madles96 17.09.09, 22:46 Gdzie obecnie w Warszawie można kupić oryginalną żyrafę Sophie i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorga1 Re: Żyrafa Sophie 18.09.09, 13:01 W Lullaby za 50zł. www.lullaby.pl/product-of-month/ Odpowiedz Link Zgłoś
darowoga Re: Żyrafa Sophie 18.09.09, 14:34 moja koleżanka ma tą z Lullaby i podejrzewa, że nie jest oryginalna; Odpowiedz Link Zgłoś
dorga1 Re: Żyrafa Sophie 18.09.09, 15:55 A dlaczego nie jest oryginalna? Ja mam porównanie dwóch z różnych źródeł. Z Lullaby i kupowanej w internecie i niczym się nie różnią. Opakowanie jest tylko inne, nie to prezentowe w pudełku, a przez to tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ilon29 Re: Żyrafa Sophie 18.09.09, 20:16 W Lullabay ul.Krucza 17 napewno jest.Koszt 49 zł.Dziś kupiłam jak dla mnie wygląda na oryginalną jest też firmy Vulli. Są podobno w opakowaniu plastikowym i kartonowym.Te kartonowym opakowania są dla tych co chcą żeby żyrafka była ładnie opakowana na prezent w firmowym pudełku.A pogłoski krążą że w plastikowym są podróbą to dlaczego ta firma wypuszcza te dwie żyrafki z jednej fabryki?? Odpowiedz Link Zgłoś
dorga1 Re: Żyrafa Sophie 18.09.09, 21:18 Podróby podobno są, ale na Allegro. Ja się osobiście nie spotkałam. Podobno mają trochę inny znak firmowy i śmierdzą gumą. Kiedyś spotkałam się z taką opinią w internecie. A tutaj są duże rozbieżności cenowe i stąd te podejrzenia. A przecież we Francji są one dużo tańsze. U nas i tak sobie naliczają niezłą marżę. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Żyrafa Sophie 20.09.09, 21:47 jakie tańsze we Francji? nasza stamtąd przyjechała z ceną 15 euro iza Odpowiedz Link Zgłoś
mammajowa Re: Żyrafa Sophie 20.09.09, 22:12 tutaj - są tu też info o opakowaniach i różnicach Odpowiedz Link Zgłoś