Dodaj do ulubionych

jestem ciagle glodna!!

IP: *.* 21.10.02, 16:40
czesc ratunku jestem ciagle glodna i cholipka waga stanela i nie chce spasc..co ja mam jesc zeby sie oszukiwac??? Ja chce schudnac ale karmie..a na cwiczenia ostatnio nie mam czasu..moze zapisac sie na basen? Hmmm...Macie jakies pomysly zeby waga drgnela? Bo ja nie moge na siebie patrzec..niby w ciuchy sprzed ciazy weszlam (moja Zuzka ma 7 tygodni)ale brzuch jakis za duzy i wogole buumonia
Obserwuj wątek
    • Gość: dynka Re: jestem ciagle glodna!! IP: *.* 22.10.02, 10:32
      Cierpliwości ijeszcze raz dużo cierpliwości!!!Moja Renatka ma 7 miesięcy dopiero teraz zaczynam pomału podobać się sobie. Brzuszek jeszcze jest troszkę za duży ale widzę że chudnę.Karmię piersią, trochę ćwiczę, czasem chodzę na basen,a ostatnio miałam trochę nerwowy czas i wszystko to sprawia,że chudnę. Nie odchudzam sie radykalnie i dopiero teraz mam mniejszy apetyt a wcześniej to jadłam jak wilk. Pozdrowienia.
    • Gość: olaj Re: jestem ciagle glodna!! IP: *.* 23.10.02, 07:52
      Kurcze, no ja też byłam ciągle głodna i efekt jest taki , ze znowu przytyłam. Jak weszłam na wagę apetyt straciłam :lol: .olaj
      • Gość: mbugajewska Re: jestem ciagle glodna!! IP: *.* 23.10.02, 08:40
        kurka a ja patrze obiecuje sobie i nic...
    • Gość: tranik Re: jestem ciagle glodna!! IP: *.* 25.10.02, 15:45
      Moja Ewelina jutro skonczy 11 tyg., a mnie od 1,5 miesiaca nic nie ubylo. Cwicze i codziennie zaczynam sie odchudzac az do drugiego sniadania. Po prostu nie moge sie powstrzymacsmile)) Na dodatek moja cora toleruje niemal wszystkie jedzonka wiec czekolada i jej podobne nie sa mi obce....Zwalam troche na hormony no i troche na to ciagle siedzenie w domu....Pozdrawiam TrAnik
      • Gość: mbugajewska Re: jestem ciagle glodna!! IP: *.* 26.10.02, 07:43
        taaa skad ja to znam tyle ze ja od 3 tygoni nawet nie cwicze...a skad jesttes?monia
        • Gość: LARA Re: jestem ciagle glodna!! IP: *.* 31.10.02, 00:05
          Moja waga też stoi w miejscu jak zaklęta! Moja dzidzia ma już 3 miesiące i w związku z tym postanowiłam, że się poprawię! Nie będę jeść kolacji, tylko ciekawe czy wytrzymam :what: . Dzisiaj jestem strasznie głodna i próbuję zająć się czym kolwiek, żeby tylko nie myśleć o jedzeniu :hot: Trzymajcie za mnie kciuki! Jak waga drgnie to się Wam pochwalę. :hello:
          • Gość: mono Re: jestem ciagle glodna!! IP: *.* 31.10.02, 13:03
            Pamiętam, że mi też trudno było schudnąć. Kiedy byłam głodna to jadłam odtłuszczone jogurty, chlebek chrupki (chaber), dużo warzyw gotowanych. Na kolacje na przyklad gotowałam kalafiora i potrafilam go zjeść. Można zrobić z odtłusczonych naturalnych jogurtów dobre sosy. Spóbujcie.Ja oczywiście uwielbiam warzywa. Owoców natomiast nie lubię. Może pestki dyni, słonecznika? Powodzenia.
