Dodaj do ulubionych

Kozaki Ecco Mountain Peak kupię gdzieś jeszcze?

17.09.09, 22:53
Czy model kozaczków Ecco Mountain Peak można jeszcze gdzieś kupić?

photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/733/17/71/733177155
Oczywiście interesują mnie tylko nowe. To nasz ukochany model kozaczków kupowany co rok, ale teraz po szybkim przejrzeniu netu nie mogę na nie trafić. Będą jeszcze w sprzedaży?

Co prawda z braku laku kupiłam synowi ostatnio w Humanicu bardzo fajne kozaki Superfita z goretexem przecenione z 269 na 99, ale trochę mnie w nich hamuje to, że są wyścielone w środku grubym futrem, a mojemu synkowi generalnie nóżki bardzo się pocą. Obawiam się więc, że jak niezbyt sroga zima będzie to zapoci się w nich... Mam jeszcze 7 dni na zwrot więc próbuję znaleźć te Ecco rozm. 27 bo to dla nas butki idealne. Widziałyscie gdzieś?
Obserwuj wątek
    • mielin Re: Kozaki Ecco Mountain Peak kupię gdzieś jeszcz 17.09.09, 23:05
      Widziałam w outlecie Piaseczno, w ost. niedzielę ale nie wiem jaki był rozmiar,
      koloru tez nie pamiętam chyba granat (zadzwoń i sprawdź), ja mam dziewczynkę
      więc się nie interesowałam. Poza tym kozaki dopiero będą, ma być duża dostawa na
      początku października, tak mówią ekspedientki, wiec pewnie się coś pojawi.
      Obecnie już tego modelu nie produkują, a szkoda moja mała miała je 3 lata z
      rzędu- rzeczywiście rewelacjasmile
      • kaliaa carpediem 18.09.09, 08:31
        zadzwon do sklepu do grodziska ma troche przecenionych butow, te
        kozaczki widzialam w zeszlym tyg nie pamietam rozmiarowki. Dla
        Twojej starszej cory miala duzo jesienno-zimowych kozakow ecco
        bardzo fajnych do spodnic przecenionych na 180 zl.
        w ogole calkiem sporo butow bylo przecenionych w zeszlym tyg.
        • carpediem30 Re: carpediem 23.09.09, 22:49

Dopiero dzisiaj miałam możliwość wybrania się do sklepu w Grodzisku.
          Może kogoś zainteresuje informacja, że była jedna ostatnia para Mountain Peaków w rozm. 26 w rewelacyjnej cenie 130 zł! (kolor granatowy).
          Z naszego rozmiaru (27) nie było nic godnego uwagi.
          Ponieważ zaprzestali produkcji tego modelu i marne szanse kupić gdzieś jeszcze te buty nowe, pozostanę w tym roku przy superfitach.
    • szymcio1210 Re: Kozaki Ecco Mountain Peak kupię gdzieś jeszcz 20.09.09, 21:16
      www.outletstore.pl/ecco/7326151052/Product.aspx
      To chyba nie mountain peak ale podobnewink No i cena nawet nawetwink
      • samanta25 Re: Kozaki Ecco Mountain Peak kupię gdzieś jeszcz 23.09.09, 21:48
        Ponawiam pytanie, z tym że mnie interesuje rozmiar 21-22

• cortinka Re: Kozaki Ecco Mountain Peak kupię gdzieś jeszcz 24.09.09, 21:16
          Rozmiar 21 widziałam na Allegro (cena ok.180zł)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka