borys-krakow 09.01.02, 10:25 Z kolei zgubił się b.G. Może został w poprzedniej sali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arwena Re: Proszę wycieczki! 09.01.02, 19:13 wlasnie... nie slychac juz prawie jego glosu zza odry... hop hoooop!! Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Proszę wycieczki! 10.01.02, 11:48 arwena napisał(a): > nie slychac juz prawie jego glosu zza odry... hop hoooop!! Zza Odry to dla Zielonki Gorzów i Kraków. Stamtąd słychać... Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise Re: Proszę wycieczki! 10.01.02, 14:37 borys-krakow napisał(a): > Z kolei zgubił się b.G. nie zgubił się, po prostu zwiedza zgodnie z własnym planem Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Proszę wycieczki! 10.01.02, 14:46 sunrise napisał(a): > nie zgubił się, po prostu zwiedza zgodnie z własnym planem To już na pewno się zgubi! No i nie wziął chyba kapci! Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise Re: Proszę wycieczki! 10.01.02, 14:53 borys-krakow napisał(a): > No i nie wziął chyba kapci! ja też nie mam kapci chyba mnie stąd nie wyrzucą? Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Proszę wycieczki! 10.01.02, 14:58 sunrise napisał(a): > ja też nie mam kapci > chyba mnie stąd nie wyrzucą? Zawsze możesz udawać Panią Pilnującą i krzyczeć na nas: nie dotykać Tegoczytamtego. Tylko potrzebny stilonowy fartuch w kolorze granatowym. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise Re: Proszę wycieczki! 10.01.02, 15:01 borys-krakow napisał(a): > Zawsze możesz udawać Panią Pilnującą i krzyczeć na nas: nie dotykać > Tegoczytamtego. Tylko potrzebny stilonowy fartuch w kolorze granatowym. w takim razie tutaj nie ma pilnujących, albo nie noszą fartuchów Odpowiedz Link Zgłoś
gnomek Re: Proszę wycieczki! 11.01.02, 10:28 Czy zauważyliście, że w którejś z sal zagubił się nam również Marek P.? Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Proszę wycieczki! 11.01.02, 10:31 Marek P., jak to agent, pojawia się i znika. Przyczaił się na chwilę. Ale gdzie jest b.G?????! Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Proszę wycieczki! 11.01.02, 16:05 klin! napisał(a): > Ale gdzie jest b.G?????! Widzisz więc, Klin, jakie katusze cierpieliśmy gdy Ciebie nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Proszę wycieczki! 11.01.02, 18:41 ciekawe czy na moj temat cokolwiek by sie pojawilo w takim przypadku... Odpowiedz Link Zgłoś
gnomek Re: Proszę wycieczki! 11.01.02, 18:43 arwena napisał(a): > ciekawe czy na moj temat cokolwiek by sie pojawilo w takim przypadku... Tuszę, że Klin a w szczególności Borys o to by zadbali. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Proszę wycieczki! 11.01.02, 19:10 gnomek napisał(a): > Tuszę, że Klin a w szczególności Borys o to by zadbali. kusi aby przekonac sie empirycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Proszę wycieczki! 11.01.02, 21:05 Projekcja zrealizowana. Tylko bez empirii proszę! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek P. Na przyjemności czasu mało .... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.02, 19:07 ... ale postaram się nadrobić :) gnomek napisał(a): > A Marka P. też wciąż nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek P. Maćka też nie widać... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.02, 19:18 ... podobno wszystkie małe i duże łebmajstery pracują nad nowymi wersjami gorzowskich i lubuskich stron :) Oficjalna (www.gorzow.pl) już niedługo po nowemu, ale to wielka tajemnica :)))) Maciek odgrażał się, że jego nowa strona tuż, tuż... (chyba, że nowa dziewczyna bardzo zajmująca :)), ale mi się oberwie :))) Nie będę czarował, że odpuściłem z lubuskiem na republice :)))... chociaż u mnie jeszcze dłuższa chwila. Pozdrawiam, w szczególności starych bywalców, a dziewczynom rączki całuję :) Odpowiedz Link Zgłoś