Gość: AMARE IP: 217.97.234.* 24.01.02, 19:48 OOOOOOOOJJJJJJJJJJJ BORYSIE NIE KUŚ INNYCH !!!!!1 A tak cichutko ,jak masz problem to nie rezygnuj i broń BÓŻE nie poddawaj się JAK NI RODZINA TO MY CI POMORZEMY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunrise Re: BORYS TO ALKOCHOLIK 24.01.02, 20:00 hyba za dórzo tego alkocholu, drogi AMARE, w Twojej krwi jurz pływa ale nie poddawaj się - hluśniem bo uśniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: BORYS TO ALKOCHOLIK IP: 217.97.234.* 24.01.02, 20:13 borys-----jestem pijakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amare Re: BORYS TO ALKOCHOLIK IP: 217.97.234.* 24.01.02, 20:09 sunrise napisał(a): > hyba za dórzo tego alkocholu, drogi AMARE, w Twojej krwi jurz pływa > ale nie poddawaj się - hluśniem bo uśniem! nie wiem jak to u WAS ale palancie zerknij na monitor.zdaj pedale maturę Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise Re: BORYS TO ALKOCHOLIK 24.01.02, 20:10 Gość portalu: amare napisał(a): > nie wiem jak to u WAS ale palancie zerknij na monitor.zdaj pedale maturę hahahahahaha ale dowcip!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: BORYS TO ALKOCHOLIK IP: 217.97.234.* 24.01.02, 20:17 sunrise napisał(a): > Gość portalu: amare napisał(a): > > > nie wiem jak to u WAS ale palancie zerknij na monitor.zdaj pedale maturę > > hahahahahaha > ale dowcip!!! co słoneczny h u j u w ;;;;;;;;;;;;;;; jebany ?//masz problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Co Wam się stało ? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 20:22 Gość portalu: borys napisał(a): > sunrise napisał(a): > > > Gość portalu: amare napisał(a): > > > > > nie wiem jak to u WAS ale palancie zerknij na monitor.zdaj pedale ma > turę > > > > hahahahahaha > > ale dowcip!!! > > co słoneczny h u j u w ;;;;;;;;;;;;;;; > jebany ?//masz problem Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Co Wam się stało ? 24.01.02, 20:39 Mareczek ma problemy ze szkłami i widzi poszóstnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Co Wam się stało ? 24.01.02, 20:48 sunrise napisał(a): > Wam czyli komu? Już się wyjaśniło. Wybaczcie, czasem mam spóźniony zapłon :) Bardzom rad, że Słoneczko u nas zawitało. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xgwiak Re: BORYS TO ALKOHOLIK IP: *.cvx33-bradley.dialup.earthlink.net 24.01.02, 21:08 No i co ztego, byl rowniez i w prezydentach????? Pozdro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ok+ Sunrise to moja dziewczyna ! 25.01.02, 09:50 marek_p napisał(a): > Bardzom rad, że Słoneczko u nas zawitało. Panie Mareczku, starczy że twoje liche posty oglądać muszę. Moją symaptię zostaw w spokoju, bo zrobię zajazd na ten twój Celtic. Buźka Sunrise ! Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Sunrise to moja dziewczyna ! 25.01.02, 10:21 Nie śmiem nawet spytać, czy "zainteresowana" coś o tym wie ? Myślę, że "zainteresowana", nie będzie zainteresowana, mężatką bowiem jest :) Co do moich postów, to nikt Cię do czytania nie zmusza. Pozdrawiam S. Odpowiedz Link Zgłoś
ok+ Zamówcie dostęp do sieci przez MULTIMEDIA ! 25.01.02, 09:52 Gość portalu: AMARE napisał(a): > OOOOOOOOJJJJJJJJJJJ BORYSIE NIE KUŚ INNYCH !!!!!1 > A tak cichutko ,jak masz problem to nie rezygnuj i broń BÓŻE nie poddawaj się > JAK NI RODZINA TO MY CI POMORZEMY Też Wam się ortografia poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Zamówcie dostęp do sieci przez MULTIMEDIA ! 25.01.02, 10:15 ok+ napisał(a): > Gość portalu: AMARE napisał(a): > > > OOOOOOOOJJJJJJJJJJJ BORYSIE NIE KUŚ INNYCH !!!!!1 > > A tak cichutko ,jak masz problem to nie rezygnuj i broń BÓŻE nie poddawa > j się > > JAK NI RODZINA TO MY CI POMORZEMY > > Też Wam się ortografia poprawi. jestem ZA. pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Zamówcie dostęp do sieci przez MULTIMEDIA ! 25.01.02, 10:18 ok+ napisał(a): > Gość portalu: AMARE napisał(a): > > > OOOOOOOOJJJJJJJJJJJ BORYSIE NIE KUŚ INNYCH !!!!!1 > > A tak cichutko ,jak masz problem to nie rezygnuj i broń BÓŻE nie poddawa > j się > > JAK NI RODZINA TO MY CI POMORZEMY > > Też Wam się ortografia poprawi. a może przeciw:)? Odpowiedz Link Zgłoś