Dodaj do ulubionych

Zapychacz żołądka

IP: *.* 09.02.03, 19:53
Szukam właśnie czegos takiego, co skutecznie zabije głód i zapcha żółądek.Moja koleżanka ostatnio ciągle jest głodna, je coraz więcej, a przez to zaczyna tyć :(. To skutkuje nie tylko nieco większą wagą, ale też coraz gorszym samopoczuciem.Bardzo chciałabym jej pomóc i wiem, że pewnie znacie jakieś skuteczne zapychacze.I jeszcze jedno - jak nauczyć się pić dużo wody ????? To już mój kłopot, bo ja prawie nic nie piję, co częściowo wynika ze stylu mojej pracy - po prostu nie mam kiedy iść do WC. Ale w weekendy i w czasie wakacji jest tak samo - niewiele piję, mimo że mogę. Po prostu mi nie wchodzi..... Pije jedną kawę, może dwie herbatki i pół szklanki mleka i tyle.Wiem, że dla zdrowia i urody trzeba pić tej mineralki dużo :sarcastic: jednak nie mogę... Natomiast `wchodzi` mi coca-cola, pepsi, ale już nie soczek owocowy :fou:PomóżcieZocha
Obserwuj wątek
    • Gość: Gabii Re: Zapychacz żołądka IP: *.* 10.02.03, 18:01
      JA wypróbowałam 2 zapychaczy żołądka.1-tabletki Magnezytki- sa to otręby pszenne i cośtam jeszcze. Kilka tabletek popija się szklanka wody na pół godziny przed jedzeniem a to potem pęcznieje w żołądku, dzięki czemu mozesz zjeść o wiele mniej. Polecam - mi pomogły i niewiele kosztują około 10zł.2- nowe CITRIN- nie wiem jak u innych ale po nich czułam taki sam wilczy głód jak bez nich :( Kosztują 27 zł a skutki u mnie niewidoczne (czytaj niewyczuwalne). Poza tym można sie zapychać do woli: wodą i owocami,chrupkami kukurydzianymi lub ryzowymi. U mnie skutecznym środkiem na pokonaniu głodu było zjedzenie paska czekolady bądź wypicie kawy. Oczywiście nie pasek czekolady co 2 godziny ale raz dziennie lub raz na 2 dni :) - wtedy gdy głód juz jest nie do wytrzymania.Co do nauczenia się picia wody to nie wiem jak to zrobić :what: Moze spróbuj zjeść łyżkę soli- zapewniam, ze pragnienie będzie ooooooooogromne ;) ps.To ostatnie to oczywiście żart :) choć pewno byłoby skuteczne...Pozdrawiam-Gabi- ostatnio wciąż głodna :(
    • Gość: justysiak Re: Zapychacz żołądka IP: *.* 10.02.03, 19:57
      Jeśli chodzi o zapychacz żołądka, to polecam otręby pszenne. Można kupic w hipermarketach, dodajesz łyżeczkę otrębów np. do jogurciku i nie czujesz już głodu. Otręby pęcznieją w żołądku, zmiejszając tym samym głód, a poza tym zawierają dużo błonnika, co poprawia przemianę materii.Polecam! :wahoo:
    • Gość: wera6 Re: Zapychacz żołądka IP: *.* 12.02.03, 16:34
      sa takie tabletki w apteca wagavit,a na slodkości polecam chrom tez sie odrazu odechciewasmile
      • Gość: annba1 Re: Zapychacz żołądka do wery IP: *.* 13.02.03, 14:17
        Cześc!Czy ten chrom można łykać, bez porady lekarskiej?Nie wiesz może co z mamami cycusiowymi, czy nie zaszkodzi dziecku? Te cholerne słodycze to przecież utrapienie!POzdrawiamAnia
    • Gość: marcia zapychacz IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.15, 12:10
      na mnie otreby troche dzialaja a nie wiecie czy ten dla dzieci na ulewanie bebilon nutriton tez moze sluzyc jako zapychacz??? albo jakies inne tabletki, produkty????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka