mariola1315 25.05.08, 14:06 Czy stosowała to któraś z Was może? Chciałabym się dowiedzieć czy to pomaga? Mateuszek ma i Łukaszek ma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelkalexi Re: LipoControl - na celulit 25.05.08, 14:18 Na to swinstwo nic nie pomaga... musisz sie z tym pogodzic. Dzisiaj nawet poogladalam kobiety znane...modelki itd, ktore maja celulitis, mimo ze sa bardzo szczuple i wysportowane. Troszke ujedrnisz skore masazem, ale widac juz bedzie zawsze... niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola1315 Re: LipoControl - na celulit 25.05.08, 14:19 To może masz coś dobrego,jakiś dobry sposób aby schudnąc parę kilogramów? Dodam,że ćwiczenai nie wchodza w grę, ponieważ kręgosłup mi "wysiada"... Mateuszek ma i Łukaszek ma Odpowiedz Link Zgłoś
tosina Re: LipoControl - na celulit 25.05.08, 14:24 No coz. u mnie zadzialala dieta Mż +systematyczny aerobik +basen. Tez mam klopoty z kregoslupem ale coz jest masa cwiczen ktore , moge wykonywac.Efekt przerosł moje oczekiwania bo po 1.5 mam 5 kg mniej i to mnie bardzo dzis rano ucieszylo.A iod czasu jak systematycznie (bo tylko takie cwiczenia maja sens) cwicze kregoslup mnie nie boli ,lepsza kondycja i samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: LipoControl - na celulit 25.05.08, 14:32 ja zaczełam pic inneov cellulit i inneov jedrnosc,po 3 miesiacach napisze czy bylo warto troche tez cwicze,wcieram smarowidła diety nie stosuje . Odpowiedz Link Zgłoś
mariola1315 Re: LipoControl - na celulit 25.05.08, 14:33 A czy możesz wyjaśnić mi na czym polega ta dieta Mż? Mateuszek ma i Łukaszek ma Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: LipoControl - na celulit 25.05.08, 14:50 Mało Żryj _______ pozdr., patyk+2 Odpowiedz Link Zgłoś
eva123 polecam rolletic 25.05.08, 16:27 od miesiaca chodze na masaze, stosuje diete MZ, schudlam ok 2 kg, w udach mam mniej o 2 cm i widze wyrazna poprawe wygladu skory. Udziska sa gladsze, mniej grudkowate, skora bardzie miekka. mysle, ze bedzie ok, pewnie w 100% sie nie pozbede skorki pomaranczowej ale wierze w sukces. a i zapomnialam stosuje kremy ujedrniaace. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkasweetie Re: Kręgosłup 25.05.08, 17:54 Na kręgosłup bardzo polecam swoje najnowsze odkrycie. Mój kręgosłup jest słaby, krzywy baaardzo, po dwóch niedawnych przeprowadzkach koszmarne miałam bóle i problemy. Oczywiście musiałam trochę rzeczy poprzenosić no i klops, ból okrutny. Bardzo, ale to bardzo pomógł mi ćwiczony intensywnie, konsekwentnie, regularnie od dwóch miesięcy Pilates. Poszłam bez specjalnej wiary w efekt, nie wiedząc czego oczekiwać. Naprawdę, nie wiem jak u innych ćwiczących, ale w moim przypadku efekt jest świetny. No i na sylwetkę też to działa. Polecam )) Odpowiedz Link Zgłoś
zjawa1964 Re: LipoControl - na celulit 25.05.08, 16:50 U mnie jedyne , co sie sprawdzilo to Elancyl. Drogi ale warto. Udalo mi sie promocyjnie zakupic 2 op za 140zl. To jedyne co u mnie skutkuje, a probowalam Avon, Eveline, Tołpa. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkasweetie Re: LipoControl - na celulit 25.05.08, 17:57 Oczywiście, jak z każdym specyfikiem, nigdy nie wiadomo jaki będzie efekt. W zeszłym sezonie letnim wmasowałam w siebie 3 opakowania Elancylu, rano i wieczorem używałam, masując. Na początku wydawało mi się, że jest jakiś rezultat, zachęcona kupiłam drugie i trzecie opakowanie, lecz po chwili ten efekt zniknął i mogę ocenić, że Elancyl kompletnie mi nie pomógł. Szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś