Gość: zaba Re: Surmacz u mnie nie ma szans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 09:38 nie ma szans na moj glos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karot Re: Surmacz u mnie nie ma szans IP: *.kam.pl 10.10.07, 10:06 Może ktoś uprzejmy, z autorytetem powie Panu Surmaczowi, żeby rozważył możliwość innej pracy. Na parlamentarzystę niestety nie nadaje się. Szkoda, że zlikwidowali ORMO, to byłaby jakaś alternatywa. Ma ku temu walifikacje (były milicjant, zaangażowany społecznie). Może sprawdziłby się też jako kontroler biletów albo inkasent opłat za energię elektryczną? Trzeba do tych zajęć ludzi zdecydowanych, nieprzekupnych, trochę z zcięciem szpiegowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Surmacz u mnie nie ma szans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 02:03 Gość portalu: karot napisał(a): > inkasent opłat za energię elektryczną? Człowieku, chcesz puścić z torbami naszą energetykę? Przecież on ma zakodowaną bolszewicką zasadę: elektryfikacja podstawą sukcesu, zatem prąd dla mas - za darmo, oczywiście. Notabene - szkoda, że tej zasady nie zdążył upowszechnić, bo miałbym teraz cieplej w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franklin Niech się rozliczy ze stanu wojennego! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 10.10.07, 10:20 Wieloletni milicjant o pieniackiej naturze i skłonnościach do wykorzystywania stanowiska do rozwożenia hamburgerów? Nigdy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Nie głosuj na Surmacza IP: *.gorzow.mm.pl 10.10.07, 12:43 Na byłego milicjanta???? Tak nisko nie upadłem. Na wszystkich, tylko nie na Surmacza!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portos Re: czesia, piłaś? nie pisz IP: *.kam.pl 10.10.07, 16:32 jak do tej pory 6 razy Surmacz - NIE. Chyba w PiSie nie mają internetu. Napewno ich szef nie ma konta, prawa jazdy. Chyba tym Panom już podziękujemy. Nie muszą przepraszać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa Re: czesia, piłaś? nie pisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 18:28 Tym panom to raczej nie podziękujecie :-) W każdym razie szanse są nieduże, że im podziękujecie a to świetna prognoza dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyli Re: nie Głosuj na Surmacza IP: *.gorzow.mm.pl 10.10.07, 16:46 widzialem w mcdonaldsie kartke na drzwiach,ze potrzebuja ludzi do roboty,niech tam sie najmie do sprzedazy wiesmakow. polityk z niego zadny,zwykly cham i pieniacz. zrobi gorzowowi i krajowi przysluge ,jak odczepi sie wreszcie od polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa Re: Głosuj na Surmacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 18:27 Mi podpadł, wiadomo za co więc powtarzać się i "kopać leżącego" nie będę. To zaleta demokracji. Nawet nie zauważyłem, że jest na listach ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ass Re: Głosuj na Surmacza IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.07, 20:02 Pan SZurmacz będzie wybrany. Pani D.D zbiura poselskiego robi dobrą kampanię .Tylko Porwich z przybocznym W.R przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login stały Re: Głosuj na Surmacza IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.10.07, 20:48 Jeśli Porwich przeszkadza Surmaczowi, to BRAWO PANIE JARKU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WitekPO Re: Głosuj na Surmacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 07:24 Jeśli Surmacz będzie nazywał się Pahl to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tss Re: Głosuj na Surmacza IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.07, 10:00 Porwich zawsze miał ciągoty do PO,ale on jest sterowany przez W.R iOstroucha Odpowiedz Link Zgłoś