Gość: Wiesio IP: *.zielman.pl 29.06.04, 21:17 No i stało się.Radni SLD w imię partyjnych interesów odrzucili projekt uchwa ły o środkach na projekt basenu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin_zielonagora Re: SLD zabiło basen 29.06.04, 22:21 Może teraz ktoś zacznie zbierać podpisy za rozwiązaniem rady i odwołaniem prezydent? Myślę że najlepiej zacząć wszystko od nowa. W tym układzie politycznym nie ma szans na powodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zielonagora Re: SLD zabiło basen 29.06.04, 22:26 O co ci chodzi konkretnie bo nie wiem???? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zielonagora Re: SLD zabiło basen 29.06.04, 22:32 Miotanie się po czym??? Jeśli mnie nie znosisz (tak jak ja ciebie) to nie komentuj moich wypowiedzi (w taki sposób jak to robisz do tej pory, nie używasz żadnych argumentów tylko za każdym razem próbujesz mnie obrażać). Lepiej sobie to odpuść. Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: SLD zabiło basen 29.06.04, 22:34 jako młodszy ustępuję, baw się dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zielonagora Re: SLD zabiło basen 29.06.04, 22:35 DZIĘKUJĘ BARDZO, tylko czym ja się niby bawię??? Odpowiedz Link Zgłoś
sela1 Re: SLD zabiło basen 30.06.04, 15:58 fridjof napisała: > przepotwarzyłeś się ? premii nie dostał za kiepski kamuflaż, to teraz próbuje zmienić styl pracy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zielonagora Re: SLD zabiło basen 30.06.04, 16:10 Nie wiem o co ci chodzi, ja jeszcze nigdzie nie pracuję i nie pracowalem. Teraz mam wakacje więc mi na siłe nie wmawiajcie że jestem np. pracownikiem urzędu itp. (miało to już miejsce niejeden raz). Po prostu nie chce mi się już słuchać waszych historyjek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: SLD zabiło basen IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 30.06.04, 16:13 po prostu jak na ucznia , to za dużo i za szybko o wszystkim wiesz co się dzieje w lokalnej polityce, uczniów takie sprawy nie interesują Odpowiedz Link Zgłoś
sela1 Re: SLD zabiło basen 30.06.04, 16:21 Gość portalu: Konrad napisał(a): > po prostu jak na ucznia , to za dużo i za szybko o wszystkim wiesz co się > dzieje w lokalnej polityce, uczniów takie sprawy nie interesują to trochę taki podstarzały uczeń, widać po parę lat w jednej klasie siedział :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zielonagora Re: SLD zabiło basen 30.06.04, 16:27 I znowu błąd sela1, masz chyba dzisiaj zły dzień. Jeszcze nigdy nie siedziałem w tej samej klasie (nie było o tym nawet mowy) i zawsze miałem czerwony pasek. Więc przestań oceniać ludzi skoro ich nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zielonagora Re: SLD zabiło basen 30.06.04, 16:25 Po prostu się tym interesuję, czytam lokalne gazety itp. Zawsze mam wolną chwilkę. I tak bardzo często siedzę na komputerze dlatego zaglądam tu na forum. I nie ukrywam że interesuję się polityką, może kiedyś też zostanę politykiem, ale na pewno nie w najbliższym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zielonagora Re: SLD zabiło basen 30.06.04, 16:29 I jeszcze jedna prośba, przestańmy już pisać o mnie, to nie jest tematem tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: SLD zabiło basen IP: *.zielman.pl 30.06.04, 13:26 Mam hasło dla Listowskiego na wszelakiego rodzaju sesje basenowe-Aquarena (ew.Jarząbek)albo śmierć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatol SLD zabiło basen ! IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.04, 07:59 Zygmunt Listowski vel Jarząbek Odpowiedz Link Zgłoś