcze tylko 6............
            U.
    • Gość: GOD OCENZUROWANO IP: *.teleton.pl 25.11.01, 13:38
      Gość portalu: koko napisał(a):

> :)

• ula_ No i poszło! Następny proszę. 25.11.01, 14:13
        • Gość: koko Re: No i poszło! Następny proszę. IP: 217.97.234.* 25.11.01, 14:56
          • Gość: ula_ Re: No i poszło! Następny proszę. IP: *.teleton.pl 25.11.01, 14:59
            Do Torunia........
          • Gość: ula_ Re: No i poszło! Następny proszę. IP: *.teleton.pl 25.11.01, 15:01
            Na pierniki......
            ....... w czekoladzie..........
            • Gość: koko Re: No i poszło! Następny proszę.hehe IP: 217.97.234.* 25.11.01, 15:10
              • ula_ Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 26.11.01, 15:50
                Coś cieniutko, cieniutko. :(((
                Kto ze mną?
                Pomocy!
                U.
                • ula_ Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 26.11.01, 15:52
                  Kto jeszcze lubi pierniki toruńskie?
                  • ula_ Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 26.11.01, 15:55
                    Bo ja bardzo. A poza tym są mniej kaloryczne, niz inne ciasteczka :))))))))))
                    • ula_ Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 26.11.01, 16:00
                      A może ciasto? Np. jabłecznik jest super.
                      U.
                    • ula_ Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 26.11.01, 16:00
                      Albo makowiec.
                      U.
                      • ula_ Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 26.11.01, 16:04
                        Acha, jeszcze bardzo lubię sernik.
                        Czy ktoś lubi sernik?
                        U.
                        • ula_ Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 26.11.01, 16:51
                          Skoro nie lubicie ww ciast to może chociaż pączki?
                          U.
                          Ja dalej swoje........
                          • ula_ Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 26.11.01, 16:54
                            Albo pizzę?
                            No pizzę to chyba ktoś lubi?
                            U.
                            • ula_ Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 26.11.01, 16:55
                              Albo bułeczki z pieczarkami?
                              Tylko w jednym miejscu Gorzowa są takie pyszne.
                              U.
                              • kajzerka Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 28.11.01, 12:02
                                ula_ napisał(a):

> Albo bułeczki z pieczarkami?
                                > Tylko w jednym miejscu Gorzowa są takie pyszne.
                                > U.

Tak, tak, Smierdzi stamtąd na kilometr, zlaszcza rano jak przygotowują
                                ingrediencje

• ula_ Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 03.12.01, 00:46
                                  kajzerka napisał(a):

> Tak, tak, Smierdzi stamtąd na kilometr, zlaszcza rano jak przygotowują
                                  > ingrediencje

Cze Kajzerka. Mówisz "śmierdzi"? Ja tam lubię tan zapach, choć gdybym mieszkała w
                                  pobliżu to nie wiem, czy lubiłabym go tak samo. Jest intensywny, fakt.

• ula_ Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 26.11.01, 16:56
                          Skoro nie lubicie ww ciast to może chociaż pączki?
                          U.
                          Ja dalej swoje........
                          • ula_ Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 26.11.01, 17:08
                            OK. Próbuję dalej, pewnie kiedyś trafię:
                            - naleśniki z pieczarkami?
                            • ula_ Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 26.11.01, 17:10
                              A gdyby tak kuleczki ziemniaczane?
                              • Gość: koko Re: No i poszło! Następny proszę.hehe IP: 217.97.234.* 26.11.01, 17:12
                                Ula jak zawsze pracowita:)))))))))))
                                • ula_ Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 26.11.01, 17:42
                                  staram się jak mogę :))))
                                  cze koko
                                  • ula_ Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 26.11.01, 17:43
                                    To może kebab?
                                    • ula_ Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 26.11.01, 17:51
                                      Albo szaszłyk?
                                      • ula_ Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 26.11.01, 17:54
                                        Albo hot-dog?
                                        Ależ nazwa.... ;))
                                        • ula_ Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 26.11.01, 17:56
                                          Czyżby grochówka? Wojskowa, rzecz jasna.
                                          • ula_ Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 26.11.01, 17:57
                                            Pomidorowa z ryżem?
                                            + Schaboszczak?
                                            • ula_ Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 27.11.01, 08:01
                                              Kapuśniak........
                                              • ula_ Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 27.11.01, 08:04
                                                Bigos
                                              Sałatka jarzynowa
                                              Filet z mintaja
                                            • ula_ Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 27.11.01, 08:05
                                              Barszcz czerwony
                                              Krokiety z mięsem
                                              Rosół
                                              • ula_ Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 27.11.01, 08:11
                                                Żurek? :((( Nie lubię
                                              • ula_ Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 27.11.01, 08:12
                                                Zupa kalafiorowa
                                              • ula_ Re: No i poszło! Następny proszę.hehe 27.11.01, 08:13
                                                Kotleciki mielone?
                                                • Gość: J24 Ulcia, czy ten wykaz nie powinien ukazać się na.. IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 08:35
                                                  ... wątku kulinarnym ?

