Dodaj do ulubionych

niech mnie ktoś zmobilizuje, plizzzzz

IP: *.* 21.04.02, 16:30
Mam nadwagę i nie ma co zrzucać tego na ciążę. Jeszcze przed miałam kilka, no może więcej kilogramów w nadmiarze. Czytam wasze posty o odchudzaniu i zazdrość mnie zżera. ja nie umiem się zmobilizować. Pracuję jak wariat, 8 - 9 godzin dziennie, w międzyczasie pisze parce magisterską i jeszcze dziecko, o mężu nie mówiąc. Mam więc kolejną wymówkę pt. jestem strasznie zajęta i nie mam kiedy się soba zająć. A ostatnio nawet moje całkiem duże dżinsy zrobiły się za ciasne. Help, nie moge juz na siebie patrzeć, a jak widzę te wiotkie mamuśki z wózkami na ulicy i ja przy nich niczym słonica, to już wogóle mi niedobrze. Od razu powiem, że głodzenie nie wchodzi w grę - od razu boli mnie potwornie głowa i przestaje logicznie myśleć. Co robić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: niech mnie ktoś zmobilizuje, plizzzzz IP: *.* 21.04.02, 19:00
      Wronka!Przed chwilą "wystosowałam" ;) post na temat czerwonej herbatki. Jeśli pije się tylko ją i dodatkowo mineralną niegazowaną z małą zawartością sodu - można stracić miesięcznie 3-9 kilo /efekt trwały/. Należy w ciągu miesięcznej "kuracji" wypić 100 torebek ekspresowych lub 225g liści.Może spróbuj? Myślę, że warto. W smaku jest pyszna!Magda :hello:
    • Gość: olaj Mobilizacja!! IP: *.* 22.04.02, 10:03
      Witaj :)Większość z nas, to mamy pracujące, borykające się z problemami dnia codziennego.Widzę, że czas na uderzenie pięścią w stół :ouch: !!Nie wiem ile ważysz i jaka jesteś wysoka, ale skoro czujesz sie źle, to na pewno jest źle :( . Czas na zmiany!!Na forum jest wiele diet, może powinnaś zacząć od tej 1000kcal, później coś bardziej drastycznego, no i może jakieś aerobik dla poprawienia nastroju :)Dziewczyny pochudły i czują się świetnie (ja mam zamiar też tak się poczuć).ZapraszamolajP.s. Stań przed lustrem i co widzisz :cry: ?Tak, mnie ten widok zmobilizował!!
      • Gość: Siunia Re: Mobilizacja!! IP: *.* 22.04.02, 15:43
        Olaj, dobre :)Dziewczyny, naprawdę warto trochę się pomęczyc, bo skoro ma to dać efekty? :) To czemu nie.Wronka, nie wyszukuj pretekstów byleby tylko nie zacząć walki z nadwaga.Ja tez tak szukałam jakiej kolwiek wymówki, odkładałam ta decyzje na coraz to dalsze terminy..... a już dawno mogłam być szczupła, ładna i zadbana :)Przed świetami wkurzyłam sie na siebie ostro. Stałam (wieczorem) w samej bieliźnie przez lustrem w korytarzu. Napatrzyłam sie na to ochydne odbicie w lustrze i ......... pewnie dlatego dieta mi przeleciała szybko jak wakacje ;), jak super urlop ;)Teraz jestem zadowolona, zrzuciłam 10 kg. Wchodzę we wszystkie szmatki, które leżały na półce pt. "marzenia i wspomnienia". Nie miałam w czym chodzić. Kupowac nowych nie mogłam (brak kasy) i nie chciałam (bo wolałam mniejszy rozmiar). Zazwzięłam sie i o to co wyszło :)Kupowac nowych ciuchów nie musze - mam ich pełną szafę :)Czuje się bardzo dobrze i jestem zadowolona. Wpłynęło to też ma moje fantastyczne samopoczucie. Jestem poprostu szczęśliwa.I Ty też BĄDŹ ! NAPRAWDĘ WARTO :)- Siunia, która dołoży wszelkich starań, by jak najdłużej wyglądać dobrze, mimo iz planuję drugą ciążę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka