tarja3 24.11.05, 09:13 Mam pytanie do dziewczyn. Gdzie w Czestochowie (na dobrym sprzecie) moge wykonac monitorowanie owulacji? Z gory dzieki za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarja3 Re: USG 29.11.05, 12:18 Rozumiem ze w Czestochowie nie ma takiej mozliwosci??????? Moze jednak jakims cudem ktos wie ? Prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiak37 Re: USG IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.05, 12:29 zapytaj na forum REWELACYJNY PREPARAT ANTYKONCEPCYJNY.tam na pytania odpowiada pewien sympatyczny ginekolog.zadnego zapytania nie pozostawia bez odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: USG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 13:49 Jak chodzilam na USG do szpitala na Parkitce ogladac swojego dzidziusia to wlasnie przychodzily dziewczyny sledzic swoja owulacje.Niestety nie jestem w stanie powiedziec ci z jakim lekarzem sie umawialy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: USG IP: 80.51.57.* 29.11.05, 19:20 Ja chodziłam do dr Kowalskiego do przychodni przy ul. Michałowskiego. Osobiście go polecam! Odpowiedz Link Zgłoś