e-kibel 04.06.08, 19:32 Musi być Derektorem, to jego zawód. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MiKo Re: Wakulicz bierze się za gospodarkę komunalną IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.08, 20:01 to kolejny nauczyciel w otoczeniu Tadeusza /nie ojca/ Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_harry Re: Wakulicz bierze się za gospodarkę komunalną 04.06.08, 20:10 Ciekawe czy Kazimierz już dojrzał? Wcale by mnie to nie zdziwiło:) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Wakulicz bierze się za gospodarkę komunalną 04.06.08, 21:06 Ratuj sie kto może! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piesek Wakulicz bierze się za gospodarkę komunalną IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.08, 21:50 Mój mąż? Mój mąż jest z zawodu dyrektorem! No kolejny nauczyciel, który się zna na wszystkim! Kurcze nie wiedziałem, ze studia pedegogiczne pozwalaja zrobić tak wielką karierę! Jaja jak berety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Chłopcy z PZPR IP: *.kam.pl 04.06.08, 22:17 Chłopcy z PZPR (Tadeo i Lechu) nadal się trzymają. Nie mieli głowy do nauki mają do rządzenia. Lechu na pewno wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Chłopcy z PZPR IP: *.hsd1.il.comcast.net 05.06.08, 02:27 Te wszystkie pzprowskie geby takie spuchnete i czerwone od picia ,to potrafia najlepiej pic ,psuc i pasozytowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzowianin Re: Wakulicz bierze się za gospodarkę komunalną IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.08, 23:14 Aby "spełnić formalne wymogi"i wystartować w kolejnych konkursach do intratnych posadek, należy wcześniej wykazać się zdolnościami wyprowadzania kasy .Właściwi ludzie,na właściwym miejscu!!!Tylko,gdzie jest miejsce dla nas zwykłych ludzi,przecież wszyscy z kraju nie wyjedziemy,a Dyrektorzy nie bardzo dają nam TU żyć.Wydział Komunalny,tam jest spora kasa.Do boju PANOWIE fotel czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Val de Maar Wakulicz bierze się za gospodarkę komunalną IP: *.net.fone.pl 04.06.08, 23:37 Ani przez chwilę nie wątpiłem, że on wygra...Niestety tak wygladają nabory w UM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wakulicz bierze się za gospodarkę komunalną IP: *.gorzow.mm.pl 16.06.08, 08:27 No i kto w końcu jest tym naczelnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UW Re: Wakulicz bierze się za gospodarkę komunalną IP: *.gorzow.mm.pl 16.06.08, 16:39 Jeszcze nie ustalili "zasad pracy Wydziału",powiedzą później!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hektor Re: Wakulicz bierze się za gospodarkę komunalną IP: *.gorzow.mm.pl 16.06.08, 20:42 I co by tu jeszcze spierd..... Szpital skopal i otrzymał odszkodowanie! Czas coś spierd..... komunalnego - bo niby dlaczego nie ? Ludzie PZPR wiecznie żywi i w formie! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Gdzie wakat tam Wakulicz? 16.06.08, 21:13 Firma "Komuna" splajtowała - teraz czas na firme komunalną! Odpowiedz Link Zgłoś