Gość: Kasia IP: *.air.net.pl / 192.168.21.* 14.10.03, 16:06 Nie wiem dlaczego pod nazwą "baseny" nie ma umieszczonych inforamcji o basenie w hotelu "Gracja", który może nie jest tak nowoczesny, ale jest przytulniejszy i...tańszy niż "Słowianka". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: Baseny IP: *.gorzow.mm.pl 30.11.03, 11:05 Masz racje powinna być także umieszczona informacja o basenie w Gracji, który moim zdaniem jest dużo lepszy. NIe ma tam takiego tłoku, jest tańszy. Po prostu jest lepszy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Groneg Re: Baseny IP: *.gorzow.mm.pl 03.03.04, 21:24 a teraz nie ma nawet gronkowca :( ... na szczęście informacja już jest Odpowiedz Link Zgłoś
asieksz Re: Baseny 12.05.04, 14:04 zapisałam syna na nauke pływania dla maluchów jest super zadowolony fajna rozrywka a i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: Baseny IP: *.gorzow.mm.pl 13.05.04, 12:22 Bo właściciel jest niesympatyczny. reszta OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Baseny IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 12:47 Brak informacji o niszczejących basenach. Pewnie dlatego, że były by konkurencją dla faworyzowanej przez rajców miejskich "Słowianki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Baseny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 18:32 No i pod hasłem "baseny" nie ma basenów w szpitalach.... Odpowiedz Link Zgłoś