konwalka 01.03.09, 16:00 musze schudnac i to koniecznie nigdy nie mialam problemow z waga, ale coz- widocznie sie starzeje i stad te nadkilogramy jakas emama ma cudną diete, chociaz niekoniecznie taką "przez tydzien stracisz 10 kg"? potrzebuje zrzucić ok 10- 12 kg > Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matysiaczek.0 Re: jest problem 01.03.09, 16:03 hehe...kumpela taką dietę cud miała...ale nie polecam. Schudła co chciała, ale ... brak słów. Jak była głodna, to nie jadła, tylko paliła papierosa...porażka...no ale schudła Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: jest problem 01.03.09, 16:54 Po cudnych dietach z reguły masz murowany efekt jojo, owszem schudniesz 10-12 kg. potem "dostaniesz" 15. Polecam zmianę nawyków żywieniowych i skuteczne MŻ. Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: jest problem 01.03.09, 17:21 Polecam South Beach ,nie tylko jako diete ale i zmiane nawykow zywieniowych. Odpowiedz Link Zgłoś
ilka07 Re: jest problem 04.03.09, 11:54 przeciez pisze, że nie taka co zrzuci w tydzień... Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia86 Re: jest problem 01.03.09, 17:12 Moja szwagierka stosowała Nature House - układają ci dietę na tydzień. Chydnie się 1 kg/tydz. do założonej wagi, potem dostaje się dietę stabilizującą, czyli trochę więcej kalorii, więcej zakazabych produktów, ale już się nie chudnie, tylko utrzymuje wagę. No ale po tym, żeby utrzymać wagę trzeba zmienić nawyki. W tym mam pomóc ta dieta. MOja szwagieka mówi, że przy tej diecie głodnym się nie chodzi (no, trochę na początku), je się 5x dziennie, ale trochę z tym roboty, bo trzeba przygotowywać sobie te posiłki i zabierać pojemniczki do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: jest problem 01.03.09, 18:35 dieta 1500 kalorii i duzo ruchu (rower, spacery, plywanie) Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: jest problem 01.03.09, 19:17 Ja jestem zwolenniczka metody Montignaca.Czlowiek zdrowo sie odzywia, zmienia zle nawyki,nie gloduje. Odpowiedz Link Zgłoś
bswm Re: jest problem 01.03.09, 21:43 Ja też niezmiennie polecam Montignaca - chudnie się 3-4kg miesięcznie, nie trzeba się katować ani ograniczać kalorii. Sama schudłam dzięki niej kiedyś 13kg. Odpowiedz Link Zgłoś
somebody1234 Re: jest problem 01.03.09, 21:54 Ja mam!!!! Przez miesiąc staciłam około 3 kg hurraaa...dodam że jem wszystko ale...nie jem po 20stej, jem połowę no 3/4 tego co wcześniej, zamiast słodyczy owoce czyli ZERO SŁODYCZY, dużo jogurtów ale tylko naturalne, bez cukru z dodatkiem pestek, aha i dwa razy w tyg chodze na ćwiczenia (raz aero-raz joga pilates) do tego dwie butelki mineralki dzienniepowiem ci ze właściwie to nawet nie odczułam tych wyrzeczeń a waga spada...aha i jeszcze jedno myślę że ważne...jem 5-6 posiłków dziennie ale małe ilości, tak aby co jakieś 3 godz coś zszamać aby potem się nie obżerać mna maksa... Odpowiedz Link Zgłoś
ilka07 Re: jest problem 04.03.09, 11:58 A ja robię tak: nie jem nic po 18.00-przynajmniej się staram, nie jem słodyczy, makaronów, ziemniaków, ryżu, pieczywo pełnoziarniste(sama piekę chleb z mąki pełnoziarnistej) i wszystko co robię z mąką w domu, to z maki pełnoziarnistej. Udało sie już zrzucic 3 kg i stracic kilka cm w obwodach Przydaja sie tez cwiczenia. Odpowiedz Link Zgłoś