beata1974 10.10.09, 17:55 co warto kupić w tym sklepie - jakiej jakości są bluzeczki dla dzieci, spodnie dzinsowe i dresy ,co z jakością rajstopek dla dzieci, czy mają fajne obniżki i kiedy można spodziewać się najbliższych ???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yvon-nee Re: marks & spencer 10.10.09, 21:53 Na początku wyprzedaży obniżki są raczej symboliczne, no i nie przeceniają całej kolekcji. W miarę upływu czasu więcej rzeczy jest przecenianych i obniżki też większe, ale bez szału - 20 -30%, dopiero zupełnie pod koniec wyprzedaży tzw. final sale i wtedy naprawdę fajne ciuszki za grosze, tyle że rozmiarówka i wybór mocno ograniczony Ale na letniej wyprzedaży udało mi się coś niecoś kupić. Np. bluza ze Spongbobem za 16,9 zł z 45zł, szlafrok polarowy 16,9 z 49zł, dwupak bluzeczek z krótkim rękawkiem jedna w paseczki, druga jednokolorowa - 12 zł, bluzeczki z nadrukami z kr. rękawkiem ok. 10 zł szt, przecenione z 25zł. Jakość super, bawełna porządna, nic się nie dzieje po praniu, wzornictwo fajne, kolory żywe. Dla mnie super! Z niecierpliwością czekam na wyprzedaż zimową Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: marks & spencer 12.10.09, 12:18 o na kiedy się nastawić - koniec grudnia czy dopiero styczeń - kiedy przypuszczalnie będą te ostatnie przeceny? Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: marks & spencer 12.10.09, 12:23 Nie warto czekać do końca, większość rzeczy dla dzieci znika w ciagu dwóch pierwszych dni. Potem wisiały jakieś pojedyncze bodziaki, paski z cekinów, bluzeczki z mało ciekawymi haftami/nadrukami, skarpetki. Lepiej dopłacić te kilka złotych i kupić to co się chce Przecena zimowa zaczęła się 27 grudnia, w zeszłym roku i trwałą równo miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: marks & spencer 12.10.09, 12:27 Acha i Warszawie nadal jest jedne wieszak z wyprzedażą zimową to jest -40-50% i wiszą tam rzeczy w absurdalnie wysokich cenach np. koszulka do spania dla dziewczynki nadal w cenie ok. 70zł! Tshirty po 30zł! itp. Dla dorosłych warto czekać do końca ja kupiłam kilka niezniszczalnych tshirtów po 15-19zł w początku sierpnia, na końcówce wyprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: marks & spencer 12.10.09, 13:18 więc należy obstawiać dni po świętach 27 - to niedziela albo 28 poniedziałek. ,a dla dorosłych połowa stycznia - dzięki za wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś
yvon-nee Re: marks & spencer 12.10.09, 14:52 Ja pisałam o Poznaniu. U nas na letniej wyprzedaży bez szału, naprawdę sporo rzeczy dziecięcych było pod koniec wyprzedaży. Poza tym z kartą Klubu Marks and Spencer często są zniżki -20%, w trakcie letniej wyprzedaży było także - 20% od już obniżonych cen dla członków klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: marks & spencer 13.10.09, 17:44 dzięki i czekam na dalsze sugestie co warto kupić - dzinsy, bluzy dresowe, kurtki - jakiej są jakości Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: do Beaty 1974 13.10.09, 18:41 Beata czy w Trójmieście jest/będzie ten sklep ?? Ciekawe jakie sklepy będą w Galerii Rumia ? Otwarcie będzie podobno 16 listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 do kinas3 13.10.09, 20:25 galeria rumia 19 listopad - to są info z netu co do infor o marks to też tą informację możesz znaleść w internecie i nie jest to żadna tajemnica - prowadzą nawet nabór do pracy - ale przyznam że nawet ja jestem gapa że dopiero o tym wiem od kilku dni. Odpowiedz Link Zgłoś