vanillka83 01.10.09, 15:33 Co myślicie o ubrankach tej firmy dla dzieci. Byłam ostatnio w ich sklepie spodobało mi sie kilka rzeczy ale są dość drogie no i niewiem jak z jakościa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: marks&spencer 01.10.09, 15:42 Drogie??? Mi się zawsze wydawało, że to tańsza firma ale może się mylę. Firma ok. Odpowiedz Link Zgłoś
malenka07 Re: marks&spencer 01.10.09, 15:45 Te, które miałam dotąd były jakościowo super (sweterek, spodnie, T-shirty). I ceny zupełnie akceptowalne. Odpowiedz Link Zgłoś
spaldi Re: marks&spencer 01.10.09, 15:46 Ja mam body tej firmy. Są super i niezniszczalne, już trzecie dziecko je nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: marks&spencer 01.10.09, 18:56 Ceny i jakość nieco wyższe niż H&M. Dziecięce kolekcje całkiem ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: marks&spencer 02.10.09, 17:39 Ciuchy bardzo dobrej jakości , kupuję najczęściej bluzki z długim rękawem , wieeeelki plus za wzornictwo .Mam córkę 12 lat i tylko tam znajduję ubrania na jej wiek a nie na starą -malutką lub jak z lumpexu lat 80 ( jak w h&m). Ceny jak w Bhs , chyba trochę wyższe niż w h&m , ale dawno w tym ostatnim nie byłam .Super rzeczy są przed świętami : drobiazgi w tym klimacie , opakowania , zdobiona porcelana itp. Polecam m&s ! Odpowiedz Link Zgłoś
apaka Re: marks&spencer 02.10.09, 19:10 podepnę się tu z pytaniem -czy ktoś się może orientuje, czy otwierany w listopadzie m&s w blue city będzie miał dział spożywczy? Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: marks&spencer 02.10.09, 20:29 tutaj pisza, ze nie: www.portalspozywczy.pl/handel/wiadomosci/marks-spencer-uruchomi-w-tym-roku-co-najmniej-cztery-sklepy,21912.html Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: marks&spencer 02.10.09, 20:33 ja mam dużoooo ciuszków dla dzieci jaki dla siebie z tej firmy,ale wyłącznie z ciucholandu i jestem bardzo zadowolona z nich,nowych nie kupowałam Odpowiedz Link Zgłoś
apaka Re: marks&spencer 02.10.09, 20:52 z tego artykułu wynika , że tak (cudnie by było Przynajmniej ja tak zrozumiałam Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: marks&spencer 02.10.09, 21:37 wiesz co - ja juz nie wiem sama, o co w tym artykule chodzi: raz pisza, ze tak, a na samym koncu: Brytyjska sieć sklepów Marks & Spencer znana jest na świecie nie tyko ze sprzedaży odzieży (to rdzeń biznesu w Polsce), ale także żywności. Niestety sklepy spożywcze M&S nie pojawią się w najbliższym czasie na polskim rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
apaka Re: marks&spencer 02.10.09, 22:00 "Działy z żywnością mają się pojawić w czterech nowych lokalizacjach, które ruszą w tym roku" A widzisz, bo oni nie planują otwierania sklepów spożywczych, ale działy z żywnością owszem. I tej wersji będę się trzymała i mam nadzieję, że się w listopadzie nie zdziwię Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.perla Re: marks&spencer 02.10.09, 22:38 ubrania są takiej samej dobrej jakość jak NEXT i w podobnych cenach- dziwi mnie, że na allegro nie sprzedają się tak dobrze jak Next i że ludzie wolą H&M Odpowiedz Link Zgłoś
dolores12 Re: marks&spencer 03.10.09, 08:06 A ja się cieszę, że się gorzej sprzedają, bo to super ubranka i zawsze coś można upolować za grosze. Podobnie jest np. z ciuszkami z Debenhams. Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo dział spożywczy 03.10.09, 08:47 Nie wiem czy zależy Wam na konkretnej lokalizacji czyli Blue City , ale całkiem niedaleko jest już dział spożywczy w Złotych Tarasach Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: dział spożywczy 03.10.09, 13:19 Tak, w Arkadii tez jest taki dział spożywczy tylko mniejszy niż w ZT. Odpowiedz Link Zgłoś
gloria-victis Re: dział spożywczy 03.10.09, 13:24 jakosciowo bardzo dobre - piore czesto i zuzycia nie widac praktycznie wcale szkoda ze taki maly dostep do nich mam Odpowiedz Link Zgłoś
apaka Re: dział spożywczy 03.10.09, 20:52 tak wiem, że w ZT jest dział spożywczy, ale do blue city mam baaardzo bliziutko i jak mi zbraknie czegoś to będę sobie mogła migusiem wyskoczyć Odpowiedz Link Zgłoś