maretta111 21.09.09, 12:56 Myślę o zakupie tostera dzieciom, wiem że są takie z wkładkami np misio itp, chodzi mi o tańsze, proszę polećcie firmę,albo link, na allegro tyle tego jest że nie mogę znaleźć. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anyx27 Re: toster dzieciom 21.09.09, 14:34 my mamy taki: www.allegro.pl/search.php?string=ariete+disney+opiekacz&description=1&buy=0&new=0&pay=0&vat_inv=0&personal_rec=0 z myszką miki. to jest toster i gofrownica. bardzo jestem zadowolona, super sie czyści. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: toster dzieciom 21.09.09, 15:00 I ja ten toster polecam-właściwie jest to opiekacz do kanapek i gofrownica, ale ztej samej serii jest również typowy toster. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: toster dzieciom 22.09.09, 13:37 tańszy www.allegro.pl/item746029028_toster_wypiekajacy_wzory_na_tostach_super.html www.allegro.pl/item748708461_toster_stovit_ct_830t_nowy.html Odpowiedz Link Zgłoś
maretta111 Re: toster dzieciom 22.09.09, 14:28 dziękuję właśnie o takie mi chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
mamamilenki2 Re: toster dzieciom 22.09.09, 21:33 Dzis widziałam tostery z wzorkami w Biedronce , nie znalazłam ceny ale jak to w Biedronce , pewnie nie jest drogi . Odpowiedz Link Zgłoś
maretta111 Re: toster dzieciom 06.10.09, 14:06 W Biedronce nie znalazłam szukam dalej proszę poradźcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama2chlopcow tu masz taniej ariete 09.10.09, 08:47 www.allegro.pl/show_item.php?item=768612166 i to dużo taniej Odpowiedz Link Zgłoś
patrag opiekacz ariete a biedronkowy 09.10.09, 11:22 jestem użytkowniczką wymienionego opiekacza/gofrownicy ariete i tostera z Biedronki, moje opnie: ariete ok, fajne wzorki dla dzieci z Myszką, jako opiekacz do kanapek się sprawdza, ale jako gofrownica kiepsko, ma za małą moc i gofry z miliona różnych przepisów i tak wychodzą gumowe, podobno by były chrupiące muszą być pieczone w b. wysokiej temp., choć dzieci zjadają i gumowe, zadowolone z kształtu najbardziej jeśli chodzi o toster z Biedronki, który był do kupienia latem, taki z wkładkami do wypiekania wzorków, to porażka trochę, bo wzorki wychodzą słabo widoczne,nawet na mocno spieczonych grzakach, generalnie kupiłam go dla dzieci i dla wzorków, po czym zrezygnowałam z ich używania (wkładek), bo efekt był mizerny, jako sam toster ok, choć kieszonka na okruchy to ściema, bo i tak wylatują bokiem, jak na biedronkę i na cenę 50 zł to raczej nie było warto, choć może wszystkie tostery z wzorkami nie dają wyraźnych śladów? Odpowiedz Link Zgłoś