Dodaj do ulubionych

Zaczynam od jutra !!!! tj. od 21-04-02

IP: *.* 20.04.02, 20:26
Witajcie moje drogie emamy no i super laski !!!Chcialam wam oswiadczyc, ze zaczynam od jutra. Badzcie ze mna, wlasnie robie liste zakupow. trzymajcie kciuki. papatki Asik mama Kubusiaps. sorki ale wysiadla mi klawiatura i nie mam polskich czcionek. papapapapapapapa a moze ktos zacznie razem ze mna ...zawsze to razniej no nie
Obserwuj wątek
    • Gość: Siunia Re: Zaczynam od jutra !!!! tj. od 21-04-02 IP: *.* 20.04.02, 23:18
      Nawet jak żadna inn a nie zacznie razem z Toba, czy nie zauważy, że zaczynasz - ja będe trzymała kciuki i w każdej chwili wolnej będę Cie podtrzymywac na duchu :)Naprawdę wsartoprzemęczyć się kilka dninascie dni, bo efekt murowany.Trzymaj się dzielnie, ta dieta nie jest taka złaBędziemy z Ciebie dumne, a po diecie podaj ile schudłaś- Siunia juz schudnieta tą dietą
      • Gość: Siunia Re: Zaczynam od jutra !!!! tj. od 21-04-02 IP: *.* 20.04.02, 23:19
        sorry za te błędy, ale ze zmęczenia już nie myślę ;)- Siunia
    • Gość: asik Re: Zaczynam od jutra !!!! tj. od 21-04-02 IP: *.* 22.04.02, 07:52
      Witaj Siuniu i wszystkie inne mamy laski,Dziś już drugi dzień, Wczoraj nawet nie było tak źle. Nawet nie miałam czasu pomyśleć o głodzie i jedzeniu taką miałam zabieganą niedzielę. Dziś wypiłam rano kawkę, w szufladzie czeka sałata z mięskiem - pracuję do 15,30 więc muszę coś zjeść w pracy bo padnę... Ale to później. Trochę mi się kręci w głowie ale wiem że wytrzymam. Muszę. Wkurza mnie tylko mój mąż bo raz się nabija potem mówi że to niezdrowa dieta, bo bez śniadania. Ale ja i tak wytrwam. jakby co to proszę o wsparcie.PozdrawiamAsik
      • Gość: Siunia Re: Zaczynam od jutra !!!! tj. od 21-04-02 IP: *.* 22.04.02, 16:06
        Trzymaj się dzielnie i trwaj przy podjętej decyzji :)Trzymam kciuki, POWODZENIA !Jak źle to pisz, jak kusi to ez pisz, i jak dobrze, to tez pisz na forum :)Pozdrawiam- SiuniaPs. będę śledziła Twoje poczynania w tej WIELKIEJ SPRAWIE :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka