dawida25 01.01.06, 13:54 Wpierniczam te czekoladki aż mi się uszy trzęsą. Na szczęście skutków ubocznych nie widzę, takich jak nagły przyrost wagi czy zaparcia No ale co ja poradzę że mój Kubuś tak czekoladę lubi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k_maja Re: Kinder czekolada 01.01.06, 16:09 Kochana! czekolada to jeszcze nic - przynajmniej w miarę zdrowa ( a kinder nawet mleko ma zawierać) - ja to wpierniczam mleko słodzone zagęszczone w tubce! i opanować się nie mogę (( kasia Odpowiedz Link Zgłoś
dawida25 Re: Kinder czekolada 01.01.06, 16:41 o widzisz? dzięki że mi przypomniałaś o tym mleku jutro sobie kupię. Hihi Odpowiedz Link Zgłoś
jajaja1 Re: Kinder czekolada 01.01.06, 18:55 oo, ja tez lubie to mleczko, wlasnie rozbudzilas moj apetyt na nie, a tu sklepy pozamykane((((((( Musze do jutra wytrzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_33 Re: Kinder czekolada 01.01.06, 19:16 Uwielbiam ją właśnie od momentu zajścia w ciążę, no od 4 miesiąca, bo wcześniej nie byłam w stanie ścierpieć słodkiego. Ja prócz tego zajadam się podobnymi czekoladkami chyba Milki, bo nazywają się Milkinis. Mniam, w ogóle nie mogę oderwać od słodyczy. To okropne Odpowiedz Link Zgłoś
mia80 Re: Kinder czekolada 01.01.06, 20:00 Czytałam gdzieś, że jedząc czekoladę w ciązy przyczyniamy się do tego, że nasze dzieciaczki będą optymistami. I tą informacją zagłuszyłam swoje sumienie konsumując bez przerwy czekoladowe smakołyki. Ostatnio podjadam Nutellę. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Ha, ha :) mam tak samo 02.01.06, 10:40 ....ale z BOCZKIEM Nie mogę się powstrzymać od zjadania kanapek z boczkiem i musztardą Odpowiedz Link Zgłoś
amber2005 Re: Kinder czekolada 03.01.06, 02:19 Kinder czekoladki i mleko zagęszczone są MNIAM ale na przemian z ogórkami kiszonymi. Hi hi. Nie znoszę za to jogurtów... Odpowiedz Link Zgłoś
aniak-i Re: Kinder czekolada 03.01.06, 10:52 snikersy i tofiki mega ciagnace to jest to (no i mam z 6 kg do przodu) Odpowiedz Link Zgłoś