Gość: 0-700 IP: *.zg.szczecin.pl 28.05.03, 13:41 Dokładnie chodzi o miejsce przy skrzyżowaniu Sikorskiego - Jancarza. Ja sobie pomyślałem o tym że można by przenieść tam rynek z centrum miasta. Może macie lepsze propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiro Re: co w miejscu po byłych warsztatach szkolnych? 28.05.03, 21:45 a co taki miguel ze sztetin może popisać o naszym miasto?....... :-) andestent ? to może w sztetin coś zaprpo...... hiro Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Hirciu, czy każden co ze Szczecina pisze to... 29.05.03, 08:23 ... potencjalny Miguel ? Wracając do tematu co po warsztatach to pomysł, aby zlokalizować tam bazar uważam za nietrafiony. Tam powinien stanąć zdobiący miasto element architektoniczny, a jeśli na razie nie ma inwestora, który by ten zamysł zrealizował nic nie stoi na przeszkodzie, aby posiać tam trawkę, ustawić ławeczni i kwietniki. Drzewka to posadzić wyłącznie w takich miejscach, gdzie później nie trzeba będzie ich wycinać lub bronić :) hiro napisała: > a co taki miguel ze sztetin może popisać o naszym miasto?....... > :-) > andestent ? > to może w sztetin coś zaprpo...... > > hiro Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Hirciu, czy każden co ze Szczecina pisze to.. 29.05.03, 09:55 j24 napisał: > posiać tam trawkę, Cannabis Indica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0-700 gamoniu, serwer z którego łączę się z siecią... IP: *.zg.szczecin.pl 29.05.03, 10:06 nie ma nic do rzeczy. Dlaczego wprowadziłem ten wątek? Bo przynajmniej dwa razy dziennie przejeżdzam przez skrzyżowanie Jancarza - Sikorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 > serwer < 29.05.03, 12:43 Gość portalu: 0-700 napisał(a): > Bo przynajmniej dwa razy dziennie przejeżdzam przez skrzyżowanie Jancarza > - Sikorskiego. Nieśmiało spróbuję Cię namówić na logowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 0 700 z całą pewnością nic do Ciebie nie ma 30.05.03, 09:03 Nie trzeba mu poprawiać łindołsa po IP :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro a może do ciebie coś ma/!!!!!!!!!!!! 30.05.03, 19:25 j24 napisał: > Nie trzeba mu poprawiać łindołsa po IP :) sam się popraw! Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Cannabis Indica 29.05.03, 12:47 aborys napisał: > j24 napisał: > > > posiać tam trawkę, > Cannabis Indica. Dobra, dobra. Po Twojej ostatniej wizycie w okolicach Zielonego Abażura :) wyrosło ziele... i to w taaakim miejscu. Odpowiedzialne służby wykazały się sporą czujnością. Muszę aż pogratulować. Kilka lat wcześniej pewnie ziele by zakwitło i z dwa metry urosło :) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Cannabis Indica 29.05.03, 12:50 Istnieje też takie prawdopodobieństwo, że likwidacja ziela to wynik szczęśliwego zbiegu okoliczności. Efekt jest jednak taki, że było ziele (małe, dopiero zielątko), w centrum miasta... i nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0-700 pytałem o te Cannabis Indica w sklepie zielarskim IP: *.zg.szczecin.pl 30.05.03, 11:15 przy Sikorskiego, naprzeciw ZUS-u. Pani powiedziała że teraz nie ma ale może zamówić i w przyszłym tygodniu z hurtowni jej podrzucą. Odpowiedz Link Zgłoś