martas_sa 05.10.09, 11:29 Mam pytanie moze wiecie gdzie jest LIDL na Ochocie, Mokotowie lub w Centrum ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paniwaz Re: LIDL Warszawa 05.10.09, 14:24 Faktycznie ta nowa wyszukiwarka jest do bani, ale jak z nią powalczysz, to coś nieco z niej wyciśniesz. Niestety nie można mieć listy wszystkich sklepów w dzielnicy jak dawniej, ale po kilka czyli dokładnie tyle ile jest pod danym kodem pocztowym. Napisz do nich maila, to może po mnie będziesz druga, która zwróciła na to uwagę. W kupie siła! Życzę cierpliwości. Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia8306 Re: LIDL Warszawa 05.10.09, 23:09 Na Ursynowie Lidl jest za Centrum Onkologii, można dojechać do niego 179. Odpowiedz Link Zgłoś
klara_0204 Re: LIDL Warszawa 05.10.09, 23:11 Mieszkam na Starej Ochocie. Lubię Lidla i często tam kupuję. Wg mnie najbliższy jest na Pradze (na Grochowskiej). Nigdzie bliżej niestety nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
tina1234 Re: LIDL Warszawa 06.10.09, 09:36 My ze starej ochoty jeździmy albo na al. Jerozolimskie, jeszcze za Redutą spory kawałek, albo na Powstańców Śląskich, myślę że sporo bliżej niż na Pragę. Odpowiedz Link Zgłoś