sonia15 17.02.05, 12:27 Witajcie! Po pierwsze co to za dieta??? Po drugie- czy można karmiąć 3 miesięcznego synka?? jeśli można to kto da mi tę dietę??? Będzie wpaniały!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patsik Re: dieta kopenhaska a karmienie 17.02.05, 14:40 sonia - zapomnij! to strasznie rygorystyczna dieta, niektórzy w czasie niej mdleją (ja - zdrowa jak rydz po 7. dniu). Do tego zalecana dla absolutnie zdrowych osób (np. czarna kawa na czczo, brrr...). Do tego - jak każda rygorystyczna dieta - daje efekt jojo - i to duuuży! wbrew temu, co piszą... Odpowiedz Link Zgłoś
ada74 Re: dieta kopenhaska a karmienie 24.02.05, 13:25 Efekt jojo to fakt i to bardzo DUŻY.Ja tej diety nie stosowałam ale mam znajomą,która to stosowała,fakt schudła,była zgrabna,ale teraz co z nią się stało,przytyła chyba podwójnie bo jest grubsza niż była(ale to strasznie) przed stosowaną ta dietą.A będac w twojej sytuacji to bym tej diety nie stosowala,miej na uwadze dobro dziecka.Myslę ze przy stosowaniu tej diety pokarm by ci zanikł.POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
formica25 Re: dieta kopenhaska a karmienie 02.03.05, 13:51 jesli juz chcesz zaczac jakas diete w czasie karmienia to nie taaka rygorystyczna! moze tu gdzie dziewczyny pisaly o diecie bezweglowodanowej moze ta Ci podpasi? a z glodowkami poczekaj az skonczysz karmic Odpowiedz Link Zgłoś
strega Re: dieta kopenhaska a karmienie 03.03.05, 14:08 Moja kolezanka zaczela ta diete, jak karmila piersia 5-miesieczne dziecko.Efekt- zanik pokarmu,ona w szpitalu na obserwacji, po tym, jak zemdlala trzy razy.Lepiej z nia poczekaj, a teraz sprobuj po prostu zdrowo i rozsadnie sie odzywiac.Pozdrawiam i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
apja Re: dieta kopenhaska a karmienie 03.03.05, 16:23 3 m-sięczniak absolutnie. Ja stosowalam jak maly mial 9 miesiąc, karmilam wtedy, ale on jadl już wszystko. Nie ma żadnego efektu jojo, pokarm mi nie zanikl, ale być może to sprawa indywidualna. 3 m-ce po porodzie nawet gdy się nie karmi to jeszcze za wcześnie na odchudzanie,a zwlaszcza jeśli się nie mialo jeszcze okresu, wybij sobie to z glowy. Proponuje poczekać jeszcze trochę. I nie martw sie schudniesz. Ja zrzucilam już 30 kg a maly ma rok, i dokladnie tyle to trwalo. Odpowiedz Link Zgłoś
apja Re: dieta kopenhaska a karmienie 03.03.05, 16:26 Nie napisalam że przytylam w ciąży 30 kg i przed ciążą 10 kg. Może zastanów się nad dietą Montignaca - chyba tak to się pisze. To jest zdrowa dieta i można ją stosować w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś