Dodaj do ulubionych

Żyrafa Sophie

17.09.09, 22:46
Gdzie obecnie w Warszawie można kupić oryginalną żyrafę Sophie i za
ile?
Obserwuj wątek
    • darowoga Re: Żyrafa Sophie 18.09.09, 09:14
      w Czułym Barbarzyńcy za 65 zł;
    • dorga1 Re: Żyrafa Sophie 18.09.09, 13:01
      W Lullaby za 50zł.
      www.lullaby.pl/product-of-month/
      • darowoga Re: Żyrafa Sophie 18.09.09, 14:34
        moja koleżanka ma tą z Lullaby i podejrzewa, że nie jest oryginalna;
        • dorga1 Re: Żyrafa Sophie 18.09.09, 15:55
          A dlaczego nie jest oryginalna? Ja mam porównanie dwóch z różnych źródeł. Z
          Lullaby i kupowanej w internecie i niczym się nie różnią. Opakowanie jest tylko
          inne, nie to prezentowe w pudełku, a przez to tańsze.
    • ilon29 Re: Żyrafa Sophie 18.09.09, 20:16
      W Lullabay ul.Krucza 17 napewno jest.Koszt 49 zł.Dziś kupiłam jak dla mnie
      wygląda na oryginalną jest też firmy Vulli. Są podobno w opakowaniu plastikowym
      i kartonowym.Te kartonowym opakowania są dla tych co chcą żeby żyrafka była
      ładnie opakowana na prezent w firmowym pudełku.A pogłoski krążą że w plastikowym
      są podróbą to dlaczego ta firma wypuszcza te dwie żyrafki z jednej fabryki??
      • dorga1 Re: Żyrafa Sophie 18.09.09, 21:18
        Podróby podobno są, ale na Allegro. Ja się osobiście nie spotkałam. Podobno mają
        trochę inny znak firmowy i śmierdzą gumą. Kiedyś spotkałam się z taką opinią w
        internecie. A tutaj są duże rozbieżności cenowe i stąd te podejrzenia. A
        przecież we Francji są one dużo tańsze. U nas i tak sobie naliczają niezłą marżę.
        • iberka Re: Żyrafa Sophie 20.09.09, 21:47
          jakie tańsze we Francji? nasza stamtąd przyjechała z ceną 15 euro smile

iza
    • mammajowa Re: Żyrafa Sophie 20.09.09, 22:12
      tutaj - są
      tu też info o opakowaniach i różnicach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka