aniadawid1 11.06.05, 15:47 czy pijecie alveo? bo ja już chyba trzeci miesiąc i nie zauważyłam żebym lepiej się czuła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalpa Re: ALVEO 11.06.05, 17:25 Ja też piłam cztery m-ce i na to, na co miało pomóc, to nie pomogło. kalpa Odpowiedz Link Zgłoś
ania970 Re: ALVEO 12.06.05, 00:24 A ja owszem, a ja tak. Razem z dziećmi. Rzadziej chorujemy i lżej. Tyle zauważyłam. Reszta to profilaktyka na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
polomel Re: ALVEO 12.06.05, 12:03 Ja osobiscie nie ale podaje mojej coreczce ktora ma dwa latka i miala okropne problemy z zatwardzeniami.Polepszylo sie i teraz wszystko z usmiechem robi do nocnika. Odpowiedz Link Zgłoś
alveofamily.pl Re: ALVEO 10.04.16, 12:35 Proszę zwrócić uwagę, że ALVEO ze względu na zawarte w nim zioła adaptogenne ma działanie niespecyficzne, czyli nie działa konkretnie na daną dolegliwość, ale stymuluje cały organizm. Poza tym w przeciwieństwie do leków, po zażyciu których efekty widać przeważnie po stosunkowo krótkim okresie stosowania, zioła i preparaty ziołowe działają wolniej, ale dzięki temu najczęściej usuwają przyczynę choroby, a nie tylko maskują jej objawy, a po drugie są o wiele od leków bezpieczniejsze. My z naszej strony często polecamy, by przed rozpoczęciem stosowania ALVEO zrobić sobie np. badanie krwi, a następnie powtórzyć je po 4 miesiącach używania preparatu. Takie analityczne wyniki często wskażą zmiany, których my nie zaobserwowaliśmy. Warto również poprosić najbliższych, by nas "obserwowali". Często bowiem sami nie zauważamy tego, że nie mamy już zgagi, lepiej się wysypiamy, rzadziej boli nas głowa, bo te zmiany następują w naszym organizmie stosunkowo wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Nie polecam, naciąganie na pieniądze :( 10.04.16, 15:25 i takie stare wątki będą wyciągane na każdym forum ? Odpowiedz Link Zgłoś