alkara 23.11.09, 13:39 Dziewczyny czy tą zabawkę dostanę tylko na allegro? Może ktoś gdzieś widział ją w sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morelka80 Re: Przeskocz - pszczółka tylko Allegro? 23.11.09, 13:42 Ja w Poznaniu widziałam niedawno ją w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
rafakoral2 Re: Przeskocz - pszczółka tylko Allegro? 23.11.09, 13:43 Jest w Smyku tylko nie wiem w jakiej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
agar2208 Re: Przeskocz - pszczółka tylko Allegro? 23.11.09, 14:15 Czy chodzi o zabawkę z serii Kubuś Puchatek? Na srodku siedzi Kubuś, jest kilka ramion, na których umieszcza sie baryłki miodu i krąży pszczółka na rmieniu trzeba podbic baryłki do góry, żeby pszczółka nie strąciła??? Czy o taką grę chodzi??? Jeżeli tak , to nie polecam. Kupiłam mojej 3-letniej chrześnicy na urodziny ( jest napisane na pudełku , że gra jest od 3 lat) i jest do bani. Baryłki kiepsko sie podbijają, nawet my dorośli mamy z tym problem , nie skaczą wystarczająco do góry. Pszczółka kraży strasznie szybko. Ogólnie 2 raz bym nie kupiła tej gry nawet dla starszego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko agar2208 23.11.09, 14:18 agar2208 napisała: > Czy chodzi o zabawkę z serii Kubuś Puchatek? > Na srodku siedzi Kubuś, jest kilka ramion, na których umieszcza sie baryłki > miodu i krąży pszczółka na rmieniu trzeba podbic baryłki do góry, żeby > pszczółka nie strąciła??? To jest przeskocz pszczółka merlin.pl/Przeskocz-Pszczolka_Hasbro/browse/product/206,614976.html Odpowiedz Link Zgłoś
maja4021 Re: super sprawa:) 23.11.09, 14:28 moja 3 -latka dostała na urodzinki w lecie ,chyba jedyna zabawka narazie w domuciu ktora jest naprawde czesto uzywanakupowałam w Realu niby po promocji za 50zł ,niedawno tez widzialam ostatnie sztuki własnie po tej cenieacha Real w Krawkowie jedyny minus to nie nadąrzam z bateriami Odpowiedz Link Zgłoś
mumia000 Re: Przeskocz - pszczółka tylko Allegro? 24.11.09, 10:23 Wiesz,ja też wszędzie szukałam,ale nie udało mi się kupić w sklepie więc kupiłam na ALLEGRO.W lecie widziałam w którymś ze sklepów ,ale kosztowała ponad 100 zł.Na AL,już coraz mniej tych zabawek.Ja mam już w domu,ale jeszcze nie otwierałam.To ma być prezent dla małej sąsiadki : ) Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Kupiłam w Smyku 26.11.09, 09:05 Cena regularna to 85,99 ale z kuponem z gazetki Mamo to ja dostałam 15% zniżki i zapłaciłam 73zł czyli taniej niż na Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.szrotka Re: Kupiłam w Smyku 26.11.09, 10:58 plus cena gazetki, co mi ostatnio uświadamia mój M Ale i tak nieco taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
jj555 Jaka jest długość tej zabawki? 26.11.09, 11:26 Chciałabym wiedzieć, czy zmieści mi się w przedpokoju...tzn jakby ktoś mógł podać długość pałąka? Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.szrotka Re: Jaka jest długość tej zabawki? 26.11.09, 11:36 Podstawa 14 cm, pałąk 67 ale 2 cm nachodzą na podstawę więc można liczyć 65 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: Kupiłam w Smyku 26.11.09, 12:28 Właśnie za gazetkę nie płaciłam bo moja koleżanka ją miała, a karty rabatowej nie zabierają bo jest ważna do końca roku i można na nią kupować, kupować i kupować - aż się kasa skończy Odpowiedz Link Zgłoś