          • Gość: kaś Re: jestem ciagle glodna!! IP: *.* 02.11.02, 12:20
            ja tez próbuję -chyba tak samo jak Ty moja córeczka 03.11 skończy 3 mies a waga z przed porodu sie utrzymuje -jestem przerażona. napisz jak tam u Ciebie
          • Gość: LARA Re: jestem ciagle glodna!! IP: *.* 04.11.02, 01:00
            Na razie żadnych postępów! :( Może by były gdyby nie mój mąż. Cały czas mi truje, że muszę jeść bo inaczej mleko będzie za mało wartościowe i mały będzie głodny! No i co ja mam zrobić :what: A ja się tak zle czuję w rozmiarze xl, że zrobię wszystko żeby schudnąć :p: TYLKO JAK TO ZROBIĆ!!!!!!!!!!! :bounce:
        • Gość: tranik Re: jestem ciagle glodna!! IP: *.* 18.11.02, 20:39
          Jestem z Lodzi. Mieszkam na czwartym pietrze i od tygodnia stosuje diete uboga w slodycze. Skutkuje to tym, ze na nic nie mam sily. Sa natomiast rezultaty. Cale pol kilo stracone z ogromnym wysilkiem i poswieceniem, no i teraz obawa, zeby tak zostalo: ))). Jem duzo warzyw, malo owocow, jogurty odtluszczone. dostalam tez bzika na punkcie liczenia kalorii. Efekt tego taki, za robie zakupy dwa razy dluzej, skrupulatnie wczytujac sie w etykiety. Koszmar!!!Moj maz ma juz dosyc. Oj gdzie te czasy, kiedy bezkarnie mozna bylo sobie podjadac!???
      • Gość: kaś Re: jestem ciagle glodna!! IP: *.* 02.11.02, 12:17
        ja mam podobne problemy Wiktoria ma 3 mies. ja muszę schuść i mam problem cały czas bym mogła coś jeść co robic ???
        • Gość: karolinak-s Re: jestem ciagle glodna!! IP: *.* 14.11.02, 00:34
          No coz, wnioskuje, zemacie szczescie i wasze dzieci nie maja alergii. Ja moglam jesc tylko kurczaka, ziemniaki, makarony, buraki, jablka i gruszki i tego nie da sie tyle zjesc zeby utyc, wiec w polaczeniu z dlugimi spacerami (najszybciej jak sie da) bylam szczapka w 4 miesiace. Wiec moze wyobrazcie sobie, ze wasze dzieci maja alergie i zapomnijcie o slodyczach, winogronach i innych tuczacych sprawach i trenujcie sprint z wozkiem. Trzymam kciukiPS utylam jak przestalam karmic - 5 kilo, kazdego dopadnie
    • Gość: beatkas Re: jestem ciagle glodna!! IP: *.* 15.11.02, 16:43
      To straszne!! Zaczynam jeść o 8.00 a kończę o 22.00, gdy sie kładę. Wkładam do ust wszystko co widzę, a jeśli nic nie ma to szukam w lodówce , po szafkach itp. Im wiecej kalorii tym smaczniejsze!!Na przyjęciach pałaszuję za 10-ciu. W ciąży przytyłam 12 kg, zaraz po wyjściu ze szpitala wszystko straciłam i czułam sie świetnie, ale teraz.... Ratunku, już nie mam siły, aby wejść do siebie na czwarte piętro z czteromiesięcznym dzieckiem (8kg). Przestaje się lubić, ciągle marudzę, że jestem gruba. Tak na prawdę nie mam chyba silnej woli, nawet nie ćwiczę, a do męża mam pretensje, że nic nie robimy. POmóżcie!!!
      • Gość: beatkas Re:jestem ciągle głodna IP: *.* 20.11.02, 11:29
        Wystarczy silna wola!!! Troche sportu i częste spacery z dzidzią!!
        • Gość: tranik Re:jestem ciągle głodna IP: *.* 21.11.02, 15:36
          Jasne!!!Jakie to prostesmile))Swietna rada.Dziekismile))
          • Gość: tranik Re:jestem ciągle głodna IP: *.* 21.11.02, 15:39
            Czy moze notujesz jakies sukcesy w odchudzaniu, badz ograniczaniu np. slodyczy? Jesli tak to pochwal nam siesmile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka