jola9932 15.09.06, 18:32 minęły 3 miesiące od porodu a ja dalej nie wiem co robić z rozstępami,kremy nic nie dają,czy pozostało mi zaprzyjaznić się z tymi okropnymi bliznami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syriana Re: rozstępy co robić? 15.09.06, 18:34 nie znikną, wybladną z czasem chyba, że masz kase na laser.. Odpowiedz Link Zgłoś
missfatbooty polubic... 15.09.06, 18:42 nie ma co się łudzic - nie znikną... ale! będa na pewno mniej widoczne niż teraz Odpowiedz Link Zgłoś
pola1982 Re: rozstępy co robić? 15.09.06, 22:20 Ja tez 3 miesiące temu rodziłam i nawet polubiłam te moje rozstępy. Kremy i tak nie pomogą, więc innego wyjścia nie było Ale zauważ, że z miesiąca na miesiąc wyglądają lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
zuza2be Re: rozstępy co robić? 15.09.06, 22:25 mnie pomogły: pływanie, maski z alg na całe ciało i intensywne masaże (takie przeciwko cellulitis). Cała kuracja trwała 4 miesiące i zaczęłam ja prawie rok od porodu. Pozostało ich niewiele i w zasadzie nie widoczne a moje uda do kolan oraz biust wyglądały jak pocięte nożem.... Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: rozstępy co robić? 15.09.06, 22:46 Kiedy byłam nastolatką to zrobiły mi się rozstepy na piersiach. Ostatnio ich szukałam i nijak nie mogłam znaleźć Teorie o nieodwracalności rozstepów puszczają w obieg koncerny farmaceutyczne, produkujące na nie mazidła i chirurdzy plastyczni Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: rozstępy co robić? 16.09.06, 06:28 ja dla odmiany w wieku wczesno-młodzieńczym dostałam w prezencie takoweż i wcale nie zniknęły - owszem wyblakły ale noszę je na sobie już ponad 15lat i jak mniemam już nie znikną, w ciąży zrobiły się na brzuszku mimo stosowania oliwek, kremików i innych cudów - po porodzie smarowałam kremem no-scar i się spłyciły i wyblakły ale są nadal - tyle że mniej wyczuwalne pod palcami ale z całą pewnością takie pełowe krechy bue i fuj Odpowiedz Link Zgłoś