villl 10.02.05, 14:09 Hej Czy jest ktoś z Krakowa Jestem mamą 4,5 letniego Filipa .Poznam rodziców adopcyjnych z Krakowa lub okolic i służę radą i swoim doświadczeniem wszystkim starającym się o adopcję w Krakowie . Pozdrawiam vill Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madix1 Re: Adopcja w Krakowie 10.02.05, 16:47 Villl, ja jestem z Krakowa i czekam już na maluszka (od połowy grudnia). Tyle tylko, że strasznie mi się to czekanie dłuży. I tęsknię bardzo... M. Odpowiedz Link Zgłoś
villl Re: Adopcja w Krakowie 11.02.05, 10:36 Hej w jakim ośrodku oczekujesz? JA adoptowałam synka w ProFamilia w Hucie. Wiem czekanie się dłuzy . My kwalifikacje mielismy w kwietniui a telefon zadzownił we Wrześniu....a reszta grupy czeka do tej pory((( Potem się zapomina o oczekiwaniu chociaz człowiek przechodzi wtedy chwile wytrzymałosci cierpliwosci.... ps.Każdej dziewczynie radzę żartobliwie"wyśpij się na zapas)" Pozdrawiam Vill Odpowiedz Link Zgłoś
madix1 Re: Adopcja w Krakowie 11.02.05, 15:09 Ja mam dwie kwalifikacje (obie z grudnia): w Krakowie OAO na Piłsudskiego i w Częstochowie. I wewnętrznie mnie roznosi Czekam i czekam na telefon, a w ramach wolnego czasu - wybieram wyprawkę dla malucha (na razie tylko w głowie) To sama przyjemność I tak właściwie, gdy wybije godzina W, będę gotowa. Ciekawi mnie, jak radziliście sobie w pierwszych dniach wspólnego bycia razem Mój mail: mmp27@interia.pl Magda Odpowiedz Link Zgłoś
wiu1 Re: Adopcja w Krakowie 23.08.05, 12:39 Czy macie jakieś informacje o ośrodku który znajduje się przy ul.Piłsudskiego? Czy czekanie uzaleznione jest - jak by to ująć... - od "kryteriów" które się podaje? Odpowiedz Link Zgłoś
majka3 Re: Adopcja w Krakowie 23.08.05, 14:56 Vill! Ucałownia dla Filipka od J. i M. Odpowiedz Link Zgłoś