21.02.12, 13:04
Odnoście stosowanych diet wiem sporo i jeszcze więcej. Ćwiczenia i dostosowany jadłospis może zdziałać cuda. Ale mam pytanie odnośnie środków wspomagający? Czy któraś z Was stosowała i jest zadowolona, widać było że naprawdę pomagają? Nie chodzi mi o zrzucenie 1kg lecz nieco większej wagi. Co stosować poza ćwiczeniami i dietą aby z figurą wyrobić się chociaż do lata wink
Podzielcie się swoimi opiniami.
Obserwuj wątek
    • moofka Re: Dieta. 21.02.12, 13:18
      bralam cos takiego co mamaemmy polecala
      przez miesiac potem odpuscilam co drogie wink
      faktycznie mialam jakby mniejszy apetyt
    • dziennik-niecodziennik Re: Dieta. 21.02.12, 15:16
      dobrze dobrany suplement diety przy zachowaniu diety i ruchu wspomaga jak najbardziej. tylko trzeba go dobrac do problemu, jak zawsze smile
    • donkaczka Re: Dieta. 21.02.12, 15:35
      spalacze - ja wcinam Scitec Nutrition Perfect Fatloss, wczesniej Hydro Burn - to kopalo na tyle, ze przedtreningowo lykalam, bo buzowala mi energia
      Venom Hyperdrive jest dobry, MAN Scorch
      do tego bialko regeneracyjnie po treningu, do tego witaminy i omega 3, mam dosc uboga diete, wiec witaminy musze, a omega 3, zynk magnez wapn tez pomagaja w odchudzaniu
      poczytaj sobie forum sfd.pl, tam jest mnostwo informacji o suplementach, w co warto inwestowac a co mozna odpuscic
    • lidek0 Re: Dieta. 13.03.12, 19:52
      Fosanic ograniczającyc wchłanianie cukrów i węglowodanów /generalnie fasolamina/
    • dorotakatarzyna Re: Dieta. 20.03.12, 11:14
      Od czterech tygodni biorę Asystor Slim. Mam wrażenie że działa raczej na psychikę jako placebo. Grunt że chudnę - no ale dieta ścisła. Od środy popielcowej zgubiłam 8 kilo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka