vanilla5 11.06.06, 23:04 Witam! Odzywa się młoda i niedoświadczona (poważnie) Może któraś z Was poradzi mi najlepsze sposoby depilacji? (nogi,pachy,okolice bikini)Mam dosyć golarek, brrr.. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: sposoby depilacji !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 23:06 to wątek na forum Uroda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: sposoby depilacji !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 23:07 polecam Urodę - tam dopiero są ekspertki! aż włos cierpnie (przypominam też, że lekarze raczej nie zalecają depilacji w newralgicznych rejonach) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: sposoby depilacji !!! 11.06.06, 23:17 polecam watek na forum URODA forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=40481232 no i w wyszukiwarce znajdziesz miliony watków o depilacji... są również fora o depilacji Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaros Re: WOSK 12.06.06, 12:26 ja depiluję się depilatorem. Wiem, ze dla niektórych kobiet to bolesne, ja już nie pamiętam bólu, przywykłam do tego i w tej chwili depiluję się ze śpiewem na ustach (robię to już od 10 lat). Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: WOSK 16.06.06, 11:38 też depilator, także pod pachami. Jedynie bikini kremem Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: WOSK 14.06.06, 22:37 Mi udaje się wywoskować samej. Na początku może być trudno ale każdy kolejny raz to już sama przyjemność. Chybaże nie chcesz sie bawić sama to polecam kosmetyczke tylko dobrż żeby nie popażyła. Odpowiedz Link Zgłoś