Dodaj do ulubionych

Odchudzam się :-)

IP: *.* 03.10.02, 12:22
Piszę publicznie żeby mieć większą motywację :-)Ponieważ stosując dietę "szczęśliwa Ania", czyli zjadając wszystko na co mam ochotę udało mi się osiągnąć 76 kg żywej wagi (mało nie padłam trupem jak to dziś zobaczyłam) obwieszczam wszem i wobec, że od dziś przechodzę na dietę MŻ (bo 13 to niestety nie dla mnie - jest mi strasznie słabo przy tak małej ilości węglowodanów). Bardzo proszę wszystkich o trzymanie kciuków. Co tydzień będę się meldować z rezultatami - jakby przesadziła z jedzonkiem to nie miejcie oporów i nakrzyczcie na mnie ile wlezie.BuziaczkiAnia (w drodze z rozmiaru 44 do 36)
Obserwuj wątek
    • Gość: renatas Re: Odchudzam się :-) IP: *.* 03.10.02, 13:08
      powodzenia i czekam na raporty
    • Gość: Wronka Re: Odchudzam się :-) IP: *.* 03.10.02, 14:01
      Cześć, ja też stodowałam taką dietę szczęścia i moja waga tez mnie przeraża, a gdy próbuję się odchudzać to głowa mi pęka w szwach. Co to jest dieta MŻ? mniej jeść? To tez nie dla mnie, mam za słabą silną wolę...Ale za ciebie trzymam kciukiWronka
    • Gość: olaj Re: Odchudzam się :-) IP: *.* 04.10.02, 07:17
      Ania, w takim razie trzymam kciuki i dołączam od dzisiaj do Ciebie. Chociaż mnie będzie chyba łatwiej, bo już nie mam apetytu....olaj
    • Gość: Sławka Re: Odchudzam się :-) IP: *.* 05.10.02, 17:27
      Aniu kochana, ja trzymam za Ciebie kciuki, aczkolwiek jeśli dieta MŻ="nieszczęśliwa Ania", to chyba lepiej, żebyś była szczęśliwa :)Pozdrawiam mocnoSławka
      • Gość: Anita53 Re: Odchudzam się :-) IP: *.* 06.10.02, 17:26
        Zycze powodzenia, bo ja juz po raz N-ty rozpoczynam od jutra diete , tym razem znowu sprobuje 13-tke, bo mialam juz rezultaty. Mi tez brak silnej woli w odmawianiu sobie slodyczy.Pozdrawiam
    • Gość: Rokitka Re: Odchudzam się :-) IP: *.* 07.10.02, 09:13
      Dziękuję wszystkim bardzo za wsparcie :-) Póki co idzie mi nieźle, czyli ograniczyłam się do 3 niewielkich posiłków dziennie + owocek (zrezygnowałam z rozmaitych przegryzajek). W sobotę na urodzinach teściowej pozwoliłam sobie na 2 ptasie mleczka (ale to i tak niewiele biorąc pod uwagę ile dóbr wszelakich stało na stole). Ogólnie staram się nieczego nie wykluczać definitywnie z jadłospisu.No i jest pierwszy sukces - 1 kg mniej :-) A od jutra zaczynam jogę więc powinno być dobrze :-)PozdrawiamAnia z Emilką (roczek)
      • Gość: renatas Re: Odchudzam się :-) IP: *.* 08.10.02, 07:53
        zainteresowała mnie ta joga.Będziesz sama ćwiczyła w domu czy w grupie.Chciałabym poznać jakieś ćwiczenie,ale dla kobiet w ciąży.Pozdrawiam Renata
        • Gość: Rokitka Re: Odchudzam się :-) IP: *.* 08.10.02, 20:32
          Póki co jestem po pierwszych grupowych zajęciach. I na razie zdecyduję się na tą formę z dwóch powodów:1. Łatwiej się zmobilizować2. Jest ktoś, kto w razie czego wychwyci popełniane przeze mnie błędyA co do ćwiczeń dla kobiet z brzuszkiem, to na pewno takie są, bo nawet widziałam swojego czasu w Emipku książkę "Joga w okresie ciąży". Ale niestety nie kupiłam :-(PozdrawiamAnia z Emilką (roczek)
    • Gość: martaorfin Re: Odchudzam się :-) IP: *.* 07.10.02, 17:38
      czesc,ja tez sie do was dolacze,od prawie tygodnia jestem na diecie.wykupilam miesieczna kuracje Herbalife i jak na razie jestem bardzo zadowolona.Zreszta przechodze na herbalife raz do roku i obecnie jest to moj trzeci raz.Jak dla mnie super rewelacja.Niestety przy diecie kopenhaskiej chudlam co prawda 5 kg,ale jeszcze szybciej te kilogramy wracaly do mnie po zakonczeniu diety mimo,ze wcale sie nie obzeralam. pozdrawiam wszystkie dietowiczki Marta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka