calama 31.08.09, 10:00 trzaba jakoś fajnie spędzić :) od jutra szkoła, przedszkole i ... jesień ;) Te wrześniowe lato fajne jest. Jabłka, gruszki, grzyby, przetwory, rześkie powietrze i zapach pieczonego chleba. Wrzesień fajny jest. Cieszmy się. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fju fju Re: Ostatni dzień wakacji IP: *.gpsk.am.poznan.pl 31.08.09, 10:23 ostatni dzien wakacji mialam rowno miesiac temu i nie lubie jesieni, dolujaca jest od zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Ostatni dzień wakacji 31.08.09, 13:01 Gość portalu: fju fju napisał(a): > i nie lubie jesieni, dolujaca jest od zawsze tylko tak nie zakładaj! bo wtedy będzie dołująca Powiedz "w tym roku jesień będzie super, to będzie moja najlepsza jesień w życiu" i zobaczysz, że będzie lepiej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Ostatni dzień wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 21:08 calama napisała: > Powiedz "(...) to będzie moja najlepsza > jesień w życiu" a dalej? niedozyje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josner Ostatni dzień wakacji się skończył. IP: *.gorzow.mm.pl 01.09.09, 00:59 Ostatni dzień wakacji się skończył. Pierwszy dzień szkolny przywitałem swojskim winem z malin :) Na zmęczenie takie winko jest lepsze od kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Ostatni dzień wakacji IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.09, 21:51 calama napisała: > trzaba jakoś fajnie spędzić :) dzieci do szkoły? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Ostatni dzień wakacji 05.09.09, 11:45 Gość portalu: nicelus napisał(a): > dzieci do szkoły? > > ;) > dobry pomysł! dziś skorzystam Kózka do dziadków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Ostatni dzień wakacji 05.09.09, 13:14 Kózka do dziadków ... a dziadek do orzechów! Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Ostatni dzień wakacji 05.09.09, 13:36 > Cały rok jest OK!!! No nie werty, zebys ty cos takiego... OK to 2/3 roku, a caly rok to rok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abel Re: Ostatni dzień wakacji IP: *.cdma.centertel.pl 10.09.09, 21:29 >>OK to 2/3 roku, a caly rok to rok ;<< Złapałeś go tak, że aż zamilkł! Próżność ukarana!! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Ostatni dzień wakacji 05.09.09, 16:04 właśnie są już grzyby? ewentualnie gdzie? czy jeszcze trzeba poczekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiadacz4d Re: Ostatni dzień wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 21:04 musisz poczekac ... najlepiej do nastepnego wrzesnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieczarka Re: Ostatni dzień wakacji IP: *.cdma.centertel.pl 08.09.09, 21:44 >>właśnie są już grzyby? ewentualnie gdzie? << Podobno drążą spichlerz! Ewentualnie weź koszyczek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purchawka.pl Re: Ostatni dzień wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 22:29 Gość portalu: pieczarka napisał(a): > Ewentualnie weź koszyczek! oraz ewentualnie zabierz nozyczek i lupke Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Ostatni dzień wakacji 09.09.09, 08:06 wolfenstein3d napisał: > właśnie są już grzyby? ewentualnie gdzie? czy jeszcze trzeba poczekać maluśko grzybów w lesie na grzybach nie byłam, ale często rowerem jeżdżę po lesie i widziałam tylko pojedyńcze grzyby i ani jednej sowy :( w zeszłym roku z roweru wracałam z kilkoma sowami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Ostatni dzień wakacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 20:59 calama napisała: > Wrzesień fajny jest. Cieszmy się. :) wrzesien jest koszmarny, co weekend zalamanie pogody a w ciagu tygodnia pogoda wymarzona na wszystko ... a ja musze siedziec w pracy ... Odpowiedz Link Zgłoś