slonko1335 12.11.09, 09:26 Będzie odpowiednia? warta w ogóle zachodu ta lala? przeglądałam opinie i są tak różne że sama nie wiem co robić...acha jest w dobrej cenie 89 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mielin Re: Chou chou learning dla 3,5-latki 12.11.09, 09:36 Wiesz moim zdaniem to jest lalka odpowiednia dla 5-cio latki i więcej. Jest duża i bardzo ciężka. Moja mała(4,5) nie lubi takich wielkich lalek ma i zdecydowanie woli te mniejsze, a i tak dopiero od niedawna świadomie bawi się lalkami Mamy taką , od tych dużych nawet u znajomych "wieje". Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Chou chou learning dla 3,5-latki 12.11.09, 09:53 Moja uwielbia lale. Póki co ma dwa bobasy i dlatego pomyślałam o niej ale skoro ciężka to chyba faktycznie odpuszczę, choć w pudełku nie wyglądała na taką wielką. Moja córka to drobinka jest..Eh zabawek pełno a babcia męczy o prezent no ale w takim razie nie będę jej chou chou wskazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga044 Re: Chou chou learning dla 3,5-latki 12.11.09, 09:40 a gdzie jest ta lala za 89 zl? Odpowiedz Link Zgłoś