Dyscyplina dodatkowa: czy jesteś prawdziwą dziewczynką ?
                                                  Pozdrawiam

ula_ napisał(a):

> Kotleciki mielone?

• ula_ Re: Ulcia, czy ten wykaz nie powinien ukazać się na.. 27.11.01, 09:07
                                                    Może i powinien, ale ja tak lubię forum gorzowskie :)))
                                                    I co zrobię?
                                                    A lubisz czekoladki?
                                                    Pozdrawiam.
                                                    U.
                                                    PS. Jestem prawdziwą dziewczynką :)
                                                  • Gość: ula_ Re: Ulcia, czy ten wykaz nie powinien ukazać się na.. IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 09:57
                                                    J24 a czy ty jesteś prawdziwym chłopczykiem? :)))))))
                                                    U.
                                                  • borys-krakow Masz wątki? 27.11.01, 10:06
                                                    Powiem więcej: J-24 jest prawdziwym Agentem. A o wątek kulinarny, to mu chyba
                                                    wymskło się w kontekście wątku botwinkowego.
                                                  • Gość: J24 Re: Masz wątki? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 10:10
                                                    borys-krakow napisał(a):

> Powiem więcej: J-24 jest prawdziwym Agentem.

No jestem, jestem.

> A o wątek kulinarny, to mu chyba wymskło się w kontekście wątku botwinkowego.

Właśnie.
                                                  • Gość: ula_ Re: Masz wątki? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 10:42
                                                    borys-krakow napisał(a):

> Powiem więcej: J-24 jest prawdziwym Agentem.
                                                    007? :)
                                                  • borys-krakow Re: Masz wątki? 27.11.01, 10:48
                                                    J-24!!!!!!!!!
                                                  • ula_ Re: Masz wątki? 27.11.01, 11:23
                                                    borys-krakow napisał(a):

> J-24!!!!!!!!!
                                                    Nie znam. Oświeć nieświadomą kobietę. :)))

• Gość: J24 Re: Masz wątki? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 11:37
                                                    ula_ napisał(a):

> borys-krakow napisał(a):
                                                    >
                                                    > > J-24!!!!!!!!!
                                                    > Nie znam. Oświeć nieświadomą kobietę. :)))

O kurde, gdzie ten numer gadu-gadu !
                                                    Naprawdę nieświadomą (?) kobietę ?
                                                    W końcu krafił swój na swego :)

Borys możesz zmienić wątek ? (słyszałem, że na Radomiu jest coś czerwonego)
                                                  • borys-krakow Mam wątki! 27.11.01, 12:31
                                                    No! Wreszcie po staremu: nie zatrybiam o co Ci chodzi, Mareczku. A już się niepokoiłem...

J-24 jedną ze swych ksyw (czyli właśnie J-24) nawiązuje do postaci agenta Klossa ze "Stawki większej niż
                                                    życie". Tamten miał kryptonim J-23.
                                                  • Gość: J24 Coś borysowego IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 12:55
                                                    borys-krakow napisał(a):

> No! Wreszcie po staremu: nie zatrybiam o co Ci chodzi...

Nic nie szkodzi. Znajdź sobie coś czerwonego, od razu nastrój Ci się poprawi :)
                                                  • Gość: J24 Borys, ale my jesteśmy bezproduktywnie upierdliwi IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 09:32
                                                    Przepraszam.
                                                  • borys-krakow Re: Borys, ale my jesteśmy bezproduktywnie upierdliwi 28.11.01, 09:55
                                                    Jest Ciebie więcej?

Nie za ma co. Przywykłem. Czasami mi brakuje. Ale bez przesady.
                                                  • ula_ Re: Masz wątki? 03.12.01, 00:50
                                                    borys-krakow napisał(a):

> A o wątek kulinarny, to mu chyba
                                                    > wymskło się w kontekście wątku botwinkowego.
                                                    Nie chciałam zaśmiecać wątku o botwince, tutaj sobie mogę pozwolić na sprint do
                                                    Torunia (za Toruniem?);))
                                                    Pozdrawiam.
                                                    U.
                                                  • Gość: ula_ Re: Ulcia, czy ten wykaz nie powinien ukazać się na.. IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 10:06
                                                    Ciężko tak samej....... :(((
                                                  • Gość: J24 Re: Ulcia, czy ten wykaz nie powinien ukazać się na.. IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 10:17
                                                    Gość portalu: ula_ napisał(a):

> Ciężko tak samej....... :(((

... przez forum iść ?

• Gość: ula_ Re: Ulcia, czy ten wykaz nie powinien ukazać się na.. IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 10:42
                                                    Gość portalu: J24 napisał(a):

> ... przez forum iść ?

Ano właśnie, wkońcu ktoś zrozumiał ;)))

• ula_ Nie mam szans :((( 29.11.01, 00:43
                                                  • ula_ Re: Nie mam szans :((( 29.11.01, 00:45
                                                  • ula_ Re: Nie mam szans :((( 29.11.01, 00:46
                                                  • ula_ Kończę tą niewdzięczną robotę ;)) 29.11.01, 00:48
                                                  • ula_ Kończę tą niewdzięczną robotę ;)) 29.11.01, 00:49
                                                  • ula_ Re: Kończę tą niewdzięczną robotę ;)) 29.11.01, 00:51
                                                  • ula_ Re: Kończę tą niewdzięczną robotę ;)) 29.11.01, 00:53
                                                  • ula_ Re: Kończę tą niewdzięczną robotę ;)) 29.11.01, 00:54
                                                  • ula_ Re: Kończę tą niewdzięczną robotę ;)) 29.11.01, 00:55
                                                  • ula_ Re: Kończę tą niewdzięczną robotę ;)) 29.11.01, 00:56
                                                  • ula_ Nie mam szans :((( 29.11.01, 00:49
                                                  • ula_ Nie mam szans :((( 29.11.01, 00:52
                                                  • ula_ Siedem 29.11.01, 00:57
                                                  • ula_ Re: Siedem 29.11.01, 00:58
                                                    sześć
                                                  • ula_ Re: Siedem 29.11.01, 00:59
                                                    pięć
                                                    cztery
                                                    trzy
                                                    dwa
                                                    jeden
                                                    finał!!!
                                                  • Gość: J24 Słuchaj admino-cenzor... IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 14:22
                                                    ... jak skasujesz Uli ten wątek, to poszukam Twojego stołka i podpiłuję w nim
                                                    dwie nogi ...
                                                  • Gość: ula_ Re: Słuchaj admino-cenzor... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 17:19

> ... jak skasujesz Uli ten wątek, to poszukam Twojego stołka i podpiłuję w nim
                                                    > dwie nogi ...

Dzięki za poparcie Agencie ;)
                                                  • ula_ Re: Słuchaj admino-cenzor... 29.11.01, 23:06
                                                    Ale ja już się poddałam :((
                                                    Pozdrówka.
                                                    U.
                                                  • ula_ Czemu ludzie wczesnie chodzą spać? :((( 02.12.01, 02:05
                                                    Znowu sama na placu boju
                                                    A co tam
                                                    :)))
                                                  • ula_ Re: Czemu ludzie wczesnie chodzą spać? :((( 02.12.01, 02:07
                                                    ;))))))
                                                    ;)))))))
                                                    ;)))
                                                  • ula_ 03.46 czas spać? 02.12.01, 03:46
                                                  • ula_ Re: 03.46 czas spać? 02.12.01, 03:48
                                                    Chyba tak. Zwiedziłam inne Fora - nic specjalnego :(
                                                  • ula_ Re: 03.49 czas spać? 02.12.01, 03:49
                                                    Chyba tak, oczka na zapałkach.......... :))
                                                    Pozdrówka dla wsiech Forumowiczów.
                                                  • ula_ Re: 03.50 czas spać? 02.12.01, 03:50
                                                  • ula_ Re: 03.51 czas spać? 02.12.01, 03:50
                                                    Pomalutku, pomalutku, i jakoś tam idzie :)))))
                                                  • ula_ Re: 03.51 czas spać? 02.12.01, 03:50
                                                  • ula_ Re: 03.52 czas spać? 02.12.01, 03:51
                                                    Kto mnie jutro (dzisiaj) obudzi?
                                                  • ula_ Dobranoc :) 02.12.01, 03:51
                                                  • ula_ I dzień dobry :)) 02.12.01, 12:19
                                                    Jak to jest? Ostatnia poszłam z Forum i przyszłam druga (zaraz po cenzorze:))?
                                                  • Gość: J24 Re: I dzień dobry :)) IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 15:05
                                                    ula_ napisał(a):

> Jak to jest? Ostatnia poszłam z Forum i przyszłam druga (zaraz po cenzorze:))?

Wstała nasza sympatia.
                                                    O jedynie słusznej porze :))))

• ula_ Re: I dzień dobry :)) 02.12.01, 15:42

> Wstała nasza sympatia.
                                                    > O jedynie słusznej porze :))))

Witam Agenta i pozdrawiam serdecznie

• ula_ Re: I dzień dobry :)) 02.12.01, 15:45
                                                    Nareszcie napisałam coś do innego Forumowicza, a nie do siebie ;))))
                                                    Fajnie:))
                                                  • ula_ Dobry wieczór :) 03.12.01, 00:55
                                                    Jestem ponownie, i co widzę - pustkę :(
                                                    Jakim smutnym miastem jest Gorzów, nikt nie pogada......
                                                    Co robicie w niedziele, drodzy Forumowicze?
                                                    Chadzacie do kin, parków, kawiarni?
                                                  • ula_ I dobranoc............ :((( 03.12.01, 01:36
                                                    Nie chcecie rozmawiać - to nie :(
                                                    Przykro :((
                                                  • borys-krakow Re: Dobry wieczór :) 04.12.01, 11:23
                                                    ula_ napisał(a):

> Co robicie w niedziele, drodzy Forumowicze?
                                                    > Chadzacie do kin, parków, kawiarni?
                                                    Do kościółka.
                                                    Poza tym pisałaś już w poniedziałek, więc do pracy.

Zadziwiający zapał do pisania!
                                                    Piękniejsza odmiana koko! (bez urazy).
                                                    Ponoć blondyna...??
                                                  • Gość: ula_ Re: Dobry wieczór :) IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 12:17
                                                    borys-krakow napisał(a):

> Zadziwiający zapał do pisania!
                                                    Mam to we krwi;))
                                                    > Piękniejsza odmiana koko! (bez urazy).
                                                    > Ponoć blondyna...??
                                                    Blondyna, ale czy piękniejsza? ;)))
                                                    Troszkę rozjaśniana, zresztą ;))
                                                    Pozdrawiam.
                                                    U.

• ula_ No i jestem znowu:) Sama zresztą :( 05.12.01, 04:20
                                                    A reszta szanownych Forumowiczów smacznie śpi.
                                                    A ja dopiero przyszłam :(((
                                                    No nic, jakoś sobie poradzę, dzielna dziewczynka jestem :)))
                                                    I skromniutka ;))
                                                  • ula_ No i jestem znowu:) Sama zresztą :( 05.12.01, 04:21
                                                    A reszta szanownych Forumowiczów smacznie śpi.
                                                    A ja dopiero przyszłam :(((
                                                    No nic, jakoś sobie poradzę, dzielna dziewczynka jestem :)))
                                                    I skromniutka ;))
                                                  • ula_ Tu też powinno być raz :)) 05.12.01, 04:23
                                                  • ula_ Cóż tu począć, tak tu pusto :(( 05.12.01, 04:28
                                                    Chyba już to pytanie zadawałam, ale sie powtórzę: czemu Gorzowianie tak szybko
                                                    uciekają z forum? Ja, kobieta pracująca, tak bardzo lubiaca rozmawiać, muszę
                                                    się sama ze sobą męczyć?
                                                    Nie ma ochotników do dyskusji :(((
                                                  • ula_ Bezsenność 05.12.01, 06:06
                                                    jest okrutna. Nie zmrużyłam oka, a tu już do pracy czas. I to do ciężkiej, bo
                                                    umysłowej:)
                                                    A jak tu myśleć, gdy się nie sypia prawie wcale?
                                                    To Forum jest zgubą moją :)))
                                                  • ula_ Dzień dobry wszystkim, którzy wstali:) 05.12.01, 06:09
                                                    Życzę miłego dnia.
                                                  • ula_ Re: Dzień dobry wszystkim, którzy wstali:) 05.12.01, 06:11
                                                    I tak oto dalej sobie biegnę;))
                                                    Sport to zdrowie:)))
                                                  • Gość: J24 Zmiataj w końcu spać ! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 07:38
                                                    ula_ napisał(a):

> I tak oto dalej sobie biegnę;))
                                                    > Sport to zdrowie:)))

• Gość: J24 Klina tu trza... IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 07:47
                                                    ... on ci z nas najpoważniejszy :)
                                                    Może jego posłucha :)
                                                    Wiecie, że to dziewcze parę minut temu jeszcze się produkowało :)
                                                    Uwierzyć trudno, a jednak :)
                                                  • ula_ Re: Klina tu trza... 05.12.01, 08:05
                                                    A czemu to trudno uwierzyć? Toż to normalka u mnie;)))
                                                    A i Klin pewnie nie pomoże ;)))
                                                    Aczkolwiek zapraszam serdecznie:)
                                                  • ula_ Witam wszystkich obecnych i nieobecnych 06.12.01, 16:54
                                                    Dzisiaj sobie odpuściłam, ale przysięgam, nadrobię ;-)
                                                  • ula_ Re: Witam wszystkich obecnych i nieobecnych 06.12.01, 17:04
                                                    Ale się cieszę, że już jestem, hura, jakoś mi pusto było bez klawiaturki i
                                                    monitorka :-)
                                                  • ula_ Re: Witam wszystkich obecnych i nieobecnych 06.12.01, 17:23
                                                    ula_ napisał(a):

> Ale się cieszę, że już jestem, hura, jakoś mi pusto było bez klawiaturki i
                                                    > monitorka :-)

Ale przede wszystkim brak mi było naszych kochanych Forumowiczów, to chyba
                                                    oczywiste :-)
                                                  • ula_ Dobranoc czy dzień dobry? 07.12.01, 05:21
                                                    Oto jest pytanie ;-)
                                                  • ula_ Re: Dobranoc czy dzień dobry? 07.12.01, 05:24
                                                    Muszę gonić, bo w Kielcach jakiś szum czegoś tam nabija puste posty, a admin
                                                    śpi.
                                                  • ula_ Re: Dobranoc czy dzień dobry? 07.12.01, 05:26
                                                  • ula_ Re: Dobranoc czy dzień dobry? 07.12.01, 05:30
                                                    ula_ napisał(a):

> Muszę gonić, bo w Kielcach jakiś szum czegoś tam nabija puste posty, a admin
                                                    > śpi.

ula_ napisał(a):

> śpi.

ula_ napisał(a):

> śpi.

ula_ napisał(a):

> śpi.

• ula_ Re: Dobranoc czy dzień dobry? 07.12.01, 05:31
                                                    ula_ napisał(a):

> śpi.

• ula_ Re: Dobranoc czy dzień dobry? 07.12.01, 05:32
                                                    ula_ napisał(a):

> śpi.

• ula_ Pobudka śpiochy!!! Czas do pracy!!! 07.12.01, 05:42
                                                    A nie tak sobie spokojnie kimać, kiedy biedne dziewczę ciężko pracuje :-)
                                                  • ula_ Re: Pobudka śpiochy!!! Czas do pracy!!! 07.12.01, 05:46
                                                    ula_ napisał(a):

> A nie tak sobie spokojnie kimać, kiedy biedne dziewczę ciężko pracuje :-)

ula_ napisał(a):

ula_ napisał(a):

ula_ napisał(a):

• ula_ Re: Pobudka śpiochy!!! Czas do pracy!!! 07.12.01, 05:47
                                                    ula_ napisał(a):

• ula_ Re: Pobudka śpiochy!!! Czas do pracy!!!