metaxa_33 02.11.09, 20:42 Wie może ktoś, gdzie w Warszawie jest duzy wybór Lego Duplo i / lub klocków Playmobil ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flora_palmieri Świat Dziecka 02.11.09, 20:54 Świat Dziecka ma obie marki, byłam dzisiaj na Targóku(tam gdzie Ikea I Domoteka), ale podejrzewam, że tak samo jest w ŚDz w Jankach i na Okopowej. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Sklep z Lego/ Playmobil w Warszawie??? 02.11.09, 21:19 Lego ma oficjalne stanowiska sprzedaży w wielkich centrach handlowych m.in w Galerii Mokotów lub do niedawna było w ZT. Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: Sklep z Lego/ Playmobil w Warszawie??? 02.11.09, 21:53 Lego jest w wielu miejscach, łącznie z hipermarketami, Playmobil jest w dobrych zabawkowych sklepach: Panda (Arkadia i na Nowy Świat)A GU-GU Ksiązkowa (Nowodwory) mają b. duzy wybór Playmobili, troche też Nygus (Kondratowicza). Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Sklep z Lego/ Playmobil w Warszawie??? 02.11.09, 23:02 www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2609233&gr_id=17865 Wybór duży, ceny konkurencyjne. Możesz kupić przez Allegro i odebrać osobiście, albo bez Allegro (choć ceny się nie różnią). Salon mieści się koło Hali Mirowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: Sklep z Lego/ Playmobil w Warszawie??? 02.11.09, 23:08 Szczerze polecam Sklep Kleks na Radarowej: www.sklepkleks.pl/ Mają tam dosłownie wszystko! Wystawiają się też na Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Sklep z Lego/ Playmobil w Warszawie??? 03.11.09, 19:27 > Szczerze polecam Sklep Kleks na Radarowej: Hm, a zeszli z cenami? Kiedyś, gdy porównywałam, taniej było zamówić i płacić przesyłkę niż odbierać u nich. Odpowiedz Link Zgłoś
18buzka Re: Sklep z Lego/ Playmobil w Warszawie??? 02.11.09, 23:29 a ja duże zestawy kupuje w niemieckich sklepach on-line z wysyłka do polski i zawsze zostaje mi 200- 300 zł w kieszeni 18buzka Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: Sklep z Lego/ Playmobil w Warszawie??? 02.11.09, 23:48 A mozesz podzielic sie adresem? Jaki jest koszt wysyłki do PL? Odpowiedz Link Zgłoś
18buzka Re: Sklep z Lego/ Playmobil w Warszawie??? 03.11.09, 11:53 prosze bardzo www.modellbahn-ecke.de mają wszystko w bardzo dobtych cenach, koszt przesyłki zawsze taki sam 17 Euro. zamiawiając np domek, dzwig i kilka wyposazen do domku zarobiłam 295 zł porównując ceny z allegro pzd 18buzka Odpowiedz Link Zgłoś
zanetka43 Re: Sklep z Lego/ Playmobil w Warszawie??? 03.11.09, 20:46 Lego/Playmobil w Warszawie napewno kupisz Sklep Nygus Kondratowicza4c Targówek www.nygus pl Jest naprawdę duży wybór Odpowiedz Link Zgłoś