Dodaj do ulubionych

botox na zmarszczki

21.01.07, 11:36
zafundowalam sobie tydzien temu zastrzyki z botoxu na zmarszczki poprzeczne na
czole, jestem zachwycona!!!! mialam glęgokie poprzeczne bruzdy od ciągłego
marszczenia czoła, na które nie dzialały już żadne kremy, kosmetyczka polecila
botox, przeczytałam wszystko co się da na ten temat w necie i zdecydowalam
sięsmile dziewczyny polecam!!!! i jakoś tak w miarę niedrogo to wyszlo smile mam
gładkie czolo na którym nie widac ze były zmarszczkismile)
Obserwuj wątek
    • agatajulka Re: botox na zmarszczki 21.01.07, 12:09
      mam ten sam problem-ile cie to kosztowało?
      • baumgarcik Re: botox na zmarszczki 21.01.07, 12:14
        400zł, zabieg wykonal chirurg współpracujący z najlepszym polskiem chirurgiem
        plastycznym dr Sapkowskim, zabieg odbył sie w gabinecie kosmetycznym i trwal
        doslownie minutke, zapuyaj w dobrym gabinecie kosmetycznym może tez oferują taka
        usługe?? pozdrawiam!!
        • beniusia79 Re: botox na zmarszczki 21.01.07, 13:29
          zdajecie sobie sprawe, ze ten zabieg trzeba powtarzac co kilkanascie tygodni?bo
          zmarszczki wroca jak bumerang...
          • baumgarcik Re: botox na zmarszczki 21.01.07, 14:01
            efekt utrzymuje sie od 6 do 8 miesięcy, ja licze na to że troche "oduczę" moje
            mieśnie mimiczne marszczenia czolasmile przez to że przewodzenie impulsów nerwowych
            z miesni twarzy do nerwów marszczacych czolo jest zablokowane, nie marszcze
            czołasmile efekt nie jest trwały, to prawda, ale bardzo znaczne splycenie
            zmarszczek częsciowo się utrzymuje i po botoxiesmile
            • booli1 Re: botox na zmarszczki 22.01.07, 10:53
              jęsli robiłaś w W-wie- to plisssss- podziel się namiaramiwink jestem zdecydowana
              na botox ale ciągle nie wybrałam gdzie mam zamiar go robić- ciągle czytam
              sprzeczne opinie nt. gabinetów i umiejętniści lekarzy a do polanicy mam za
              dalekowink
              • baumgarcik Re: botox na zmarszczki 22.01.07, 14:25
                robiłam w łomiankach pod wawąsmile w gabinecie kosmetycznym, napisz mi maila na
                adres gazetowy to podam Ci kontakt
                • beniusia79 Re: pytanko 22.01.07, 15:20
                  kobitki, sorry, ze zapytam... ciekawi mnie ile macie lat? chcialabym wiedziec w
                  jakim wieku zmarszczki zaczynaja pojawiac sie staja sie coraz barziej widoczne?
                  • baumgarcik Re: pytanko 22.01.07, 15:39
                    ja mam 30, dwójkę dzieci i bardzo cięzki rok za sobą który bardzo się "odcisnął"
                    na mojej skórze
                    • sywlia Re: pytanko 22.01.07, 16:56
                      proszę prześlij i mnie namiar na ten gabinet, bo o botoxie myślę od jakiegoś czasu
                  • monhann2 Re: pytanko 23.02.07, 15:15
                    beniusia79 napisała:

> kobitki, sorry, ze zapytam... ciekawi mnie ile macie lat? chcialabym wiedziec
                    w
                    >
                    > jakim wieku zmarszczki zaczynaja pojawiac sie staja sie coraz barziej
                    widoczne?

Ja mam sporo wiecej niz 30 i jeszze nie mam problemu ze zmarszczkami na czole.
                    Za to widoczna jest bruzda ciagnaca sie od nosa do ust, ale to juz nie botox
                    potrzebny. Tak ze jest to sprawa bardzo indywidulana, genetyka, mimika twarzy
                    itd
                • mar011 Re: botox na zmarszczki 23.02.07, 12:45
                  witaj,
                  możesz podać mi adres i kontakt na gabinet kosmetyczny , gdzie robiłaś Botox

wielkie dzięki z góry
                  mar

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka