Dodaj do ulubionych

Nie potrafie krecic hula hop...:(((((((((((((

27.01.09, 18:43
Witajcie mam mały problem po dziecku cwiczyc mi sie nie chce za
bardzo no na steperku troche śmigamsmile ale ten brzuszek troche
jeszcze został kupiłam hula hop polecane i? No właśnie wał jak byłam
mała krecilam godzinami a teraz nie potrafiesad normalnie sobie myśle
e latwe więc kupie a teraz to dla mnie taki wyczyn jak kółko odrazu
nie zleci że masakra aż wstyd.Zaczełam hulac przd meżem bo przecież
potrafie a raczej potrafiłam jaki sie okazało i klapa ttotalna.... A
wy jaktam z hula hopem stoicie Tak bym chciała sie nauczyc krecic a
tu za pieruna mi nie wychodzi grrrrr
Obserwuj wątek
    • net79 Re: Nie potrafie krecic hula hop...:((((((((((((( 27.01.09, 18:51
      ja to chyba jakiś większy musiałbym sobie kupić, bo on przecie przestrzeni wokół
      potrzebuje, co by się kręcićsmile wychodzi mi tylko na szyi, nadgarstku i kostce,
      na brzuchu ni wujasmile
      • iki_pasimatimo Re: Nie potrafie krecic hula hop...:((((((((((((( 27.01.09, 18:57
        może twoje kółko jest za lekkie? Możesz zawsze do środka dać np ryżu i powinno
        być łatwiej, a poza tym ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć smile ja na początku miałam
        całe kostki sine i poobijane od spadającego ciągle hula hop a teraz śmigam ile
        chcę i w obie strony
    • mathiola Re: Nie potrafie krecic hula hop...:((((((((((((( 27.01.09, 18:56
      ja też nie potrafię. Kiedyś na każdej części ciała, a teraz wcale. Kołek
      normalnie. sad
    • bebe52 Re: Nie potrafie krecic hula hop...:((((((((((((( 27.01.09, 19:04
      kiedys potrafilam przez godzine krecic hula hop
      teraz nawet minute pewnie bym nie utrzymala
      • tomelanka Re: Nie potrafie krecic hula hop...:((((((((((((( 27.01.09, 19:23
        ja nigdy nie umiałam, dalej nie umiem i nie jest mi to do niczego potrzebne big_grin
        • doral2 Re: Nie potrafie krecic hula hop...:((((((((((((( 27.01.09, 19:29
          ja też nie potrafię i wcale mnie to nie martwi smile
    • domiel6 Re: Nie potrafie krecic hula hop...:((((((((((((( 27.01.09, 20:24
      Hula hop moze byc za lekkie.Ja kiedys krecilam codziennie po godzince zeby mi
      sie talia odznaczyla.Niestety za pozno zorientowalam sie,ze dzialalo to tylko na
      jedna strone.Efekt taki,ze z 1 strony mam wglebienie (tak powyzej biodra)a z
      drugiej nic.Poprostu trzeba krecic bylo raz w lewa raz w prawa.Z tym ze gorzej
      sie kreci w lewa strone.
    • koleandra Re: Nie potrafie krecic hula hop...:((((((((((((( 27.01.09, 20:48
      Może za małe kupiłaś?
      Musi miec conajmniej 90 cm średnicy żeby się dobrze kręciło.
      I cierpliwości potrzeba aby złapac technikę... i juz się potrafi smile

Ale w lewo to nie umiem.
      • dorcia1234 Re: Nie potrafie krecic hula hop...:((((((((((((( 27.01.09, 21:32
        jak miałam za małe i za lekkie to też się nie chciało kręcić- za to mojej córce hulało aż miło. Kupiłam większe i cięższe, i z wypustkami i mogę kręcić
        • carrymoon Dorcia1234 27.01.09, 22:12
          Kupiłaś z allegro to z wypustkami?
          ja się właśnie zastanawiam czy warto
          I które wybrałaś i dlaczego no i oczywiście czy efekt jest?
          • orissa Re: Dorcia1234 27.01.09, 23:21
            Ja kręcę bez problemu. Kupiłam właśnie takie ciężkie z wypustkami,
            rewelacja, polecam.
          • dorcia1234 Re: Dorcia1234 28.01.09, 07:25
            wybrałam średnie, efekt będzie jak będę kręcić systematycznie. A ostatnio nie bardzo mam jak sad
    • iki_pasimatimo Re: Nie potrafie krecic hula hop...:((((((((((((( 28.01.09, 01:40
      aha,ja miałam problem ze znalezieniem odpowiednio dużego i cięzkiego hula hop,
      więc kupiłam w Practikerze taką rurę plastikową na metry i skleiłam taśmą.
      Wyszło super i tanie hula hop smile
      • nom.ika Re: Nie potrafie krecic hula hop...:((((((((((((( 28.01.09, 10:20
        Pamiętam,że gdy byłam dzieckiem to zanim nauczyłam się dobrze kręcić
        (hula hop oczywiście) to minęły 2-3 tygodnie.
        Chyba przejdę się do składu budowlanego (Praktiker za daleko)-
        narobiłyście mi apetytu... wink
        • usia-1984 Re: Nie potrafie krecic hula hop...:((((((((((((( 28.01.09, 14:53
          Ja tez ostatnio probowalam i klapa juz nie umiesmileCzy to takie trudne?
          • asikm Re: Nie potrafie krecic hula hop...:((((((((((((( 29.01.09, 11:50
            Dziewczyny, a czy mogłybyście polecić jakieś konkretne profesjonalne hula hop z wypustkami? Jest tego tyle na Allegro, że nie sposób się zdecydować. Czy lepsze takie cieżkie ok. 2 kg, czy raczej do 1 kg? Jak możecie to proszę wklejcie linki, poleccie sprawdzonego sprzedawcę u którego warto kupić.

Ja mam takie zwykłe plastikowe bardzo lekkie. Krecę nim bez problemu, ale czuję, że jest za lekkie i efekty znikome, niestety.

Pzdr
            • klemensik2 Re: Nie potrafie krecic hula hop...:((((((((((((( 29.01.09, 22:18
              Wsyp ryż albo nalej wody.Będzie super, nie ma co kasy wydawać!!!
    • weronikarb Re: Nie potrafie krecic hula hop...:((((((((((((( 30.01.09, 07:46
      ja nie umialam nigdy wink
      Kupilam zwykle plastikowe w sklepie z zabawkami smile
      Nim sie nauczylam to mialam kostki sine (pozniej obwiazalam szmatami
      bo z bolu nie moglam), pozatym schudlam 5 kg smile

Teraz umiem krecic w lewo i w prawo, aby obciazyc to wsypalam teraz
      do niego ryz smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka