gagatka80 04.05.07, 12:12 Czy orientujecie się może gdzie w Gorzowie można wynająć limuzynę na wesele? Z góry dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blic Re: Limuzyna na wesele 04.05.07, 20:49 gagatka80 napisała: > Czy orientujecie się może gdzie w Gorzowie można wynająć limuzynę na wesele? www.limuzyny.net > Z góry dzięki :) Nie ma sprawy. Następnym razem to Ty pomóż komuś, kto jeszcze nie nauczył się korzystać z Google. Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka80 Re: Limuzyna na wesele 05.05.07, 16:24 blic napisał: > gagatka80 napisała: > > > Czy orientujecie się może gdzie w Gorzowie można wynająć limuzynę na wese > le? > > www.limuzyny.net > > Z góry dzięki :) > > Nie ma sprawy. > Następnym razem to Ty pomóż komuś, kto jeszcze nie nauczył się korzystać z > Google. > WOOOOOOOOOOOW ależ Ty jesteś niesamowity(-a) nawet potrafisz skorzystać z Google i wyszukać aż 1 firmę z horrendalnie wysokimi cenami. Gratuluję! Poproszę o instrukcję wyszukiwania na Googlach, bo dla mnie to zbyt skomplikowane. Odpowiedz Link Zgłoś
deptak2 Re: Limuzyna na wesele 05.05.07, 19:52 Na Zawarciu jest taka duża firma w drodze na Poznań po prawej stronie. Ale nie znam dokładnego adresu Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Limuzyna na wesele 05.05.07, 21:10 gagatka80 napisała: > WOOOOOOOOOOOW ależ Ty jesteś niesamowity(-a) Dziękuję za nauczkę. Więcej nie będę tracić czasu na niechcianą pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: Limuzyna na wesele IP: *.gorzow.mm.pl 05.05.07, 20:24 zdaje sie ze to ul.Podmiejska 35 firma sewilla czy jakos tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan młody Re: Limuzyna na wesele IP: *.icm.edu.pl 05.05.07, 21:43 A na piechote nie łaska? Jak wcześnie wyjdziecie to zdązycie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Limuzyna na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:28 limuzyna na wesele...w sumie obciach i żenada. Nie mozesz wymyslić czegos oryginalnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parobek od wołów Re: Limuzyna na wesele IP: *.icm.edu.pl 05.05.07, 22:30 np. polecam młode woły w zaprzegu z łyka! Oryginalny wóz na pełnych kołach. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Limuzyna na wesele 06.05.07, 09:43 Limuzyne na wesele ? Oj, tylko nie to. Przypominaja mi sie lata 80 gdzie na kazdym weselu praktycznie Para Mloda jechala otoz to taka limuzyna. Nie lepiej normalnym autem, albo jakas fajna bryczka ? Limuzyna to juz przezytek i troche " wioska ". Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka80 Re: Limuzyna na wesele 06.05.07, 12:27 kc_mc napisała: > Limuzyne na wesele ? Oj, tylko nie to. > Przypominaja mi sie lata 80 gdzie na kazdym weselu praktycznie Para Mloda > jechala otoz to taka limuzyna. > Nie lepiej normalnym autem, albo jakas fajna bryczka ? > Limuzyna to juz przezytek i troche " wioska ". Dziękuję wszystkim, którzy chcieli pomóc:) Tak się składa, że wolimy jakiś stary zabytkowy samochód niż bryczkę i jest to NASZ wybór na NASZE wesele. A jeżeli jest to "wioska" to trudno-oboje pochodzimy z wiosek. Pozdrawiam, Agata Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Limuzyna na wesele 06.05.07, 12:54 Limuzyna to nie stary zabytkowy samochod, wiec prosze o sprostowanie, bo myslalam ze chodzilo o dluga czarna badz biala typowa limuzyne, taka jak na zdjeciu : www.2serca.pl/autka-limuzyna.html Dla mnie to bardzo brzydkie i tandetne auto. A jesli chodzi o zabytkowe stare auto - to jak najbardziej jestem na TAK, marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka80 Re: Limuzyna na wesele 06.05.07, 12:59 No dla niektórych stary zabytowy samochód to też limuzyna np.: www.limuzyny-ris.pl/ Pozdrawiam, Agata Odpowiedz Link Zgłoś