alekijulka 06.01.04, 23:31 Cześć, mam kłopot moja Julka kończy w niedzielę 2 latka a ja nie mam pomysłu na prezent-pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.mama.wojtusia Re: co na prezent na 2 urodziny 07.01.04, 12:46 to zalezy ile masz zamiar przeznaczyc pieniazków na ten prezent,moga to byc klocki lego,lalka(popularne teraz baby born),wózek dla lalek,kuchnia itd itd wybierz się do duzego sklepu zabawkowego,na pewno coś wpadnie Ci w oko Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: co na prezent na 2 urodziny 07.01.04, 12:52 Zdecydowanie polecam Lego Duplo. To byl najlepszy prezent gwiazdkowy mojej niespelna 2-latki. Na lale nawet nie spojrzala i nadal spokojnie lezy sobie w wozku a lego jest uzywane non stop. Na urodziny wszyscy juz poinformowani, zeby kupowac jej kolejne zestawy klockow Odpowiedz Link Zgłoś
lusianr1 Re: co na prezent na 2 urodziny 07.01.04, 22:23 Mam ten sam problem i wiesz co,moja Emi też kończy w niedzielę 2 latka Mogę Ci podpowiedzieć to,co najbardziej ją ucieszyło ze świątecznych podarków- duży zestaw ciastoliny,z wałkiem,foremkami,wyciskarkami itd,nie ma dnia,by się tym nie bawiła,aż miło popatrzećŻyczę udanych Urodzinek!!! Odpowiedz Link Zgłoś